Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Λόβρεν αποσύρθηκε από την Εθνική Κροατίας

Ο 33χρονος διεθνής στόπερ έβαλε τέλος στην καριέρα του, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με ανάρτηση στα social media, ο Ντέγιαν Λόβρεν ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί, ξανά, με τη φανέλα της Εθνικής Κροατίας.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός της Λιόν κατέγραψε 78 συμμετοχές, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, κάνοντας το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 2009. Πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Μουντιάλ 2018 και το χάλκινο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Στην ανάρτησή του, ο Λόβρεν σημειώνει, μεταξύ άλλων, τα εξής: 

"Αγαπητή εθνική ομάδα, αγαπητοί φίλαθλοι,

Θα ήθελα να σας πω μερικά όχι και τόσο ευχάριστα νέα, αλλά πιστέψτε με, πήρα αυτή την απόφαση μετά από πολλή σκέψη. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο για μένα, και όσο το γράφω προσπαθώ να μην κλάψω, αλλά με γνωρίζετε ήδη καλά ως άνθρωπο με καρδιά και συναισθήματα.

Έφτασε η μέρα που πρέπει να αποχαιρετήσω την εθνική ομάδα της Κροατίας, παρόλο που εξακολουθώ να βλέπω τον εαυτό μου ως ένθερμο οπαδό που θα εμψυχώνει πάντα την εθνική του ομάδα.

Από παιδί ονειρευόμουν ότι θα έπαιζα σε μεγάλες διοργανώσεις, με την πιο όμορφη φανέλα με τη σκακιέρα. Φόρεσα για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα τετράγωνα όταν ήμουν εννιά χρονών και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το ιδιαίτερο συναίσθημα -σαν να φορούσα την κάπα του Superman. Ένιωθα δυνατός, σίγουρος, ατρόμητος, όπως ακριβώς ο ήρωάς μου ο Superman.

Απερίγραπτο. Θα θυμάμαι για πάντα την 8η Οκτωβρίου 2009 ως το επίσημο ντεμπούτο για την πατρίδα μου"




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ