Εξελίξεις στον Λεβαδειακό, καθώς όλα δείχνουν πως οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή και ο Γιάννης Πετράκης θα διαδεχθεί τον Γιάσμινκο Βέλιτς.
Ο τελευταίος ανέλαβε στα τέλη Σεπτεμβρίου τους «πράσινους» και μέχρι στιγμής «τρέχει» ρεκόρ 2-5-10 στον πάγκο τους και κατά μία πηγή η αναμέτρηση της «OPAP Arena» ήταν η τελευταία στην τεχνική τους ηγεσία.
Ο Πετράκης από την πλευρά του ξεκίνησε τη σεζόν στον Ολυμπιακό Λευκωσίας στην Κύπρο, ενώ για πολλά χρόνια είχε τα «ηνία» του ΠΑΣ Γιάννινα.
Πλέον οι σχετικές πληροφορίες του gazzetta αναφέρουν πως θα ανακοινωθεί άμεσα ως ο επόμενος κόουτς των Βοιωτών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!