Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά το τριήμερο ρεπό, με τον Ίνγκι Ίνγκασον να παραμένει εκτός κανονικού προγράμματος, λόγω των ενοχλήσεων στη γάμπα και να δίνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play-offs κόντρα στην ΑΕΚ.
Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ απουσίασε από τα δύο τελευταία παιχνίδια με Βόλο και Άρη, λόγω ενός προβλήματος (οίδημα) στη γάμπα, με την ερχόμενη εβδομάδα να είναι κρίσιμη σ’ ότι αφορά την παρουσία του στην αναμέτρηση της Τούμπας.
«Το πρόγραμμα της Πέμπτης (23.03) είχε χαρακτήρα επανένταξης και ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα. Οι Ίνγκι Ίνγκασον, Ίβαν Νάσμπεργκ και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο», αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!