Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οπαδοί του Άγιαξ την έπεσαν στον Φαν ντερ Σαρ

Tα «ρέστα» από τον αθλητικό διευθυντή του Άγιαξ, Έντβιν Φαν ντερ Σαρ, για την ήττα από τη Φέγενορντ, ζήτησαν τέσσερις οπαδοί της ομάδας στο πάρκινγκ της «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με καζάνι που βράζει μοιάζει ο Άγιαξ μετά και την ήττα από τη Φέγενοορντ στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Eredivisie με 3-2 στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η δυσφορία των οπαδών του Αίαντα, μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Έντβιν Φαν ντερ Σαρ, να γίνεται αντικείμενο αποδοκιμασιών στον περιβάλλοντα χώρο, ωστόσο η σύρραξη αποφεύχθηκε καθώς στο αυτοκίνητο του θρυλικού Ολλανδού τερματοφύλακα βρίσκονταν η σύζυγος και τα παιδιά του.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Telegraaf ο λόγος της επίθεσης, δεν φαίνεται να είναι η ήττα αλλά η μικρή διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Φαν ντερ Σάρ και του Μαρκ Όφερμαρς, η οποία τάραξε τον Άγιαξ στο εσωτερικό του, μετά τις καταγγελίες του πρώτου για ανάρμοστη συμπεριφορά του Όφερμαρς σε γυναίκες ποδοσφαιριστών.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ