Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο ρέφερι του ΠΑΟ-Ολυμπιακός κατήγγειλε απειλές μετά τη Λεωφόρο

Ο Κέλετ υποστήριξε ότι τον απείλησαν, ενώ υπήρξαν και ξένοι διαιτητές που δεν αποδέχτηκαν τον ορισμό τους από την ΚΕΔ

Η εφημερίδα LIVE SPORT αποκαλύπτει, σε δημοσίευμά της, πως ο διαιτητής του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1, ο Γιάκομπ Κέλετ κατήγγειλε, στην UEFA, ότι δέχτηκε απειλές, όταν γύρισε στην χώρα του, μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δανός είχε δώσει πέναλτι στον Παναθηναϊκό, στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, για αγκωνιά του Πίπα Άβιλα στον Ιωαννίδη, οι "πράσινοι" ισοφάρισαν και στον Ολυμπιακό διαμαρτυρήθηκαν σε έντονο ύφος.

Στο ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτεται ότι ο αρχιδιαιτητής Μπένετ έχει εισπράξει αρνήσεις από διεθνείς διαιτητές, προκειμένου να οριστούν σε παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ένας από αυτούς είναι ο Ούγγρος Ιστβάν Βεντ, ο οποίος προορίζονταν για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, στην πρεμιέρα των playoffs, αλλά, την Πέμπτη ενημέρωσε ότι δεν θα έρθει και έτσι η ΚΕΔ όρισε τον Νταμπάνοβιτς.

Για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός της 24ης αγωνιστικής, η ΚΕΔ είχε κλείσει πρωτοκλασάτο ρέφερι, ο οποίος τελικά αρνήθηκε και επιλέχθηκε ο Ζοάο Πινέιρο, ο οποίος ακύρωσε το γκολ του Βρουσάι, προκαλώντας την έκρηξη αντιδράσεων του Ολυμπιακού.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ