Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νεγκρέιρα: Η Μπαρτσελόνα ήθελε να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν διαιτητικές αποφάσεις σε βάρος της

Στο φως η κατάθεση του πρώην αρχιδιαιτητή


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Εισαγγελία της Βαρκελώνης έχει απευθύνει, επίσημα, κατηγορίες στην Μπαρτσελόνα, για την υπόθεση Νεγκρέιρα.

Ο πρώην αρχιδιαιτητής φέρεται να έλαβε σχεδόν 7.000.000 ευρώ από το 2001 μέχρι τον Ιούλιο του 2018.

Ο Χοσέ Μαρία Ενρίκε Νεγκρέιρα κατέθεσε στις αρμόδιες Αρχές και αποκάλυψε τις δουλειές που έκανε, για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Η εφημερίδα El Periodico αποκάλυψε την κατάθεση του Νεγκρέιρα, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής: "Πληρωνόμουν από την Μπαρτσελόνα για να παρακολουθώ αγώνες (είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω συνεργατών πρώην διαιτητών) και να είμαι ενημερωμένος για τις αποφάσεις που λάμβαναν οι διαιτητές. Ο σύλλογος πίστευε ότι υπήρχε προκατάληψη σε βάρος του και εύνοια άλλων ομάδων (αυτή είναι μια προσωπική υπόθεση καθώς κανείς δεν μου το είχε πει ευθέως). Υποχρέωσή μου ήταν να λέω τη γνώμη μου σχετικά με την διαιτησία και τους παίκτες. Η Μπαρτσελόνα ήθελε να διασφαλίσει ότι δεν λαμβάνοντας αποφάσεις σε βάρος της, πως όλα ήταν ουδέτερα".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ