Την Παρασκευή, για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2017, η Ολλανδία χάνει με τέσσερα γκολ διαφορά. Τότε και τώρα, ίδιος ο αντίπαλος με την Εθνική Γαλλίας να επικρατεί 4-0, για τα προκριματικά του EURO 2024, και τον Ρόναλντ Κούμαν να παραδέχεται πως η ολλανδική ομάδα έχει ακόμα δρόμο να φτάσει στο επίπεδο της φιναλίστ του Μουντιάλ 2022.
Μετά το παιχνίδι, στο "Σταντ Ντε Φρανς", ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ολλανδίας τόνισε: "Θα έπρεπε να ήμασταν πολύ πιο επιθετικοί και να κάναμε λιγότερα λάθη. Δεν υπήρχε κάτι θετικό. Αυτό που μας πληγώνει ήταν πως το πρώτο και το τέταρτο γκολ προήλθαν από ατομικά λάθη.
Φυσικά, υπάρχει και η δεδομένη ποιότητα του Εμπαπέ. Είχαμε πει πως έπρεπε να ήμασταν πολύ προσεκτικοί και δεν ήμασταν. Η Γαλλία είναι μία πολύ δυνατή ομάδα.
Είναι πλήρεις, γρήγοροι, ειδικά στην επίθεση και διαθέτουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Εμείς δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο ακόμα".
Ο Κούμαν είπε, επίσης, πως "με τη συμπλήρωση οκτώ λεπτών στο παιχνίδι ήμασταν πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά, δεν είχαμε καμία τύχη για να κάνουμε κάτι. Απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, θα πρέπει να είσαι καλός.
Δείξαμε ελάχιστα πράγματα, δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Δεν παρέταξα την ομάδα που είχα αρχικά στο μυαλό μου αφού είχαμε απουσίες (σ.σ. η Ολλανδία είχε τραυματισμούς και ιώσεις) αλλά δεν θέλω να ψάχνω για δικαιολογίες".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

