Στο 88ο λεπτό, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο πέτυχε το έβδομο γκολ της Λίβερπουλ, για το εκκωφαντικό 7-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες του "Άνφιλντ".
Μόνο που ο Γιούργκεν Κλοπ, όχι μόνο δεν πανηγύρισε, αλλά, έγινε και έξαλλος. Ο λόγος είναι διότι ένας φίλος της Λίβερπουλ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και επιχείρησε να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες. Μάλιστα, έπεσε πάνω στον Άντι Ρόμπερτσον.
Οι σεκιούριτι του γηπέδου τον πρόλαβαν και τον έπιασαν, όμως ο Κλοπ που ήταν μάρτυρας του περιστατικού, αντί να πανηγυρίζει το 7-0, άρχισε να ουρλιάζει προς τον φίλο της ομάδας του, χωρίς να συγκρατείται!
Liverpool fan runs on the pitch and slides into Robertson, Klopp was furiouspic.twitter.com/SfptWtuB6S
— EmanDaGoon™ (@EmanDaGoon) March 5, 2023
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

