Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Βενεζουέλα και συγκεκριμένα στην Παντέρας ντε Μιράντα ωστόσο η αποχώρηση του από τον Ιωνικό θα γίνει μετά τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν. Συγκεκριμένα, ο 33χρονος γκαρντ μετά από συνεννόηση με τους ανθρώπους του Ιωνικού αποφάσισε να παραμείνει για τα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας απέναντι σε ΑΕΚ και Απόλλωνα κι έπειτα να εξετάσει την πρόταση που έχει από την ομάδα της Αμερικής.
Πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει το δέσιμο του παίκτη με την ομάδα, το σταφ και τη διοίκηση, δίχως να αποκλείεται μάλιστα και η περεταίρω παραμονή του.
Άσχετα πάντως με το ποιο θα είναι το μέλλον του Μάντζαρη στον Ιωνικό, η ομάδα της Νίκαιας συνεχίζει τις προσπάθειες ενίσχυσης που κάνει με στόχο την παραμονή στην Basket League.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

