Για έξι ακόμα μήνες πήρε παράταση η προσωρινή άδεια λειτουργίας που υπήρχε για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η αρχική άδεια που είχε λάβει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, έληγε αύριο Πέμπτη (23/02), αλλά το Τμήμα Αδειοδότησης Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής, εξέδωσε απόφαση για την «Παράταση Προσωρινής Αδείας Λειτουργίας Αθλητικής Εγκατάστασης στο «Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού» στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Αττικής». Πριν από λίγες μέρες, κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής είχε βρεθεί στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πλέον, η νέα προσωρινή άδεια λειτουργίας, υπάρχει μέχρι και τις 31 Αυγούστου του 2023.
Στην απόφαση αναφέρονται σχετικά, μεταξύ άλλων: «Στο Ανοικτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου «Αγία Σοφία», που περιβάλλεται από τις οδούς Φωκών, Καππαδοκίας Αττάλειας και Πατριάρχου Κωνσταντίνου στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας δίνεται παράταση της Προσωρινής Άδειας Λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης σε εφαρμογή του από 20.03.2023 Πρακτικού της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων & Αθλητικών Εγκαταστάσεων Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών, το οποίο έκρινε ομόφωνα ότι η συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση κρίνεται κατάλληλη, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της κείμενης νομοθεσίας.
Επισημαίνεται πως για τους αγώνες επαγγελματικού αθλητισμού απαραίτητη είναι η ύπαρξη εν ισχύ Βεβαίωσης καλής λειτουργίας των ηλεκτρονικών συστημάτων εποπτείας αθλητικών εγκαταστάσεων και ονομαστικού εισιτηρίου της ανωτέρω αθλητικής εγκατάστασης».
Στην πρώτη άδεια στο γήπεδο, αναφέρονταν μεταξύ άλλων: «Η ΑΕΚ οφείλει στο οριζόμενο χρονικό διάστημα των έξι (6) μηνών να συμμορφωθεί με τις παρατηρήσεις των μελών της Επιτροπής με την τοποθέτηση διαχωριστικών κιγκλιδωμάτων ύψους τριών (3) μέτρων στις κερκίδες 46 και 47, διαχωριστικών κιγκλιδωμάτων ύψους κατ ελάχιστο δυόμιση (2,5) μέτρων στα όρια των κερκίδων 39 και 45 και εξωτερικά της κερκίδας 42. Επίσης το ύψος της περίφραξης του αγωνιστικού χώρου θα πρέπει να προσαρμοστεί στην ισχύουσα νομοθεσία (άρθρο 5 παράγραφος 3 του 7ου σχετικού)».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δεν γίνεται ένα υπερσύγχρονο γήπεδο που βραβεύτηκε να μην εχει παρει ακόμη μόνιμη αδειοδότηση!!!! Δώστε λυση σε όλα τα εμπόδια άμεσα.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ. ΙΔΑΝΙΚΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΠΛΕΞΙΓΚΛΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΦΡΟΣ
Το θέμα είναι ότι η τάφρος θα καταργησει τα πλέξιγκλας αλλά δεν θα σταματάει τις κροτίδες και τυχόν φωτοβολίδες είτε από δικούς μας είτε από προβοκάτορες του συνδικάτου του χοντρού.εδω λέμε όλοι ακόμα κι ο προπονητής να σταματήσουν τα καπνογόνα γιατί η διακοπή όταν βάζουμε γκολ κάνει κακο σε εμάς και καλό στους αντιπάλους και δεν άλλαξε τίποτε
ούτε το πλεξιγκλάς σταματάει τις κροτίδες.
Λύστε το πρόβλημα με το έξτρα κάγκελο που μπήκε στις πάνω θύρες η πρώτη σειρά βλέπει απέναντι. Βάλτε πλεξιγκλάς όπως στις suites 1200*2 είναι πολλά λεφτά.
Με τον ολυμπιακό στο κύπελλο πήρα στην 28 γιατί δεν έβρισκε άλλου και πλήρωσα 50€ πρώτη σειρά..Έβλεπα κάγκελο με λίγο από αγωνιστικό χώρο…Πήρα στην ΠΑΕ δεν ξέρουν δεν είδαν…
Με τον ολυμπιακό στο κύπελλο πήρα στην 28 γιατί δεν έβρισκε άλλου και πλήρωσα 50€ πρώτη σειρά..Έβλεπα κάγκελο με λίγο από αγωνιστικό χώρο…Πήρα στην ΠΑΕ δεν ξέρουν δεν είδαν…
Το θέμα είναι να υπάρχει λογική όταν μπαίνει ένα διαχωριστικό 2,5 μέτρων που δεν είναι ούτε καν διαφανές αλλά περιέχει και κορμό αλουμινίου που εμποδίζει.Για ποιο λόγο πχ να μπει τέτοιο χώρισμα ανάμεσα στην 40 και 42 στο πάνω διάζωμα; Έχει καμμία λογική ;Για την 48 που θα έχει στην Ευρώπη φιλοξενούμενους να το καταλάβω.Οι άλλες περιπτώσεις κόβουν τουλάχιστον 5 κάθετες σειρές θέασης.
Είναι αισχος αυτό με τα πλεξιγκλάς, χάνονται καί πολλές θέσεις γιατί αυτός που κάθεται δίπλα δεν βλέπει τίποτα . Έπρεπε να είχε προβλεφθεί όλο αυτό στο σχεδιασμό του γηπέδου, δεν γίνεται να πληρώνει κάποιος και να μην βλέπει σε ένα ολοκαίνουργιο γήπεδο
Όλα τα πλεξιγκλάς πρέπει να ξηλωθούν μόνο ο κόσμος με την κόσμια συμπεριφορά του μπορεί να το επιβάλει, το γήπεδο μας και τα μάτια μας
Κλάψε Μαρινάκη με την προσωρινή θα σε γλεντάμε χοντρέ
Κάντε ο,τι ζητάνε γρήγορα και μόλις πάρουμε την κανονική άδεια ξηλωστε τα πλεξιγκλάς εκτός απ'τα πέταλα. Όλα τ'αλλα που διαχωρίζουν τις θύρες, και τα άλλα που βάλανε μπροστά μας κι εμείς που καθόμαστε χαμηλά δεν βλέπουμε την τύφλα μας, να ξηλωθούν. Προσωπικά έχω δώσει 650 ευρώ κι έχω ξενερώσει πολύ με τα πλεξιγκλάς που μου βάλανε μπροστά στην μούρη μου. Έλεος δλδ.
Κάτσε ρε φιλαράκι εσύ δηλαδή που δεν είσαι πέταλο είσαι πιο έξυπνος από εμάς που είχαμε μόνο 400 και πήγαμε στο πέταλο? Άκου θες να σου ξηλώσουν τα πλέξιγκλας και να μας τα αφήσουν εμάς.
Όχι φίλε μου δεν είμαι πιο έξυπνος, αλλά στο πέταλο θες δεν θες θα το έχεις, είναι από την ΟΥΕΦΑ. Στις πλαϊνές θύρες η ΟΥΕΦΑ δεν στο επιβάλλει, αλλά οι κλαρινογαμπροι της περιφέρειας. Εγώ κάθομαι στη 15 και μετά τα πρώτα δύο παιχνίδια μου κοτσαρανε μπροστά στη μούρη μου 2,5 μέτρα ύψος. Και όταν η μπάλα παίζετε στο τέρμα στην Αγία Τριάδα προσπαθώ να μαντέψω τι βλέπω. Θες και το άλλο; Η αμέσως διπλανή μου θύρα, προς το κέντρο, δεν έχει και ούτε πρόκειται να βάλουν. Όχι ότι θέλω, αλλά γιατί;
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ.Αντι να κοιτάνε σε τι χαβούζες παίζουν κάτι ατρομαχτοι και σια από εμάς ζητάνε τάφρους με κροκοδειλους