Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βαλβέρδε: Το 2018 το πήραμε με +14 και είχαμε την καλύτερη ομάδα

Ο 59χρονος τεχνικός μίλησε για το σκάνδαλο που ταλανίζει την Μπαρτσελόνα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τη σεζόν 2017-2018, η Μπαρτσελόνα είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Ισπανίας, έχοντας στον πάγκο της τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πρόκειται για μια από τις περιόδους όπου, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Μπαρτσελόνα χρημάτισε το πρώην μέλος της επιτροπής διαιτησίας.

Στην ομάδα της Βαρκελώνης έχουν απαγγελθεί, επίσημα, κατηγορίες, από την Εισαγγελία, με τον Βαλβέρδε να αρνείται αυτές τις κατηγορίες.

Μετά το Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα, ο νυν προπονητής της Μπιλμπάο είπε το εξής: "Τη σεζόν 2017-18 πήραμε την La Liga με 14 βαθμούς διαφορά και πήραμε και το Κύπελλο Ισπανίας με 5-0 επί της Σεβίλλης. Δεν νομίζω ότι χωρά συζήτηση ποια ήταν η καλύτερη ομάδα εκείνη την περίοδο".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ