Πολύ σοβαρή περιπέτεια εν πτήσει για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τους επιβαίνοντες και το πλήρωμα του αεροσκάφους-τζετ.
Μετά την απογείωση από το Ντουμπάι ο ένας κινητήρας πήρε φωτιά. Ο πιλότος όμως κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο και προσγείωσε το αεροπλάνο σε διάδρομο στο βόρειο Ιράκ. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί και η περιπέτεια έληξε αισίως. Στο αεροπλάνο, πλην του Δημήτρη Μελισσανίδη, επέβαινε η σύζυγος του και στενοί του συνεργάτες.
Πλέον ο διοικητικός ηγέτης έχει επιστρέψει με άλλη πτήση στην Ελλάδα και ήδη βρίσκεται στο γήπεδο όπου θα παρακολουθήσει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα.
Για την ιστορία, το αεροσκάφος-τζετ ο Δ. Μελισσανίδης το είχε νοικιασμένο από εταιρία λίαρ-τζετ καθώς το δικό του το έχει πουλήσει και περιμένει να έρθει να έρθει το καινούργιο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
προεδραρα εσυ δεν καταλαβαινεις απο τετοια..εχουμε πολλες κουπες να σηκωσουμε στο ναο μας
Τίγρη, πατέρα μας, ο Θεός είναι μαζί σου γιατί αγαπάει τον νοικοκύρη. Να είσαι πάντα ασφαλής και υγειής.
Ατύχημα ή σαμποτάζ. Το βασικό είναι ότι γλύτωσε, τον χρειαζόμαστε για πολλά χρόνια ακόμη και μετά μακάρι να αναλάβει ο γιος του.
Φιλε πιστεύω οτι ειχε βάλει εκρηκτικα ο Κουγιας
Δεν ξέρω τι πιστεύεις εσύ, ο Τίγρης θα φροντίσει να μην επαναληφθεί
Ουφ!! Η Παναΐα η Συμέλα μαζί σου!!
Τέλος καλό όλα καλά για τον ΑΕΚΑΡΧΗ!
τελος καλο ,ολα καλα προσεδρε!!!!!!
Το λέω από την πρώτη ημέρα των εγκαινίων του γηπέδου!
Άμεσα άγαλμα στον πρόεδρο των προέδρων έξω από την Αγια Σοφια!
Είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή θα γίνει, οπότε θα είναι ότι καλύτερο να προλάβει να το δει και ο ίδιος!
Ηρωας ο πιλοτος , ναναι καλα ευτυχως.
Τί μπορεί να γίνει σε μια στιγμή,ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά.
Την υγεια σου να εχεις Τιγραρε και παντα ηγετης μας !!!!
Πρόεδρε αγόρασε και την Aegean την αεροπορική και άσε το ιδιωτικό τζετ.. κερδισμένος θα είσαι!
Φτου σκόρδα!
Ρε την γλωσσοφαγιά τους μέσα... !!! Τέλος καλό όλα καλά δόξα το Θεό!! Μπράβο και στον πιλότο για την ψυχραιμία του!
7ψυχος ο Τίγρης μας. Αλλόθρησκοι θα σας ενημερώσει όταν έρθει η ώρα!
ώπα ρε, αυτά καλό ειναι να μη γίνονται.. πρόεδρε στείλτο για σκραπ πάρε καινούριο!