Με προβλήματα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατάτικο (25/4, 19:15) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για την 20ή αγωνιστική της Basket League. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Αγραβάνης υπέστη διάστρεμμα ποδοκνημικής και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή ημερομηνία επιστροφής του, ενώ θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την Ένωση.
Επίσης, αμφίβολη δίνεται η συμμετοχή του Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο δεξί του γόνατο, ενώ από την άλλη ο Ντουέιν Μπέικον προπονήθηκε κανονικά και θα βρίσκεται στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

