Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Όσκαρ Γκαρθία: Στο μέλλον τίποτα δεν θα πονάει περισσότερο από αυτό

Ο Ισπανός προπονητής μοιράστηκε σκέψεις και συναισθήματα για τον θάνατο της κόρης του


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σε ηλικία 21 ετών, η κόρη του Όσκαρ Γκαρθία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή, τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Ισπανός πρώην προπονητής του Ολυμπιακού παραχώρησε, λίγους μήνες μετά, συνέντευξη στο The Athletic και συγκλόνισε με όσα είπε για την τραγική περίοδο που βιώνει εκείνος και η οικογένειά του.

Αρχικά, ο Όσκαρ Γκαρθία τόνισε: "Αν ήμουν γενναίος πριν, τώρα είμαι πολύ πιο γενναίος και πιο δυνατός. Στα ισπανικά, λέμε ‘relativizar’ (σ.σ. προσπαθούμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια προοπτική), οπότε όπως είπα στις άλλες δύο κόρες μου (Γιάνα, 19 ετών, και Έμμα, 13 ετών) αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στην ζωή σου. Δεν είναι απλά ότι πρέπει να είμαστε δυνατοί – φυσικά και πρέπει να κλαίμε, εμείς, και να το αντιμετωπίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Αλλά τελικά θα είμαστε δυνατοί γιατί στο μέλλον θα κοιτάμε πίσω και θα βλέπουμε ότι τίποτα δεν θα πονάει περισσότερο από αυτό".

Συνέχισε, λέγοντας πως "ήμουν στο σπίτι και μου τηλεφώνησε η οικογένειά μου. Μου εξήγησαν αυτό το προσωπικό θέμα και άρχισα να μην αισθάνομαι τόσο καλά. Ήταν το θέμα με την κόρη μου, αλλά δεν ξέραμε τι της συνέβαινε. Ήταν μετά από μερικές εβδομάδες που βρήκαν το πρόβλημα (διαγνώστηκε όγκος στον εγκέφαλο). Τηλεφώνησα στον βοηθό μου, ο οποίος ήρθε στο σπίτι μου με την σύζυγό του, και είδαν ότι δεν ήμουν πολύ καλά και κάλεσαν ασθενοφόρο για να με πάει στο νοσοκομείο".

Εκείνη τη περίοδο, ο Όσκαρ Γκαρθία είχε αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Γουότφορντ. Στη συνέντευξή του, αποκάλυψε τις κρίσεις πανικού που είχε αλλά και το πώς διαχειρίστηκε το προσωπικό του πρόβλημα, σε σχέση με την ομάδα. Όπως τόνισε: "Το επιτελείο μου και ο Μπίλι (ΜακΚίνλεϊ, προπονητής της πρώτης ομάδας) ανέλαβαν την ομάδα, αλλά ήμουν σε επαφή μαζί τους. Στη συνέχεια οι γιατροί μου είπαν ότι ίσως χρειαστώ τρεις ή τέσσερις εβδομάδες άδεια χωρίς άγχος. Δεν ήταν δυνατόν να πω στον ιδιοκτήτη να με περιμένει τρεις ή τέσσερις εβδομάδες και δεν ήθελα να σταματήσω.

Αποφάσισα να κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο και να αποχωρήσω – όχι για μένα γιατί ήμουν πραγματικά σίγουρος ότι θα ανεβαίναμε στην Premier League, που ήταν το όνειρό μου και μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της ζωής μου. Και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρναμε γιατί το επιτελείο μου έμεινε εκεί και έφτασε στην Premier League με τον Σλάβισα Γιοκάνοβιτς. Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη μετά από αυτό, στη δική μου περίπτωση με την είδηση της κόρης μου, και μετά να πρέπει να αποφασίσω να μην προπονήσω στην Premier League. Αυτά ήταν τεράστια πλήγματα. Ήταν μια δύσκολη περίοδος και αφού επιβεβαιώσαμε τη σοβαρότητα του προβλήματος πέρασα μήνες όπου δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω με τη ζωή μου. Εκείνη την περίοδο, η ζωή της οικογένειάς μου άλλαξε πολύ, αλλά όλα αυτά τα πράγματα με κάνουν πολύ δυνατό"




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ