Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του Μοχάμεντ Σαλάχ στο Κάιρο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας της Αιγύπτου, «Shorouk». Ο 30χρονος σταρ της Λίβερπουλ την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει στη χώρα του για τα δύο ματς της εθνικής ομάδας κόντρα στο Μαλάουϊ, στο πλαίσιο των προκριματικών του κυπέλλου εθνών της Αφρικής.
Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες την ώρα της διάρρηξης κανείς δεν βρισκόταν στην οικία του διάσημου άσου, ενώ η αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ανακοίνωσε πως δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς κλάπηκε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

