Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χωρίζουν Μαυρίδης-Καθάργια ύστερα από εννέα μήνες γάμου

Χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια ύστερα από μόλις εννέα μήνες γάμου καθώς το ζευγάρι πήρε την απόφαση να πάρει διαζύγιο.

Οι φήμες περί χωρισμού υπήρχαν το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι το διαζύγιο ανάμεσα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια είναι συναινετικό.

Ο γνωστός παρουσιαστής και η ψυχολόγος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάιο του 2022, ενώ λίγο αργότερα ταξίδεψαν στην Ασία για τις ανάγκες του παιχνιδιού «Asia Express».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ