Πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδία στη Θύρα 7 μια μέρα σαν σήμερα το 1981. Η ΑΕΚ έστειλε στεφάνι για να τιμήσει τη μνήμη των 21 ατόμων που έχασαν τη ζωή τους. Στο μνημόσυνο έδωσε το παρών πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων συγγενείς των θυμάτων.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Από αυτό μπορεί να καταλάβει ο καθένας ποιες ομάδες σέβονται τους νεκρούς των αντιπάλων τους και ποιες όχι. Σέβομαι απόλυτα τα θύματα της θύρας 7, σε καμία περίπτωση όμως δεν σέβομαι το σωματείο τους και αυτούς που σήμερα ηγεμονεύουν στη θύρα 7 και εδώ και χρόνια βγάζουν τοξικότητα μέσα από εκπομπές κυρίως εναντίον της ομάδας μας, ενώ ο ένας από αυτούς (ο πλέον γραφικός) συνεχώς και προκλητικά αμφισβητεί την ελληνική προέλευση της ΑΕΚ (έχει πει επανειλλημένως ότι η Πέρα Κλουμπ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ήταν Τουρκική ομάδα, ενώ ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ που έπαιζε με ματωμένες φανέλες εναντίον τουρκικών ομάδων και γνώρισε διώξεις από το κράτος της Τουρκίας). Πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ. Συνεπώς, εμείς ως ΑΕΚ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΙΜΑΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7, γιατί ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ, όμως τη σημερινή θύρα 7 και με όσα έχουν πει εναντίον της ομάδας μου δεν τη σέβομαι. Η Original21 κάθε χρόνο αποδεικνύει πόσο διαφορετικοί είμαστε ως οπαδοί και ότι ο παράγοντας "άνθρωπος" είναι πάνω από τις ομάδες.
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ!
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ!