Όπως συνέβη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έτσι και στο ματς με την ΑΕΚ, δεν είναι καθόλου απίθανο να βρεθεί στο ΟΑΚΑ ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, θέλει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα του και σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι και μέχρι αύριο αναμένεται να έχει ενημερώσει επίσημα για το αν τελικά θα δώσει το «παρών» ή όχι. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες ο Γιάννης Μώραλης με την ΠΑΕ ΑΕΚ, τόνισε πως η απόφαση των «ερυθρολεύκων» θα ληφθεί εντός της ημέρας και το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει κατατεθεί γραπτώς το αίτημα (αν τελικά αποφασιστεί η παρουσία του Μαρινάκη) στην ΑΕΚ, προκειμένου να γίνει χρήση της σουίτας, που παραχωρείται στην διοίκηση της φιλοξενούμενης ομάδας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

μαρινακης μπεος ψωμιαδης αφοι μητροπουλοι γκαγκατης πατερας πανοπουλος πιλαβιος βασαρας στην ίδια σουίτα...;; όμως κάποιος μετά να πετάξει το κλειδί Έρημη χώρα.
Δώστε του τη σουίτα κι ένα ταψί φαί.Οτι να ναι,δεν έχει πρόβλημα,τα πάντα τρώει
πρεπει να του δωσουμε τη σουιτα που ζηταει. οταν εμεις δεν ειχαμε που να παιξουμε μας εφτιαξε ο χοντρουλης. αφηστε τον να ερθει ουτος η αλλος με κατεβασμενα μουτρα θα φυγει!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΙΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ!!!!!
Αφού θα έρθει ο χοντρούλης μπορεί να είμαστε καμιά πενηντάρα χιλιάδες το Σάββατο, γιατί μην ξεχνάτε ότι με τον βάζελο πανηγύρισε περήφανα το γκολ της ομάδας του μέσα σε 80000 λαού. Ρε τι μόγγολο Πειραιώτικο είναι αυτό;