Μόλις 9:20 λεπτά αγωνίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στην αναμέτρηση με τους Σικάγο Μπουλς, αφού ένας τραυματισμός, στον δεξιό καρπό, ανάγκασε τον Έλληνα φόργουορντ σε πρόωρη αποχώρηση από το παρκέ του United Center.
Ωστόσο, ο Γιάννης κατάφερε, προηγουμένως, να γράψει ιστορική επίδοση, αφού, πλέον, είναι ο κορυφαίος πασέρ, στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς.
Την πρώτη θέση κατείχε ο Πολ Πρέσι, με 3.272 ασίστ, όμως, ο Αντετοκούνμπο χρειάστηκε έξι λεπτά για να "σπάσει" το ρεκόρ, πασάροντας στον Κάρτερ, στα μισά της πρώτης περιόδου. Πριν αποχωρήσει τραυματίας, ο Γιάννης έδωσε άλλη μια ασίστ, φτάνοντας της 3.274.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!