Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΚΑΕ ΑΕΚ: Σε δημοπρασία οι φανέλες των τριών παικτών για την Παγκόσμα Ημέρα κατά του καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε τη σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ

Η ΑΕΚ ΒC τιμά την Παγκόσμα Ημέρα κατά του καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας, την 15η Φεβρουαρίου 
Οι αυθεντικές φανέλες των Δημήτρη Μαυροειδή, Γιάνις Στρέλνιεκς και Ακίλ Μίτσελ θα δημοπρατηθούν για ιερό σκοπό, μέσω της πλατφόρμας δημοπρασιών: https://www.charityidols.com
Το ποσό, που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί ακέραιο στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η ΦΛΟΓΑ» - Φλόγα Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια .
Η ΑΕΚ ΒC στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης, αλλά και με οδηγό τις αξίες του Συλλόγου μας, προσεγγίζει για ακόμη μία φορά με τη δέουσα ευαισθησία θέματα ιδιαίτερης σημασίας και δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει τη «ΦΛΟΓΑ» και με μελλοντικές της ενέργειες, οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.
Η δημοπρασία για τις αυθεντικές φανέλες των τριών αθλητών της «Βασίλισσας», αρχίζει σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023.
Το συνολικό ποσό, που θα συγκεντρωθεί από τη διαδικασία, θα παραδοθεί ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας στη «ΦΛΟΓΑ».
Μπείτε και εσείς και καταθέστε την προσφορά σας στον σύνδεσμο https://www.charityidols.com/



Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ