Νέα σκληρή, αναλυτική και πλήρως επεξηγηματική τοποθέτηση της ΑΕΚ είχαμε πριν λίγα λεπτά. Αναλυτικά:
1. Από χθες αντιμετωπίζουμε το εξής εκπληκτικό: Κανείς από τους αντιπάλους της ΑΕΚ δεν εγκαλεί την ΠΑΕ που είχε την ευθύνη για την τήρηση των κανονισμών, αλλά εγκαλούν εμάς που υποδείξαμε το πρόβλημα και δεν θέλαμε να αγωνιστούμε με τα τέρματα σε αντικανονικές διαστάσεις.
2. Η ΑΕΚ δεν έκανε ένσταση για κάτι που έχασε στο γήπεδο. Αντιθέτως υποδείξαμε το πρόβλημα εγκαίρως. Πληροφορήσαμε και τους ανθρώπους του Ατρομήτου και τον διαιτητή, που διαπίστωσε πως είχαμε δίκιο από τις 5 παρά δέκα, όπως αναγράφεται και στο φύλλο αγώνα. Δεν το κάναμε τελευταία στιγμή, όπως θα μπορούσαμε εφόσον είχαμε την πρόθεση που θέλουν να μας φορτώσουν. Υπήρχε περιθώριο 70 λεπτών τουλάχιστον, μέχρι το χρονικό όριο που δίνει ο κανονισμός.
3. Σε όλο αυτό το διάστημα δεν κάναμε καμιά παρέμβαση όταν βλέπαμε να εξελίσσεται μπροστά μας ο τραγέλαφος με το σκάψιμο στις γραμμές στις δύο εστίες. Δεν κάναμε καμιά παρέμβαση όταν όλως περιέργως ο διαιτητής πήγε και μέτρησε μέσα από την «γεώτρηση» και ήταν διατεθειμένος να κάνει παιχνίδι με τις γραμμές στις εστίες σκαμμένες! Το βλέπαμε και περιμέναμε. Όσο κι αν μας είχαν ζητήσει να περιμένουμε, θα περιμέναμε και το ξέρουν.
4. Όλοι αυτοί που μιλούν σήμερα για 2 πόντους, ξεχνούν να μας πουν πως αυτό πρόκυπτε από μέτρηση μέσα από «γεώτρηση» όπως είπαμε και παραπάνω. Έτσι θεωρούσαν σωστό να γίνει το παιχνίδι. Ξεχνούν επίσης να μας πουν πως στην μία εστία αρχικά διαπιστώσαμε πως υπήρχε διαφορά επτά πόντων από το προβλεπόμενο και στην άλλη τεσσάρων. Οτιδήποτε πρόκυψε ως μείωση στην συνέχεια, επαναλαμβάνουμε πως ήταν αποτέλεσμα μέτρησης μέσα από το σκαμμένο. Κι αν έβγαινε το προβλεπόμενο ύψος ο διαιτητής θα μας ζητούσε να παίξουμε με αυτές τις συνθήκες και με αυτή την εικόνα! Με τις εστίες σκαμμένες. Κι αυτό όσοι προπαγανδίζουν κατά της ΑΕΚ προφανώς το θεωρούν νορμάλ!
5. Μέσα στις πολλές αθλιότητες που έχουμε ακούσει κι έχουμε διαβάσει, ξεχωρίσαμε αυτή με τα γελοία υπονοούμενα πως κάτι έγινε στο γήπεδο προφανώς από πλευράς μας τις προηγούμενες μέρες. Αυτή δείχνει την απελπισία των αντιπάλων μας στην προσπάθεια τους να μας υποδείξουν ως υπεύθυνους για τα προβλήματα που έπρεπε να έχουν επιλύσει οι γηπεδούχοι και οι αρμόδιες για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος αρχές. Είστε γελοίοι κύριοι. Κι όσοι το σκεφτήκατε κι όσοι το ξεστομίσατε κι όσοι το αναπαράγετε.
6. Στην άλλη αθλιότητα για το αν είναι οφθαλμοφανής μια διαφορά επτά πόντων στο ύψος, «απάντησε» ο Ζοζέ Μουρίνιο. Η διαφορά είναι πως στα Σκόπια είχαν τρόπο να λύσουν άμεσα το πρόβλημα. Η Ελληνική Super League του 2023 και η ΠΑΕ την οποία εκπροσωπεί η αναπληρωτής πρόεδρος της Λίγκας, δεν είχαν.
7. Πάμε και στα μαθήματα ηθικής και ιστορίας της ΑΕΚ, που μας δίνουν μεταξύ άλλων και κάποιοι που πανηγύριζαν κούπες το 1997, σημαδεμένες από το «αίμα» που προήλθε από το «σφάξιμο» και το κλέψιμο του ιδρώτα των συναδέλφων τους. Σε όσους αναφέρονται στην περίπτωση της μη ένστασης το καλοκαίρι του 2020 για το ματς με τον ΠΑΟΚ κι επικαλούνται την τότε ανακοίνωση της ΑΕΚ, σε αυτή ακριβώς τους παραπέμπουμε: Αναφέρει ρητά πως η ΑΕΚ δεν θα έκανε χρήση του «συγκεκριμένου λόγου ένστασης». Δηλαδή για παράλειψη που αφορούσε μια τυπική διαδικασία. Τι σχέση έχει αυτό με το να κληθούμε να παίξουμε με αντικανονικές συνθήκες και με τα δοκάρια χαμηλωμένα;
8. Για το τι κάνει η ΑΕΚ και τι άλλες ομάδες, παραπέμπουμε όσους επιχειρούν να μας προσβάλλουν με κηρύγματα περί ηθικής, στο τι έγινε πέρσι στο Κλεάνθης Βικελίδης, όταν παιζόταν η Ευρώπη σε ένα ματς και ο Λάζαρος Ρότα δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι. Αναφερόμαστε σε μπουκάλι στο κεφάλι σε «τελικό» για μια θέση στην Ευρώπη κι όχι σε μια κροτίδα που έσκασε 15 μέτρα μακριά από τον πλησιέστερο ποδοσφαιριστή. Και τι μας λένε; Πως θα μπορούσε λέει ο Μπρινιόλι να είχε παραστήσει τον τραυματία και να κρινόταν έτσι το ματς. Δε χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω...
9. Επειδή φαίνεται πως ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει εδώ, ας πούμε κι εμείς μια δικιά μας σκέψη. Από που ακριβώς προκύπτει πως οι διαστάσεις στις εστίες στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου ήταν και πριν οι ίδιες που βρήκαμε εμείς το απόγευμα της Κυριακής; Ποιος μπορεί να το πει με βεβαιότητα αυτό; Που ακόμη και ίδιες να ήταν καμιά υποχρέωση δεν είχαμε εμείς να δεχθούμε την αντικανονικότητα από την στιγμή που την διαπιστώσαμε. Αλλά ρωτάμε ξανά: Από που ακριβώς προκύπτει πως ήταν και πριν οι ίδιες;
10. Τέλος, είναι τουλάχιστον εξοργιστικό να απευθύνονται στους οπαδούς μας και να μιλούν περί ηθικής, αυτοί που επί δεκαετίες μπαίνουν μπροστάρηδες στον βιασμό της νοημοσύνης τους και στην στην ισοπέδωση κάθε έννοιας ηθικής. Το τι πιστεύουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ για όσα συμβαίνουν από χθες, ας μας επιτρέψουν όλοι αυτοί να το γνωρίζουμε καλύτερα. Και να νιώθουμε υπερήφανοι γι΄αυτό. Γιατί οι ΑΕΚτζήδες ηθική έχουν και μάλιστα αδιαπραγμάτευτη. Τον ρόλο των ιδανικών θυμάτων αποφάσισαν να πετάξουν από πάνω τους. Απέναντι σε αυτούς είμαστε πρώτιστα υπόλογοι και κατόπιν στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές μας. Που διαπίστωσαν οι ίδιοι πρώτοι απ' όλους τις συνθήκες που επικρατούσαν.
ΥΓ: Επειδή κάποιοι μας εμφάνισαν να έχουμε πάει στο Περιστέρι... με τις μεζούρες, δυστυχώς δεν είχαμε. Χρειάστηκε να χρησιμοποιηθούν τα μέτρα της αστυνομίας για να επιβεβαιώσουμε αυτό που φαινόταν με το μάτι. Κατά τα άλλα, συνεχίστε τις αστειότητες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Είναι όντως διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ. Θέλει αληθινή αγάπη, αγνή καρδιά και μεγάλη ψυχή να βλέπεις τη λογική σου να βιάζεται συνεχώς στον βωμό των συμφερόντων του εκάστοτε δυνάστη του ελληνικού ποδοσφαίρου και παρόλα αυτά να είσαι πάντα παρών και να στηρίζεις την ιδέα ΑΕΚ.
Σε όσους ισχυρίζονται ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να δεχθεί να μην εφαρμοστούν οι κανόνες εις βάρος της... ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να μην κουβαλάμε το "στίγμα του χάρτινου" θέλω να κάνω μια ειλικρινή ερώτηση. Ποιοι είναι αυτοί που θα μας κρίνουν και γιατί θα πρέπει να μας απασχολεί η άποψή τους;
Υπενθυμίζω ότι οι υποκινητές του σούσουρου τις τελευταίες δύο μέρες, πίσω στο το 2008 είχαν στηρίξει την υπεράσπισή τους στη φράση "το νόμιμο είναι και ηθικό". Προφανώς, μόνο όταν τους συμφέρει.
Κάποιοι άλλοι φορούσαν δίχτυα στα κεφάλια των παιχτών τους και τους έτρεχαν στα νοσοκομεία για να πάρουν ματς στα χαρτιά. Μερικά χρόνια μετά, όταν ο πρόεδρός τους έμπαινε οπλοφορώντας στο γήπεδο με μπράβους επειδή δεν του άρεσε η απόφαση του διαιτητή, μας έλεγαν "και τι έγινε μωρέ;". Και μέσα στο θόρυβο που κάνουν 5 χρόνια τώρα έχει ξεχαστεί από τα "αντικειμενικά" media ότι η ΑΕΚ κοιμήθηκε το Σάββατο ξέροντας ότι θα παίξει κεκλεισμένων και ξύπνησε την Κυριακή με sold-out στην Τούμπα. Αλλά η ΑΕΚ δε μίλησε, σεβάστηκε την απόφαση και μπήκε να παίξει το ματς.
Ας θυμηθούμε επίσης την "ουδέτερη" στάση του ΠΑΟ (διοίκησης, δημοσιογράφων, οπαδών) στα χρόνια της παντοκρατορίας του Κόκκαλη, όταν είχαν αφήσει την ΑΕΚ να αντιστέκεται μόνη της σε ένα σάπιο σύστημα, ενώ αυτοί βολεύονταν με τη δεύτερη θέση και τα λεφτά του ΤσουΛου.
Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος ο Τσουκαλάς είπε ότι αν ο ΟΣΦΠ είχε χάσει το πρωτάθλημα του 1996, θα είχε γκρεμιστεί η Ελλάδα. Οι σιγανοπαπαδιές που έχουν κάνει πιπίλα το πέναλτι του Μανωλά με τη Λάρισα όταν, επί Βαρδινογιαννισμού, κλείναμε τα μάτια μας και λέγαμε "ωχ" κάθε φορά που παίχτης του ΠΑΟ έπεφτε στην περιοχή. Αυτοί που το 1996 έριξαν τον Πανιώνιο, πέρασαν με πέτσινο πέναλτι από τη Δράμα και με οφσάιντ γκολ από την Τούμπα αλλά δε θα πρέπει να φωνάζουμε γιατί είχαν πάει στους 4 της Ευρώπης αποκλείοντας ένα χωριό από την Πολωνία.
Όλοι αυτοί λοιδορούν το γήπεδο της ΑΕΚ και το πολέμησαν μέχρι την ημέρα των εγκαινίων. Ένα γήπεδο που χτίστηκε χωρίς τις πλάτες κανενός δημάρχου ή πολιτικού. Ένα γήπεδο που για να χτιστεί δεν άφησε άστεγη μια ομάδα για 20 χρόνια βγάζοντας την από το φάκελο των Ολυμπιακών Αγώνων. Χωρίς τυχάρπαστους πολιτικάντηδες που προσπάθησαν να φτιάξουν πολιτικές καριέρες πολεμώντας αβυσσαλέα την ΑΕΚ σε μια χώρα που άλλοι φτιάχνουν γήπεδα με λεφτά του κράτους (Καραϊσκάκης), άλλοι τα παίρνουν ως δώρο (Παλατάκι) και άλλοι θα τα φτιάξουν με συμβάσεις που εμφανώς ζημιώνουν τον Έλληνα φορολογούμενο (Βοτανικός).
Όλοι αυτοί είχαν συνηθίσει την ΑΕΚ έρμαιο των σκαφτιάδων της Νέας Σμύρνης πάνω στο πτώμα της οποίας έκανε επίδειξη δύναμης ο Κομπότης και την ημέρα του υποβιβασμού ο Σπανός πανηγύριζε σαν να είχε κερδίσει το ΤσΛ για δείξει στο "μεγάλο αφεντικό" πόσο πιστό σκυλί είναι.
Κάποιοι σχεδίαζαν μια ΑΕΚ παράρτημα, αλά Άρης, με διαχειριστή τον Σαλιαρέλη (υπάρχουν τα ηχητικά). Άλλοι ονειρεύονταν νέο δίπολο στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον αφανισμό της ΑΕΚ και τη σμίκρυνση του ΠΑΟ. Φέτος βλέπουμε ότι κάποιοι δε θα έλεγαν όχι σ'ένα πρωτάθλημα κάθε 10 χρόνια (όταν το μεγάλο αφεντικό δεν πηγαίνει καλά) και τσαντίζονται όταν η ΑΕΚ τους χαλάει τη μόστρα.
Αυτοί είναι. Όχι απλά γελοίοι αλλά και θρασείς τρομερά αυθάδεις. Αυτοί μας κουνούν το δάχτυλο. Το καλύτερο που έχετε να τους απαντήσετε είναι να πάνε να γ#μ@θο%ν. Μην έχετε καθόλου τύψεις. Να είστε σίγουροι ότι όλοι αυτοί που μιλάνε για ματς στα χαρτιά, την Πέμπτη στην πρώτη φωτοβολίδα θα ζητήσουν διακοπή με μπροστάρη τον Sokratis. Και μετά οι Καρπετόπουλοι, που τώρα κόπτονται για να κρίνονται τα παιχνίδια στους αγωνιστικούς χώρους, θα λένε ότι καλά έκανε ο ΟΣΦΠ και έφυγε από τη "ζούγκλα". Αυτά θα κάνουν και θα λένε χωρίς κανένα ηθικό ενδοιασμό.
Εμείς είμαστε η αλήθεια στον καθρέπτη που δεν τολμούν να αντικρίσουν. Προτιμούν να μας κοροϊδεύουν, να μας χλευάζουν και να μας υποτιμούν γιατί αλλιώς θα πρέπει να παραδεχτούν τη σαπίλα τους. Δε μας ενδιαφέρει η άποψή τους.
Το κομμάτι της ανακοίνωσης της μας που αναφέρεται στον Μπρινιόλι είναι εξαιρετικά ατυχές. Ο Μπρινιόλι έχει κάθε λόγο να βρίσκεται στο γήπεδο. Η κροτίδα είτε είναι σε 15 μέτρα η σε λιγότερα δεν έχει λόγο να πεταχτεί. Άρα αν θέλει η ομάδα μας να πει το παραμικρό για τον Μπρινιόλι θα έπρεπε πρώτα να έχει βρει από τις κάμερες τον ηλίθιο που την πέταξε, να του έχει κάνει μια ξεγυρισμένη καταγγελία στον εισαγγελέα και να φροντίσει να μην ξαναπατήσει στο γήπεδο. Δεν το έκανε και άρα τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περί Μπρινιόλι είναι ατυχή.
Αν και εχω νομικο background (παρολα αυτα σε εθιμικο δικαιο) και δεν εχω ιδεα τι προβλεπεται σε τετοιες περιπτωσεις. Παρακαλω θερμα αν μας διαβαζει καποιος απο την ΠΑΕ και υπαρχει τροπος να ΑΙΤΗΘΕΙ η ΠΑΕ να ΓΙΝΕΙ το παιχνιδι. Θελω η ΑΕΚΑΡΑ φετος να παρει νταμπλ, πιστευω θα τα καταφερει αλλα δεν θελω να υπαρχει ελαφρυντικο. Θελω να τους διαλυσουμε την ψυχολογια τελειως, να μην υπαρχουν "buts" & "ifs". Τελειωστε τους ολους, πλεον μπορειτε. ΠΑΜΕ ΜΩΡΕ!
Οσο για την κροτιδα και τον μπρινιολι , ο ιδιος και εκεινη την στιγμη ειπε ειμαι ενταξει παμε παιζουμε αλλα και σε συνεντευξη που εδωσε μετα ειπε οχι δεν επηρεασε η κροτιδα και δεν ειχα κανενα προβλημα και βγαινουν ττωρα ολοι οι εξυπνοι και αναμασανε κατι που εχει ληξει ομαλα και που ο ιδιος ο πρωταγωνιστης ειπε αυτα που ειπε.
Μια χαρά είναι η ανακοίνωση... Μακάρι να βγει τώρα η ΠΑΕ και να ζητήσει ο αγώνας ΝΑ ΓΙΝΕΙ... Έτσι θα αποκτήσουμε με μία ανακοίνωση χιλιάδες νέους οπαδούς καθώς η ανακοίνωση αυτή θα είναι Ιστορική και θα μνημονεύεται επί σειρά ετών... Γιατί δεν φτάνει να λέμε ''ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΑΕΚ'' ... Πρέπει να το δείχνουμε και εμπράκτως.... Με τέτοια ομάδα και θα με λένε χάρτινο..? ε, όχι... (ξεκινήστε τα dislike... 2000 να μου βάλετε εγώ το ίδιο θα πιστεύω)
Κι άμα σε λένε χάρτινο φίλε μου, τι; Περιμένεις απ' αυτούς να σου πούνε "μπράβο είσαι η καλύτερη"; Η κακιά ΕΠΟ θα φταίει, το πρόγραμμα, η διαιτησία που τους σφάζει κάθε Κυριακή κι εμάς μας χαρίζει τρίποντα, ο διαιτητής που ήταν απ' το Ανατολικό Βλαδιβοστόκ και όχι από κάποια κωμόπολη πέριξ του Δούναβη, γιατί ήταν διαιτητής σε ματς που ο Ολυμπιακός ήθελε Χ κι αυτός έδωσε ένα ανάποδο πλάγιο στη σέντρα 15 λεπτά πριν λήξει το ματς. Τι πάει να πει "να πάει η ΑΕΚ να ζητήσει να παιχτεί το ματς";... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Πρόσκληση για γνωμοδότηση είναι η διαδικασία να λέει ο καθένας ό,τι θέλει ή υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες και συγκεκριμένες διαδικασίες; Όποια ομάδα έχει στραβό πρόγραμμα ή 2-3 τραυματίες, να σκάβει τα δοκάρια και να αναγκάζει τον αντίπαλο να ταλαιπωρείται, να βγαίνει εκτός ρυθμού, να ψάχνει ημερομηνίες στο ήδη φορτωμένο πρόγραμμά του και να παίξει τελικά με αλλοιωμένες συνθήκες. Διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ δε σημαίνει να είσαι θύμα και να δεσμεύεσαι απ' το πότε θα σου κουνήσουν το δάχτυλο οι απέναντι. Ό,τι λέει ο κανονισμός και τίποτα λιγότερο.
ε μετα ο Σαββιδης κ ο καθε Σαββιδης θα μπαινει με το κουμπουρι να εκβιάσει κ εμεις θα πρεπει να κατσουμε να φαμε τις μαιμουδιες τους για να μην μας πούνε χαρτινους.....ασε ρε...τέλος οι μλκς
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ...
Δηλαδή εμείς που θέλουμε να ισχύει και να επιβάλλεται η νομοθεσία για να αισθανόμαστε ασφάλεια είμαστε άρρωστοι;
Είναι ανήθικο να μην μπορεί η ομάδα να απολαύσει τους καρπούς της δικαιοσύνης. Αποβολή του Ατρόμητου από το πρωτάθλημα.
Φοβασαι να σε λενε χαρτινο τα 20 τρολακια του sdna με τα 10 προφιλ το καθενα που την πεφτουν σε οποιον εχει αντιθετη γνωμη απο αυτους και κανουν το ασπρο μαυρο,και καθε εβδομαδα ανακαλυπτουν καινουριους κανονισμους στο ποδοσφαιρο???Απο χθες εχουν βγει σεργιανι και βριζουν την ΑΕΚ γιατι εκανε το αυτονοητο ,ενω αν ηταν αυτοι θα παιχζαν στα ισα...Λες και γεννηθηκαμε χθες και δεν ξερουμε για κουτακια μπυρας,για παοκ ξανθη,και ολα τα υπολοιπα....Φταιει ο Μελ που τους την χαρισε με τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δελτια αλλα και εκει τον λοιδωρουν,Αλλη φορα κανενα ελεος σε ολα τα σκουληκια ανεξαρτητου χρωματος!!!!!
Φίλε Demis21Creta...ουτε like αλλα ουτε dislike θα σου βάλω. Ο καθένας εχει τη γνώμη του. Εξήγησέ μου τι καταλαβαίνεις όταν λες "είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ". Για μένα σημαίνει, πέρα απο την τρέλα μου για την ομάδα, να τηρώ και τους νόμους&κανόνες του ποδοσφαίρου σαν ομάδα! Η ΑΕΚ τους τήρησε και τους τηρει!. Ξέρεις πως το μεταφράζουν οι άλλοι το "είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ" : Οι μαλ..ες ζήτησαν να γίνει ο αγώνας!!!
Ακριβως θα τους ταραξουμε στην νομιμοτητα.......59 χρονων ειμαι μονο η ΑΕΚ πληρωνει την ΄΄ ηθικη ΄΄΄της σταση ...Η τηρηση το δικαιου ειναι η απαντηση ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ !!!!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
Υπάρχουν κανόνες για τα πάντα. Η τήρηση των κανόνων είναι απαραίτητη συνθήκη για να υπάρξει υγιής ανταγωνισμός και επομένως ανάπτυξη. Ότι λέει ο κανονισμός λοιπόν.
Φιλε αυτοί μπορούν να βρουν χιλιους δυο λόγους να μας πουν χάρτινους. Τι πάει να πει αυτό; Οτι εμεις πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε φορα οτι δεν είμαστε ελέφαντες; Και ποιος σσου εγγυάται οτι δεν θα μας σφαξουν αν παίξουμε; Τότε τι θα πεις; Και συγγνώμη; Ξεκολλάτε μερικοι. Ολοι βλεπουν ποια ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ελλάδα. Ασχετα που καποια δεν το παραδεχονται και ψαχνουν τροπους να μας βγαλουν ομαδούλα
Δεν έχει να κάνει το τι θα πει η ΑΕΚ απο τη μία ή τα παραρτήματα του χοντρού απο την άλλη , με το τι θα γίνει με το παιχνίδι. Ο αθλητικός δικαστής θα αποφασίσει αν θα υπάρξει επανάληψη ή θα κατοχυρωθεί σε εμάς με 3-0 το παιχνίδι. Όσο για την ανακοίνωσή μας , αρτιότατη , απάντησε όλα!
συμφωνω με χιλια!
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ....
Οτι έγινε ήταν εσκεμμένο αδέλφια. Έγινε για να λένε όλοι οτι το πρωτάθλημα που θα πάρουμε είναι χάρτινο.
Ο Ατρόμητος σαν καλός υπάλληλος έκανε διακωμώδηση του πρωταθλήματος (το πέτυχε, μας συζητά όλη η Ευρώπη) αφού για να σιγουρέψει οτι δεν θα γίνει το παιχνίδι άρχισε το σκάψιμο !!!! Θα μπορούσαμε να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάνουμε ένσταση για τον επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο μετά το χαντάκι. Η πρώτη σκέψη είναι να προσπαθήσεις να σηκώσεις τα δοκάρια και οχι να τα ξεχώσεις
Δεν αντέχετε βλέπεις οτι έχουμε φτιάξει ΟΜΑΔΑΡΑ και σηκώσαμε κεφάλι. Φυσικά βλέπουν τι έρχεται και τα επόμενα χρόνια. Ο τροχός γύρισε !!!
Πάμε δυνατά την Πέμπτη, με τη φωνή μας χωρίς να τους δώσουμε αφορμή.
ΜΟΝΟ ΑΕΚ !!!!
Με όλο τον πόλεμο που μας έχουν κάνει 3 μερες...ότι άλλο εκτος απο 3β θαναι σκανδαλο...να μην τολμήσουν να μας ζητήσουν να ξαναπαιξουμε...!
Η ζέλα μετα την ανακοίνωση οταν θα παει στο περιστέρι να παιξει θα τα μετρήσει τα τέρματα?
Εγώ θέλω να εκφραστώ όπως το νιώθω εδώ και πολύ καιρό και αυτή είναι μια πάρα πολύ καλή αφορμή. Κάνει πολύ μεγάλο κακό στην ομάδα όλη αυτή η συμπλεγματική ψυχοσύνθεση κάποιων ΑΕΚτζήδων που έχουν συνδέσει τη ''διαφορετικότητα'' με το ρόλο του θύματος. Λες και για να πάρει η ΑΕΚ αυτό που δικαιούται πρέπει να συγκληθεί συμβούλων Big 4-5, να συμφωνήσουν όλοι ότι όλα ήταν αψεγάδιαστα, να συμφωνήσει και ο Δαλάι Λάμα και να δώσει και την έγκριση η εθνική επιτροπή βιοηθικής. Δηλαδή τι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περιμένετε ρε παιδιά; Μπράβο; Και μας ενδιαφέρει η επιβεβαίωση από ποιους; Απ' αυτούς που έκαναν ό,τι ήθελαν 20 χρόνια; Απ' αυτούς που μπαίνανε με όπλα στο γήπεδο; Απ' αυτούς που κάνουν πρωταθλητισμό 1 φορά τη 15ετία και έμειναν κατηγορία με προτροπή και ψήφο της ΑΕΚ, κέρδισαν με 2 πέναλτι της πλάκας και μόλις πάτησαν Φιλαδέλφεια αρχίσανε την προπαγάνδα και τους έκλεισε το στόμα ο ίδιος τους ο παίκτης; Απ' τον Άρη μήπως που έχει βγάλει διαρκείας στα δρομολόγια Πειραιάς-Θεσσαλονίκη; Όταν η ομάδα μεγαλώνει, τα πηγαίνει καλά και έχει όλο το μέλλον δικό της, ΕΝΟΧΛΕΙ! Καταλάβετέ το. Και ειδικά η ΑΕΚ, που τους πάει κόντρα στη Σούπερ Λιγκ, στην ΕΠΟ και βλέπουν τη δυναμική της με τη νέα της γηπεδάρα είναι για όλους κόκκινο πανί. Προφανώς και ΣΚΟΥΖΟΥΝ με την παραμικρή ευκαιρία λέγοντας ασυναρτησίες με επιχειρήματα για γέλια και μπορούν να πάνε την κουβέντα ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ εκτός απ' την ουσία. Γιατί όλο αυτό γίνεται για το ''λέγε-λέγε'', για τις εντυπώσεις και για να γίνει ζημία στην ομάδα. Πώς γίνεται ζημιά στην ΑΕΚ; Με αυτά τα ενοχικά σύνδρομα και την εσωτερική συζήτηση για το τι είναι ηθικό και σωστό, για το αν θέλουμε τους βαθμούς στα χαρτιά ή στο γήπεδο. Ξέρουν ότι αυτό είναι το κουμπί για να μας πάνε σε καταστάσεις εσωστρέφειας και το πατάνε με μανία. Θέλουμε οι βαθμοί να κερδίζονται στα γήπεδα; ΠΡΟΦΑΝΩΣ και το θέλουμε. Αλλά όταν οι αντίπαλοί μας προσπαθούν να τους κερδίσουν με διαφορετικούς τρόπους, τότε η ΑΕΚ ΟΦΕΙΛΕΙ να αντιδρά και να υπερασπίζεται το δίκιο της. Πάντα με σύμμαχο τη νομιμότητα, πάντα με σύμμαχο το δίκαιο και πάντα με σύμμαχο τους κανονισμούς. Για μένα όχι μόνο πρέπει το παιχνίδι να κριθεί στα χαρτιά όπως ορίζει ο κανονισμός ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ, αλλά προσωπικά δεν θα είχα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα αν κρινόταν και τα υπόλοιπα 20 παιχνίδια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αν ο λόγος ήταν ότι πάνε να τη φέρουν στην ΑΕΚ και δεν αφήνουν να κριθεί το παιχνίδι στο γήπεδο επί ίσοις όροις. Την ΑΕΚ θα τη σέβονται. Κι αν δεν τη σέβονται ΠΡΕΠΕΙ να τη φοβούνται και να ξέρουν ότι δεν θα είναι το θύμα που θα δεχτεί να υποσκάπτεται (pun intended) η προσπάθειά της για να κερδίσει τα παιχνίδια δίκαια και καθαρά. Να μπαίνουν στα γήπεδά τους όταν πηγαίνουμε και να μετράνε και τις ατμόσφαιρες μέσα στη μπάλα μήπως υπερβαίνει τα φυσιολογικά όρια. Να μετράνε με τη μεζούρα τα δοκάρια και να βάζουν μοιρογνωμόνιο στις κερκίδες μήπως είναι στραβές οι καρέκλες. Να είναι κύριοι και τυπικοί. Κι αφού είναι τυπικοί και σωστοί απέναντι στο άθλημα και απέναντι στην ΑΕΚ, τότε να κριθούν τα παιχνίδια στα γήπεδα όπως ακριβώς ορίζουν οι κανόνες του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ που είναι θύμα και κάθεται να την πατάνε στην αδυναμία της δείχνει ότι τελείωσε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Και καλό θα είναι να το συνηθίσουν, όχι να βαράνε κόκκινο τα γραφικόμετρα σε κάθε παρακμιακή έδρα που πατάει η ΑΕΚΑΡΑ και αναρωτιόμαστε μετά εμείς γιατί δεν προστάτευσε η διοίκηση την ομάδα και πώς αυτό μας στοίχισε βαθμούς. Ούτε καραγκιοζιλίκια, ούτε γραφικότητες, ούτε να ψάχνουμε αφορμές για να τινάξουμε ένα ματς στον αέρα, αλλά πάντα σε εγρήγορση, πάντα σε επαγρύπνηση και κυνισμό απέναντι σε τέτοιες αστειότητες. Τέλος. Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα και σε όποιον δεν αρέσει, ξυδάκι και καλή χώνεψη.
Φιλε μπραβο! Τέλειο σχόλιο!
Καλησπέρα κι από εμένα φίλοι μου. Θέλω να σταθώ λίγο στην επικοινωνιακή αντιμετώπιση του ζητήματος αφ' ενός από τα μέσα γενικά αλλά και από την ΑΕΚ. Έχουμε γίνει μάρτυρες όλοι της δύναμης διαστρέβλωσης της πραγματικότητας που έχουν αποκτήσει τα ΜΜΕ στην χώρα μας. Αντί τα ΜΜΕ να ασχοληθούν με την ουσία του πράγματος - κοντύτερα γκολποστ, αντικανονικό γήπεδο - με τον τουλάχιστον αστείο τρόπο που επιχειρήθηκε να διορθωθεί αυτό - σκάψιμο της γραμμής του τέρματος με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τσάπες - με την αχαρακτήριστη στάση του υπεύθυνου οργανισμού (Ατρόμητος) για την αστοχία που προέκυψε - πραγματικά δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να σκεφτώ οργανωμένο σχέδιο, αυτά μας παρουσίασαν την ιντριγκαδόρικη άποψη ότι η ΑΕΚ θέλει παιχνίδι στα χαρτιά. Υλικό για σκέψη, πόσα από αυτά που μας πονάνε καθημερινά και εκτός ποδοσφαίρου μας παρουσιάζονται κατ' αυτόν τον τρόπο? Μήπως κι εμείς, όλοι, ανεξαρτήτως ομάδας. τους έχουμε δώσει την εντύπωση ότι μπορούν να μας πουλάνε ότι γουστάρουν? Ρωτώ δε μοιάζει η περίπτωση αυτή - με αναλογίες βεβαίως - με κείνους τους έξυπνους που αποφάσισαν να αυξήσουν "λίγο" τις τιμές και να μειώσουν την ποσότητα του προσφερόμενου είδους πουλώντας μας και μούρη ότι μας νοιάζονται και όταν διαμαρτύρεσαι σου απαντούν "μην τα θέλεις όλα δικά σου" και βρίσκεσαι και κατηγορούμενος γιατί δεν καταλαβαίνεις?
Πάμε λίγο και στην ΑΕΚ τώρα. Τι χρειάζεται η διαρροή για την Κοξένογλου? Γιατί πρέπει να απαντήσουμε όταν μας θέτουν ζήτημα ηθικής? Αποφάσισε κάτι διαφορετικό η μεγαλύτερο η ομάδα από το να τηρηθούν οι κανόνες του ποδοσφαίρου που σε τελική ανάλυση σε αυτό το ζήτημα δεν τίθεται κάν ζήτημα άποψης, πρόκειται για δεδομένες προδιαγραφές, σεβαστές σε όλο τον κόσμο που παίζει ποδόσφαιρο. Νομίζω - δεν είμαι ειδικός και κάνω σαφές ότι γνωρίζω ελάχιστα - θα έφτανε μόνο να αναφερθεί ότι η ομάδα σεβόμενη το ποδόσφαιρο και τους βασικούς κανόνες διεξαγωγής ενός αγώνα ζήτησε μόνο την εφαρμογή τους. Για τα υπόλοιπα αποφάσισαν και θα αποφασίσουν άλλοι. Σε απλά ελληνικά δεν είναι δυνατόν να πληρώνω εισιτήριο για να μπω σ' ένα γήπεδο να παρακολουθήσω ποδοσφαιρικό αγώνα κι αυτός που παίρνει τα λεφτά μου να μην έχει φροντίσει το γήπεδο να είναι άρτιο. Συγγνώμη που σας κούρασα,
Αφηστε τους να γραφουν και να λενε στα ραδιοφωνα , οχι εμβολιμη στην ΑΕΚ , τελος.
Όπως πάντα μονοι μας και όλοι τους. Χαίρομαι να τους ακούω να σκούζουν. Οι επιστήμονες που χάσανε ματς 1-0 στο γήπεδο και κάνανε ένσταση για κάποιον Βάλνερ... Οι ιμιτασιόν του βορά που σε ένα βράδυ πήρανε πίσω βαθμούς και τυπώσανε εισιτήρια και βγάλανε και όπλο.. και οι βάζελοι που ξυπνήσανε για να μας πούνε οτι κακώς δεν έμεινε στα ψέματα στο έδαφος ο μπρινιόλι..άρα το σκεφτήκανε απλά δεν το κάνανε.. Και ο σπανός ανγτι να πει συγνώμη βγάζει την μία ανακοίνωση μετά την άλλη εναντίον της... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚ..λες και εμείς φταίμε που τα δοκάρια στο μπουρδ@@λο του είναι κοντά...Η ΑΕΚ δεν σας βλέπει σε θέματα ηθικής...
Ο καθένας τις ευθύνες του πια σε αυτή τη χώρα. Όλο δικαιολογίες στυλ δεν ήξερα, δεν κατάλαβα, δεν ήμουν ο υπεύθυνος κλπ. Ολόκληρη εταιρεια - επιχείρηση να μην έχει άλλο ένα γκολπόστ εύκαιρο για την κάθε στραβή. Και στην κουτοπονηριά πρώτοι, να σκάβουν για να βγει θεωρητικά ok, έλεος. Ας πρόσεχε! Όφειλε, για καλο δικό του. Ότι λέει ο νόμος, τίποτα περισσότερο από αυτό. Έστω ότι θα γίνει παιχνίδι σε ένα μήνα (αν πει οκ το δικαστήριο και δεν γίνει έφεση). Η ΑΕΚ τι φταίει να ταλαιπωρείται (με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προετοιμασία, αγώνα κλπ). Γιατί να ταλαιπωρείται και να πληρώσει η ΑΕΚ τις ανικανότητα τους (η την "παπαδιά" που πήγαν να κάνουν). Εκεί ήταν την Κυριακή, έκανε προετοιμασία ημερών για το παιχνιδι, έφαγε τη μέρα της, γιατί να το ξαναπερασει αυτό.
Μια χαρά το χειρίστηκε η ομάδα, κάτι περισσότερο ξέρουν οι υπεύθυνοι και βάση αυτών πραττουν που ;όλες φορές "βγαίνει" και άλλες οχι. Το μόνο "φάουλ" επειδή πιάνονται με τις λέξεις και βρίσκουν αφορμες είναι τα "15 μέτρα" σε όλα τα άλλα τέλειοι και πάμε παρακάτω.
Με γαύρο την Πέμπτη. Προσοχή στα δικά μας, βεγγαλικά κλπ λογικά μας περιμένουν στη γωνία. Και να μην αποσυντονιστουμε με τα εξωαγωνιστικά των τελευταίων ημερών.
Η ΑΕΚ δεν έχει να δώσει απολογία πουθενά και σε κανέναν, πόσο μάλλον σε πληρωμένα παπαγαλάκια των άλλων ομάδων και διάφορα trolls του διαδικτύου που βρήκαν έδαφος και αναπτύχθηκαν τα χρόνια που ούτε διοίκηση υπήρχε,ούτε δυνατή ομάδα είχαμε,ούτε γήπεδο δικό μας ,ούτε σαφώς και την οικονομική ευρωστία. Σε μια χώρα ,που τείνει να γίνει κανόνας ο θύτης να εξισώνεται με το θύμα , όταν τον θύτη τον αβανταρουν τα λογής λογής "αντικειμενικά" ΜΜΕ, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα για τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δικά τους συμφέροντα, ειναι χρέος της ομάδας μας του λαού μας και της διοίκησης μας να στηρίξουμε την νομιμότητα και το δίκαιο. Ήξερε ο Ατρόμητος για την υψομετρική διαφορά; Ήξερε. Έπαιζε στην έδρα του γνωρίζοντας ότι αυτό προκαλεί εν δυνάμει αλλοίωση αποτελέσματος; Έπαιζε. Προσπάθησε να παίξει με την νοημοσύνη μας σκάβοντας αυλάκι για να κατέβει το ύψος; Προσπάθησε. Με ποια λογική θα εμπιστευτείς ξανά έναν απατεώνα; Γιατί να ξαναγίνει το ματς; Για να τους δώσεις μια ευκαιρία πχ να σπάσουν τα πόδια των παικτών σου όπως του Ελιασον; Για να πάρουν γραμμή από τα κεντρικά για νέες απατεωνιες; Όχι μάγκες μου. Τέρμα τα διφραγκα. Όπως εστρωσες θα κοιμηθείς. Όσο για το αν είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ, ναι είναι. Αλλά όχι να αυτομαστιγωνομαστε στο βωμό της δήθεν ηθικής αναγνώρισης από τους απατεώνες και τα λαμόγια. Να μας πούνε μπράβο αυτοί που μας είχαν καταστρέψει τις Κυριακές για να νοιώσουμε ανακουφισμένοι επειδή θα σταματήσει να μας "την λέει" ο Βαγγέλης από το Πασαλιμάνι, ο Μπάμπης από τον Δενδροπόταμο ή ο Λουί από την Εκάλη. Την ηθική μου αξία ως φίλαθλος της ΑΕΚ την έχω αποδείξει πολλάκις απέναντι τους. Το ίδιο και η ομάδα μου από το 1924. Οτι πει ο νόμος κυριοι! Θα μάθετε να σέβεστε για να αξίζετε τον σεβασμό μας.
Ναι ρε φίλε! Το δίκαιο και η απόδοση του είναι το ηθικό. Καμία ανοχή στους άνομους πληρωμένους χειραγωγούς.
ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ...
ΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ των γαύρων του Νότου και του ΒΟΡΡΑ !!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...πρέπει να το παιζουμε ηθικοί τότε είμαστε ΜΑΜΑΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ !!!
ν σαιτ!!! 0-3 ΤΕΛΟΣ και -3 βαθμοί!!
Η ΑΕΚ ειναι ΤΙΜΙΑ και ΗΘΙΚΗ ... ΟΧΙ ΗΛΙΘΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΟΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΑΖΩΝ-ΔΙΑΠΛΕΚΟ
ΑΝ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ¨ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ¨ ή ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 0-3 ΚΑΙ ΜΕΙΟΝ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ... τότε και η κάθε διαπλεκόμενη ομάδα θα μου αναβάλει παιχνίδια σε Μακεδονία ή Νότια και θα μας φορτώνουν το πρόγραμμα παραμόνες ευρωπαϊκών αγώνων, ντέρμπι ή κυπέλλου με εξτρα αγώνες και θα μας σπάγανε τα πόδια για ακριβώς αυτο το λόγο!! Τό ίδιο και η ΑΕΚ αν δεν την βολεύουν οι ημερομηνίες και έχει δύσκολους αγώνες ...θα χαλάει το γήπεδο για να πηγαίνει ξεκούραστη και ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ-ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ να παίξει το παιχνίδι μελλοντικά!!! Δεν υπάρχουν περιθώρια δεδικασμένου... θα γίνει πανικός και θα παιζουμε πρωταθλημα Μαιο και Ιούνιο.... ΤΕΛΟΣ!! 0-3 και μειον τρεις !!
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΘΙΚΟΙ ΟΧΙ ΗΛΙΘΙΟΙ !!! 0-3 ΚΑΙ ΜΕΙΟΝ 3 ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ !!! ΑΝΙΚΑΝΟ... ΠΟΝΗΡΟ... ΥΠΟΥΛΟ... ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΦΤΕΧΤΕΣ...
1. Οποιος έχει παίξει λίγο ποδόσφαιρο ξέρει από εστίες!! Από μικροί πηγαίνανε απο κάτω και πηδάγαμε να φτάσουμε τα δοκάρια ...αργότερα απλώναμε τα χερια και βλέπαμε πόσο υπολείπονταν πόντοι ή αν τα φτάναμε στα νύχια!!! Ο ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ (πχ Αθανασιάδης) ξέρει αν ακουμπάει τα δοκάρια και πόσο... ο πχ Αθανασιάδεις με -7 ποντους το χούφτωνε!!
2. μάγκες μου 7πόντοι χ (επί) 7,5-8 μετρα εστίας κανουν 0,5 μισό τετραγωνικό μικρότερη εστία!! ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΕΚ !! Η ΑΕΚ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ... Η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΕ) ΣΚΑΦΤΙΑΔΕΣ!! δηλ ρε μαγκες μου αν η εστία ήταν 2.00 μέτρα θα σκάβανε τάφρο 44εκ στην εστία !!!! ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΡΑΑΑΑ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΓΕΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΟΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ....ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΣΚΈΦΤΟΝΤΑΝ !! (με αγάπη στα αδερφια και φίλους και δικους μου φίλους πόντιους... ας όψονται τα ανέκδοτα)!! 0-3 ΤΕΛΟΣ
3. Το ΥΠΑΤΟ με τα Τρίκαλα (έσκαψε και ανέβασε τα δοκάρια- εβαλε πέτρες απο κατω) ή οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ (άλλαξαν εστίες) ΠΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΛΥΣΕΙΣ... Ο ΚΑΘΕ ΣΠΑΝΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΛΕΙ ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ !!! ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ !!! ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΘΙΚΑ (οχι όμως πρακτικά γιατι ανοίγουν οι ασκοι του αιόλου για αναβολές αγώνων και ατιμωρησία) 0-3 και μειον 3 (ζήτω ο Βόλος και ο Μπέος πιο μαγκας και πιο ντόμπρος απο τα λ@μ0#ια της Χαλκηδόνας)!!
4. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ (γελάει όλη η Ευρώπη με την παγκόσμια πρωτοτυπία τους και την τάφρο ...μόνο τα βατραχάκια ή και κροκόδειλοι έλλειπαν) !!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΙΝΗ Η ΝΙΚΗ;;;; ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ...ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ... ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ... ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΑΝ , ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ !!! ********* Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ;;;; ******** έτσι γαυρους του Βορρα και νοτου και βάζελους αφηστε τους να σου λενε τα γνωστα ΑΕΚ 2014... ΧΑΡΤΙΑ, ΧΡΕΗ κτλ ....Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ... ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ!!!
(Αν γινοταν το ίδιο ακριβως με κάποιον απο τους γαυροβαζελους και ο διαιτητης ζηταγε να διορθωθει το πρόβλημα και η Χαλκηδονα κοροιδευε, τι θα λέγανε στον διαιτητη;;; ελα να το παίξουμε ετσι;;;;!!!!!)
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ... λέω κάποιες από τις απόψεις μου και άμυνές μου απέναντι στον καταιγισμό ηθικής των γαυροβαζελογυφτικω
ΜΟΝΟ ΑΕΚ ....την Πέμπτη με προσοχή γιατι είναι ικανοί να τραυματιστούν από τσίχλα ή χαρτοπετσέτα ή να εχουν και καμμία πέτρα στην τσέπη τους και να πέσουν κάτω, είναι ικανοί για όλα!!
Μπράβο. Δώσε πόνο. ΑΕΚΑΡΑ.
Παιδιά,το γράφω τώρα και πείτε το διαίσθηση η οτιδήποτε άλλο!!! Το παιχνίδι με τους βόθρους την Πέμπτη,δεν πρόκειται να γίνει!!! Δεν ξέρω τους λόγους αλλά η εμπειρία μου με δαυτους 30 χρόνια τώρα,αυτό μου λέει!!!
Η ομάδα χτες δεν έκανε τίποτα λάθος και η σημερινή ανακοίνωση θεωρώ ότι είναι σωστή
fm και για μένα θα πρέπει να μπει σε black list από όλους τους αεκτζήδες όπως το πορτοκαλί σαιτ. Δεν ξαναδίνω κλικ σε αυτήν την προπαγανδιστική σελίδα ούτε για να ενημερωθώ για bowling. Διαδώστε
Είναι ΔΙΚΑΙΟ και ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθεί ο Ατρόμητος με βαρύτατο πρόστιμο ή κάτι αντίστοιχο αλλά για μένα όχι με αφαίρεση βαθμών, γιατί αυτό είναι αλλοίωση του τι γίνεται στο χορτάρι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Όμως επειδή είμαστε ΑΕΚ δεν είναι ΗΘΙΚΟ να πάρουμε βαθμούς που δεν έχουμε κερδίσει στο χορτάρι.
Οπότε ανακεφαλαιώνοντας, καλά κάναμε ό,τι κάναμε μέχρι εδώ, καλά συνεχίζουμε να ξεφτιλίζουμε το «ατρόμητο» παράρτημα του γαύρου και την πράσινη (κατά κύριο λόγο κυρίως φέτος μετά από χρόνια) προπαγάνδα αλλά για να τους ξεφτιλίσουμε ακόμα περισσότερο ΠΡΕΠΕΙ να ζητήσουμε διεξαγωγή του αγώνα. Ξαναλέω ο Ατρόμητος φυσικά κα πρέπει να τιμωρηθεί και μάλιστα παραδειγματικά αλλά εμείς δεν πρέπει να πάρουμε βαθμούς που δεν έχουμε κερδίσει στο χορτάρι.
Ειδικά φέτος που μπήκαμε στον ΝΑΟ και έχουμε αυτήν την ομαδάρα θέλω να πάρουμε πρωτάθλημα χωρίς να μπορεί ακόμα και ο μεγαλύτερος προπαγανδιστής (βλέπε Νικολο...) να πεί τίποτα για την ΑΕΚΑΡΑ!!!
ΥΓ: Το ποτήρι είχε αρχίσει να ξεχειλίζει πολύ καιρό αλλά μετά τα χτεσινά και τα σημερινά για μένα ΤΕΛΟΣ το... spoνικολογιαννηςrt
Γίνεται λόγος για τα 5, 7 cm. Μα δεν είναι μόνο αυτό. Υπολογίστε τη μείωση στο μήκος της εστίας. Άρα μικρότερη σε εμβαδόν κατά 35 cm περίπου. Οικόπεδο άρτιο κ οικοδομήσιμο…παιδικό σταθμό χτίζεις για να μάθουν γράμματα οι σπανοί της άγνοιας
Ρε μάγκες, εγώ το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το εξής : στους προηγούμενους αγώνες δεν το πρόσεξε... ΚΑΝΕΝΑΣ;;;;;
Που ξέρεις αν ήταν απο παλιά έτσι;;;;;;
Το υποπτο ειναι οτι αυτο εγινε με την Πρωτη ΑΕΚ που παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο και στην εδρα ομαδας που εχει προεδρο τον σπανο.
Υπέροχη ανακοίνωση!
Είχα πει πριν μερες οτι το βλεπω σαν deja vu με 2018....
Ακομη ενα στοιχείο που με κανει να βλεπω τιτλο.
Δικαστικές αίθουσες, οταν η ΑΕΚ ειναι πρωτη και σκυλιαζει το συμπαν, κι ενω ολα ηταν γαληνια με τη ζελα μπροστα!
Αρκεί να συνεχίσουμε δυνατα και σοβαρά.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Προστατέψτε το μεγαλο οπλο της εδρας μας για να μας βοηθησει να χτίσουμε διαφορά!!!
ελπίζω το αγωνιστικό τμήμα να μην αποπροσανατολιστεί, την Πέμπτη έχουμε αγώνα ζωής ή θανάτου και οι γαυριέλες το πάνε λάου λάου
ειλικρινά πλέον θεωρώ λάθος του Μελ που δεν δυνάμωσε και άλλο την ομάδα και να τους ξεσκίσει όλους.θελω να τους ντροπιάσει όλους μέσα στο γήπεδο και να ρίχνει από 3αρες και πανω σε όλους και παντού.θελω εκδίκηση για τα 20 και χρόνια που μας κλέψανε τα πάντα.ημασταν ήμαστε και θα ήμαστε η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα.
ο Σπανός είπε ότι έφταιξε ο καιρός και χαμήλωσαν τα δοκάρια .... χωρίς καν να έχει χιονίσει ακόμα! Μετά το πέρασμα της βαρβάρας προβλέπω τα δοκάρια να έχουν χαμηλώσει τόσο πολύ που ο γνωστός δικηγόρος και μέτοχος παε , αν τεντωθεί , θα μπορεί να πιάσει το οριζόντιο δοκάρι
το ότι έχουν βγει όλες οι θυγατρικές του χοντρού και κράζουνε το περίμενα,αλλά να βγαίνουν και τα βαζελακια να χτυπιουνται επειδή η ΑΕΚ δικαιωματικά πάει να πάρει ένα παιχνίδι στα χαρτιά μου προκαλεί έμμετο.τοσα χρόνια όλοι οι λυμοκοντοροι ασελγουν εναντίων της ΑΕΚ έφτασε η στιγμή που η ΑΕΚ τους λέει τέλος.οτι είναι νόμιμο πρέπει να το διεκδικήσει.
Τελικα η ιδεα καποιων γαβρομητων να χαμηλωσουν τα δοκαρια διεκδικει το φετινο νομπελ βλακειας και την απονομη θα την κανει ο αθλητικος δικαστης οπως τους αρμοζει.Και καθολου τυχαιο το γεγονος πως οι δοκοι στις δυο γωνιες ειναι σφυρηλατημενες,εκτος αν φοβηθηκαν μην τους σπασει η ΑΕΚ τα δοκαρια συμφωνα με το τραγουδακι ......
Το περιθωριο το χρονικο της μισης ωρας που δωθηκε βαση κανονισμου στον ατρομητο για να διορθωσει τις εστιες , δειχνει οτι το ματς παπαλα πλεον , το εχασε ,
Γιατι φωναζουν τα γαβροεντυπα???? Μηπως φοβουνται σφαλιαρα την Τεταρτη που θα ειμαστε ξεκουραστοι??? Η μηπως ειχαν βαλει ορισμενα δρεπανια να δουλεψουν υπερωριες???
Σκεφτειτε είναι τυχαιο που όλες οι ομαδες και ολα τα γαυροπρασινα σαιτ η τα δηθεν αντικειμενικα ειναι εναντια μας...μας εγκαλουν κιολας..!!!!!τερμα οι φιλανθρωπίες......
Από χθες, προτού αναβληθεί ο αγώνας, συζητούσα κι έλεγα το αυτονόητο. Ήμασταν υποχρεωμένοι στον σεβασμό μας απέναντι στο άθλημα να κάνουμε ένσταση. Την ίδια στιγμή είχα προβλέψει (σιγα τη μαντεψιά θα μου πείτε… χαχα) τι θα ακολουθήσει σήμερα. Μην ψαρώνετε. Μας φοβούνται, μας τρέμουν, δεν μας περίμεναν τόσο δυνατούς. Ήθελαν πριν τον αγώνα με τους γαύρους ή απώλεια βαθμολογική ή αυτό που συμβαίνει τώρα…. Διότι φίλοι μου το φωνάζω…. Εσκεμμένα χαμήλωσαν τα δοκάρια για τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αγώνα μας. Στους άλλους αγώνες δεν ήταν έτσι. Και το λέω διότι αλλιώς θα πρέπει όλοι να δεχτούν πως οι ποδοσφαιριστές τους (και ιδίως οι τερματοφύλακες τους) είναι ηλίθιοι και δεν ξέρουν ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί μόνο οι δικοί μας να είναι οι έξυπνοι… αν πάλι το πιστεύουν αυτό, ας μας το πουν….
Εμείς απλά ζητήσαμε να παίξουμε σε κανονικό γήπεδο (δίνοντας τους 70 λεπτά περιθώριο) κι αυτοί το θεωρούν αδυναμία…. Μας τρέμουν. Ξέρουν τι τους περιμένει. Θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μας εμποδίσουν ή να μας βάλουν να διαφωνούμε…. Όλοι συγκεντρωμένοι την Πέμπτη, για να πατήσουμε τον γαύρο!!!!
Ασε που αυτο ειναι υπευθυνοτητα του εποπτη να ελεγξει τις εστιες πριν ξεκινησει ο αγωνας.
καλό θα ήταν να σταματησουμε να τους απαντάμε πέρασε αυτό να συγκεντρωθουμε στον αγώνα της Πέμπτης με την ΕΟ και να παρει σοβαρά μέτρα ή ΠΑΕ θα μας,την έχουν στημένη κυρίως αμα το σκορ είναι εναντίον τους όλοι οι ΑΕΚΑΡΕΣ με κροτίδες καλό είναι να κάτσουν σπίτια τους ο πιο πολύ θα βοηθήσουν την ομάδα έτσι
Υγ αμα και εφόσον το ορίζει ο κανονισμός να γίνει ο αγώνας να είμαστε σίγουροι ότι το "σύστημα" θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το κάνει σαν ΠΑΕ να βρούμε ημερομηνίες που είναι πιο εφικτες για μας
Αντε μπραβο , πεσ τα και εσυ για τις κωλοκροτιδες ( Βρισκουν και οι βαζελοι ιστορια) .
Την αναβολή/μη διεξαγωγη του αγωνα την αποφασισε ο διαιτητης, οχι η ΑΕΚ. Προφανως για να το κανει αυτο ειχε σοβαρους λογους. Τους λογους αυτους φανταζομαι τους εχει εξηγησει στο φυλλο αγωνα. Η αθλητικη δικαιοσυνη θα διαβασει αυτο το φυλλο αγωνα και θα αποφασισει τι πρεπει να γινει με βαση τους κανονισμους. Ειναι λογικα αστηρικτο να λεμε οτι η ΑΕΚ δεν ηθελε να παιξει... ο διαιτητης αποφασιζει αν θα γινει η οχι ο αγωνας. Αν ολα ηταν ενταξει, ας αποφασιζε ο διαιτητης τη διεξαγωγη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του αγωνα και ας αφηνε την ΑΕΚ να σκουζει.
Κάτι αλενοβιδες ψηλά στο γαμα αμα τις ξεβιδωσεις και σηκώσεις τα χωνευτα δοκάρια για μερικά εκατοστά και μετά ξαναβιδωσεις ή βάλεις περαστες γίνεται το ματς ;;;; Λέω τώρα, αντί να σκάβεις όρυγμα χαχα....
Προφανώς αυτό είναι ο τρόπος. Είναι μεγαλύτερο σκάνδαλο το ότι προσπάθησαν να λύσουν το πρόβλημα με σκάψιμο της γραμμής.
Ξεφτιλιστηκαν και πονεσαν ολοι. Μην κρυφτουμε ομως πισω απο τους ερασιτεχνισμους του ατρομητου. Ολους τους βαθμους θα τους παρουμε στο γηπεδο για το πιο παναξιο πρωταθλημα χωρις καμια σκια. Τοτε στελνεις μηνυμα οτι δεν φοβασαι κανεναν. Αυτη θα ειναι η μεγαλυτερη πραξη εμπιστοσυνης σε Αλμειδα και παικτες. Τιμηστε την ιστορια του συλλογου και ζητηστε να παιξουμε.
Ότι πει ο δικαστής.. αν πει να παίξουμε θα παίξουμε, αν και χάνει το ματς 3-0 Ατρόμητος χωρίς παιχνίδι έτσι θα γίνει.
Ας πρόσεχαν...
Μόνο ότι προβλέπει ο νόμος. Αν ο νόμος λέει να γίνει ο αγώνας, να γίνει. Αν ο νόμος λέει να κατακυρωθεί 0-3, τότε να μην γίνει. Δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά στους κανονισμούς.
Δηλαδή επειδή ο ατρόμητος χαμήλωσε τα τερματα του για τον αγώνα με την ΑΕΚ ούτως ώστε να της κάνει αθέμιτα βαθμολογική ζημιά αυτόματα ακυρώνεται για σένα ότι είναι η καλύτερη ομάδα!!!
ν μας! Τέρμα τα δίφραγκα 26 χρόνια!!!! Είναι αρκετά!
Για κοίτα κάτι ΑΕΚτζήδες. Όχι δεν ανέχομαι ούτε ένα δέκατο του χιλιοστού ανισονομίαςεναντίο
Δεν ξέρω τι απόφαση θα βγει και τι θα γίνει με το ματς. Πάντως πιστεύω πως ποδοσφαιρικά, είναι ότι πιο γελοίο να πάρει μια ομάδα 3 βαθμούς σε αγώνα που δεν έχει παιχτεί ούτε ένα δευτερόλεπτο ποδοσφαίρου, επειδή τα δοκάρια έχουν πρόβλημα. Σε όποια χώρα του κόσμου και να συμβεί. Απλά γελοίο. Αν ο κανονισμός προβλέπει αυτό, τότε ο κανονισμός είναι γελοίος!!! Να παιχτεί ο αγώνας άλλη μέρα, και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να τιμωρηθεί η ομάδα (χρηματικα ή/και απώλεια βαθμών) που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προκάλεσε την αλλαγή στην διεξαγωγή της ημέρας του αγώνα.
Ο,τι προβλέπει ο κανονισμός. Τιποτα λιγοτερο και τιποτα περισσοτερο. Ειναι επικινδυνο να ζηταμε να αγνονουνται οι κανονισμοι. Και δεν ειναι καθολου γελοιο. Ειναι δυνατον σε επαγγελματικο πρωταθλημα να προκυπτουν ζητηματα διαστασεων στις εγκαταστασεις του γηπεδου; Τερματα που δεν εχουν το κανονικο υψος; Η ομαδα που εχει υπ ευθυνη της τη διεξαγωγη του αγωνα να υποστειτις συνεπειες του κανονισμου. και αν αυτες ειναι ηττα στα χαρτια, αυτο να γινει. Ο νομος ειναι νομος.
100% μαζι σου να τηρηθεί ο κανονισμός, όποιος και να ειναι. Αυτό όμως δεν παύει να σημαίνει οτι ο κανονισμός δεν είναι γελοίος φίλε. Οι κανονισμοί εκσυγχρονίζονται όπως εκσυγχρονίζεται και το άθλημα.
Ζητήματα προκύπτουν και πάντα θα προκύπτουν. Αν δεις βιντεάκι που ανέβασε το AEK365 από Αγγλία,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κόβουνε τα δοκάρια πριν τον αγώνα επειδή ήταν λάθος ύψος. Είναι κωμικό να παίρνει ομάδα 3 βαθμούς από αγώνα που δεν έχει παιχτεί για τέτοιο λόγο. Εγώ ασχολούμαι με το άθλημα επειδή θέλω να βλέπω μπάλα, όχι για να βλέπω δικαστήρια. Η ομάδα που έχει ευθύνη, να της κόψουν 10 βαθμούς από το πρωτάθλημα. Δε με νοιάζει. Στη τελική μου στέρησαν ένα ματς που θα έβλεπα την ομάδα μου να χορεύει στον αγωνίστηκε χώρο. Μπάλα θέλω να βλέπω.
Ο κανονισμός (αν όντος προβλέπει η ομάδα που ευθύνεται να χάσει το ματς στα χαρτιά) είναι αστείος.
Και για να μην παρεξηγηθώ, η ΑΕΚ έκανε 1000% σωστά που υπέδειξε το λάθος.
Δηλαδή κάποιος χρησιμοποιεί σημαδεμένη τράπουλα και πρέπει να ξαναπαίξουμε μαζί του άλλη μέρα; Ομάδες SL με προσωπικό συντήρησης και χρήμα από την Πολιτεία πρέπει να έχουν κοντά δοκάρια; Σκέψου μόνο ότι το δοκάρι του Χάμες στην Τούμπα σε αυτό το γήπεδο θα ήταν άουτ. Στο παιχνίδι με την Λειβαδιά, επειδή κάνουμε πολλές ευκαιρίες, να σηκώσουμε 7 εκατοστά το τέρμα για να βάλουμε περισσότερα γκολ;
Συμφωνώ σε ΟΛΑ με την ανακοίνωση. Και επίσης να πούμε σε αυτούς που λένε ότι και οι 2 ομάδες θα έπαιζαν στα ίδια τέρματα... ότι
1. Η μιά ομάδα (ΑΕΚΑΡΑ) κάνει (ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ) 15-25 τελικές κάθε παιγνίδι και ο αντίπαλος 3-5. 'Αρα ποιός ζημιώνεται περισσότερό;
2. Επίσης η ΑΕΚ θέλει και παίζει ΜΟΝΟ για τη νίκη. Οι αντίπαλοι βολεύονται (πανηγυρίζουν κιόλας) και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με το 0-0
Στο κάτω κάτω με το ίδιο σκεπτικό να παίζουμε σε γήπεδα με πέτρες αντί γρασίδι ρε. Θα παίζουν και οι 2 ομάδες σε αυτό το γήπεδο ε;
- Υ.Γ: Όλοι μας θέλουμε το παιγνίδι να γίνει κανονικά αλλά φυσικά σε κανονικό γήπεδο με γρασίδι (όχι σκαμένο) και με δοκάρια στο σωστό ύψος. Αυτα.
Η ΑΕΚ δεν έκανε καμία ένσταση να πάρει το παιχνίδι χωρίς να αγωνιστεί. Επεσήμανε στο διαιτητικό team το αυτονόητο ότι τα δοκάρια είναι κοντύτερα κατά 7 πόντους και οι τελευταίοι αποφάσισαν (και εφόσον ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να επιδιορθώσει το πρόβλημα) να αναβάλουν το παιχνίδι και να πάει στον αθλητικό δικαστή. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού, ούτε φύγαμε από το γήπεδο, ούτε παίξαμε και μετά προσπαθήσαμε εκ των υστέρων να διεκδικήσουμε το παιχνίδι στα χαρτιά. Από αστειότητες των... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βαζελογαυροπαοκτζήδων χορτάσαμε, πονάνε γιατί πλέον δεν είμαστε η ομάδα που δίνει το μάγουλο για χαστούκι. Ειδικά οι βάζελοι, υιοθετήσαν κατά γράμμα τα ψέματα του Σπανού όταν μια ζωή τον θεωρούσαν αφερέγγυο άτομο. Προσωπικά θέλω να γίνει το παιχνίδι και να το κερδίσουμε στο χορτάρι, αλλά και αν δεν γίνει ο αθλητικός δικαστής το αποφασίζει και δεν τίθεται θέμα αμαύρωσης του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ. Ας σκούζουν όσο θέλουν αυτοί που για μια κορδέλα ή οι άλλοι για ένα κουτάκι μπύρας φύγαν από το γήπεδο και πήραν το παιχνίδι στα χαρτιά και άνευ αγώνα. Εγώ δεν ασχολούμαι καν.
ΥΓ: Ο Κούγιας για να βγει 1.80, πήγε και μετρήθηκε στο τέρμα του Ατρόμητου;
Το « είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ» είναι κάτι που αφορά εμάς. Μόνο εμάς. Εμείς το έχουμε υιοθετήσει και είναι δικό μας χαρακτηριστικό γιατί μόνο εμείς ξέρουμε και καταλαβαίνουμε τι εννοεί. Όλα αυτά τα χρόνια με βάση αυτό το ρητό εμείς πάμε ως πρόβατα σε σφαγή. Και βέβαια παρότι το έχουμε αποδείξει πολλές φορές παρόλα αυτά οι άλλοι εξακολουθούν να μας θεωρούν ίδιους με αυτούς. Σας ρωτώ λοιπόν…..όταν η ΑΕΚ έχασε την έξοδο στο Τσάμπιονς λιγκ και τα λεφτά που το συνοδεύουν με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα δελτία του ΠΑΟΚ, οι πασοκτζήδες μετά σταμάτησαν να μας αποκαλούν χάρτινους; Μήπως ο προπονητής τους σταμάτησε να μας λοιδωρεί σας κάθε συνέντευξη του; Όλοι οι άλλοι τόσα χρόνια που εμείς δε διαμαρτυρόμαστε με τις σφαγές και τα παραρτήματα που έχουν….μας θεωρούν η. Ασπάζονται τη διαφορετικότητα μας; Μήπως αν εμείς πάμε και παρακαλέσουμε τον αθλητικό δικαστή…..που δε γίνεται αλλά ας πούμε ότι πάμε και ο αγώνας γινει……μήπως τότε θα πουν μπράβο στην ΑΕΚ την ηθική;
Ι ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. Η ΑΕΚ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ. ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ! Δε γινόταν να δεχτεί να παίξει. Ε κοντύτερα δοκάρια! Κάθε σουτ σε οριζόντιο δοκάρι θα ήταν γκολ κανονικά. Η ΑΕΚ επιτίθεται. Η ΑΕΚ θα ήθελε την νίκη πιο πολύ. Αυτοί πείραξαν τα δοκάρια. Αυτοί έκαναν απάτη. Αυτοί πρέπει να πληρώσουν. Χάσανε λοιπόν το έξτρα ποσό που θα έπαιρναν. Και ναι θέλω να πάρουμε το παιχνίδι με 3-0 κι ναι θέλω να του αφαιρεθούν και βαθμοί. Για να πάρει το αφεντικό του και να του πει ποσό κακό του έκανε. Αρκετά με όλους αυτούς.
ί είμαστε ΑΕΚ. Και αυτό το ξέρουμε μόνο εμείς.
Θα σταματήσουν να μιλάνε για το πέναλτι δήθεν του Αθανασιαδη; Θα σταματήσουν να μας λένε χάρτινους;
Εμείς τι θα κερδίσουμε με όλο αυτό; Να έχουμε γινει για άλλη μια φορά κορόιδο και.να εχουμε χάσει διάθεση συγκέντρωση και ηρεμία. Μόνο ζημιά. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι τα δοκάρια πειράχτηκαν τώρα. Πριν την ΑΕΚ. Δε γίνεται τερματοφύλακας επαγγελματίας να μην έχει καταλάβει ότι το δοκάρι είναι πιο κοντό 7 εκατοστά! Όλοι από την προθέρμανση όταν πλησιάζουν το τέρμα τους αγγίζουν με τα χέρια τους το οριζόντιο δοκάρι είναι αδύνατο να μην καταλάβουν 7 ολόκληρους πόντους!
Η ΑΕΚ τοποθετήθηκε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ σχετικά με το θέμα.
Τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι.
Εγώ είμαι ΑΕΚ. Και είμαι ένας από όλους εσάς. Και ναι είμαι διαφορετικός όπως κι εσείς από όλους τους άλλους. ΤΕΡΜΑ ΟΜΩΣ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ. ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ΅ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΕΙΘΩ…..ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑ
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε…..ο Μελισσανίδης επιτέλους προασπίζει την ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ επέστρεψε. Είμαστε μόνοι με εναντίον όλων. Ας τον στηρίξουμε όπως πρέπει. Η ΑΕΚ είναι η πιο καθαρή ομαδα και οι οπαδοί της είμαστε ναι οι πιο διαφορετικοί….γιατ
Λυπάμαι για την κατάντια. Είναι πραγαμταικά λυπηρό το επίπεδο διαφθοράς. Είναι επίσης λυπηρό το χαμηλό επίπεδο συζήτησης για όλα τα θέματα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φέρει την αλλαγή.
Τα δοκάρια τα κόντυνε ο Σπανός τις τελευταίες μέρες, για να πάρει το Χ, τελεία και παύλα.
Όποιος πηγαίνει γήπεδο καταλαβαίνει, όλοι οι τερματοφύλακες πριν αρχίσει το ματς σηκώνουν τα χέρια αγγίζουν τα δοκάρια για να πάρουν την αίσθηση, τα μέτρα του τέρματος. Να μην μας περνάει για ηλίθιους ο Σπανός λέγοντας ότι τα δοκάρια είναι έτσι για 7 χρόνια και δεν το έχει αντιληθθεί κανείς. Τα άλλαξε αυτός, όπως έκανε η Σκοπιανή ομάδα με την Τότεναμ και τους πήρε χαμπάρι ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Μουρίνιο.
Μόνο του ...Σπανού τα γένια δε γίνονται
αρα...
παιχνίδι με του ... Σπανού τα χαντακοδοκαρια γίνεται .
Αντε όλοι εδώ μέσα.
Χα χα . Σε τι χώρα ζούμε....
Το "είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ" δε σημαίνει "είσαι ηλιθιος που είσαι ΑΕΚ". Ξεκολλήστε το μυαλό σας από ανόητα διλήμματα για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ. Ειναι εκεί που χτυπάνε όλοι οι υπόλοιποι. Η ΑΕΚ θα κάνει αυτό που λέει ο κανονισμούς. Τελεία και παύλα. Αν ο κανονισμός δώσει το ματς στην ΑΕΚ, η ΑΕΚ θα πει κι ευχαριστώ. Βγαλτε από μέσα σας αυτή τη νοοτροπία που ξεκινάει με αγνά προφανώς κίνητρα και καταλήγει να είναι επικίνδυνη για την ομάδα. Ο Ατρόμητος κι όλοι οι ενδιαφερόμενοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έστησαν ένα βλαχομπλόκο κι η ΑΕΚ τους το χώσε εκεί που δε βγαίνει ο ήλιος. Αν ζητάτε να παιχτεί το ματς ανεξαρτήτως τι λένε οι κανονισμοί, συγγνώμη αλλά δεν έχετε καταλάβει τι έγινε χτες
α) Η ΑΕΚ το 2011 στον 2ο ημιτελικό Κυπέλλου με ΠΑΟΚ συνέχισε να αγωνίζεται όταν ο τερματοφύλακας Σάχα δέχτηκε φωτοβολίδα και πήρε φωτιά η μπλούζα του. Κέρδισε 1-0 (ο πρώτος αγώνας είχε έρθει 0-0). Η ΑΕΚ το 2020 μπορούσε να κερδίσει τη θέση στα προκριματικά του ΤσΛ (όπου κάθε κερδισμένος γύρος μπορεί να σημαίνει 5-7 εκ€ έσοδα) με τα ληγμένα δελτία των παικτών του ΠΑΟΚ. Πέρσι η ΑΕΚ έχασε την έξοδο στην Ευρώπη στον αγώνα με Άρη κατά τον οποίο ο Ρότα δέχτηκε μπουκάλι στο κεφάλι, του δόθηκαν οι πρώτες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βοήθειες και συνέχισε κανονικά. Η ΑΕΚ δεν έκανε ενστάσεις σε αυτές τις τρεις περιπτώσεις. Θεωρώ σωστή την επιλογή και στις τρεις περιπτώσεις, άλλοι μπορεί να διαφωνούν.
β) Αλλά η χθεσινή είναι μια κατηγορία μόνη της: χωρίς καμμιά λογική εξήγηση (δεν υπήρχε ούτε χιόνι ούτε κακοκαιρία στο Περιστέρι) βρέθηκαν ακριβώς στο πρώτο ματς μετά που η ΑΕΚ πέρασε στην 1η θέση τα τέρματα βυθισμένα (κατά 7 και 5 πόντους), δηλαδή σουτ που θα γίνονταν γκολ θα έβγαιναν άουτ σε αγώνα που η μία ομάδα αναμενόταν να στήσει πούλμαν στην άμυνα ενώ η άλλη καιγόταν για το τρίποντο παραμονής στην κορυφή.
γ) Η "διόρθωση" που επιχειρήθηκε με σκάψιμο στη γραμμή των τερμάτων στην ουσία δεν προσέφερε κάτι, γιατί ο παίκτης που σουτάρει χάνει το πλεονέκτημα των 7 πόντων του τέρματος, θα έπρεπε ολόκληρο το γήπεδο να βυθιστεί κατά 7 πόντους για να είναι κανονικές οι διαστάσεις. Και πάλι βέβαια τέρματα ήταν μικρότερα, κατά 2 και 1 πόντο. Και φυσικά η γραμμή στο πρόχειρο σκάψιμο δε γινόταν να είναι ευθεία, σε άλλα σημεία θα ήταν 2 και σε άλλα 3 τα εκατοστά.
δ) Η η ΑΕΚ που έχει χάσει κατά την 20ετία από το 1997 κι ύστερα Πρωτάθλημα με κάθε δυνατό τρόπο, μέχρι και στα χαρτιά με την υπόθεση Βάλνερ, η ΑΕΚ που έβλεπε να την ειρωνεύονται με το "πέστε κάτω" μετά από διαιτησίες απίστευτες αυτοί που έχουν αποχωρήσει από την Α εθνική σε μπάσκετ αντρών και χάντμπολ αντρών με επιχείρημα ότι δεν ελέγχουν την ομοσπονδία, έχει επιτέλους διοίκηση που μπορεί να την προστατεύει στοιχειωδώς. Με τον Τίγρη η ΑΕΚ τέτοια κόλπα δεν επιτρέπει, κρίμα που δεν προβλέπεται υποβιβασμός για το κόλπο με τα δοκάρια και θα γλυτώσουν με μια ήττα που θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς. Οι οπαδοί των ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, όσοι από αυτούς στηρίζουν τη μεθόδευση με τα δοκάρια, υποτιμούν την ιστορία της δικής τους ομάδας αβαντάροντας τα αστεία επιχειρήματα του οσφπ.
Η φαση ειναι οτι οι τυποι μιλανε ακομα, ενω το επομενο βημα αλλοιωσης ηταν να μας βαλουν να παιξουμε και να βαζουμε γκολ μονο απο την μερια του πιο κατεβασμενου δοκαριου!!
Ανακοίνωση που δε ξεκινάει με "Λοιπόν, ακουστε γιατί είστε και ηλίθιοι... ", εγώ δε τη δέχομαι σαν επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ.
ΥΓ. Τάραξτε τους στη νομιμότητα. Μέχρι τέλους. Όταν σε πολεμανε με πυρηνικα, εσυ δεν πας με σφεντόνες. Τελείωσαν οι εποχές που πηγαιναμε με τον σταυρό στο χέρι.
20 Αυγουστου 2022 (εναρξη σεζον) : Το Φιλανθρωπικο ιδρυμα εκλεισε. Sorry
Μακάρι αδέρφια μου να γίνει το παιχνίδι....και να μπούμε μεσα να τους ξευτιλισουμε... ρίχνουν λάσπη στο όνομα της ΑΕΚ...οχι τρια οχι τέσσερα ουτε στα εξι γκολ δεν πρέπει να σταματήσουμε... μακάρι να γινει αλήθεια
Οταν ακυρωθηκε περυσι το γκολ του Τζουμπερ στην Τουμπα για 0 εκατοστα (γιατι η κοκκινη με την μπλε γραμμη εφαπτονταν) ηταν καλα. Το κυπελο πεταξε. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ> ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ
Και επίσης συγχαρητήρια που αποκαλείτε τα Σκοπια ,ΣΚΟΠΙΑ και οχι οπως μας επιβάλλανε να τα λέμε!
ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κόντρα σε όλους και σε όλα !
Συγγνώμη κιόλας σε όλους σε όσους λέτε να πάμε να παίξουμε το παιχνίδι.
Κανένας κανονισμός δεν προβλέπει κάτι τέτοιο. Η ΑΕΚ κατέβηκε κανονικότατα χθες να παίξει τον αγώνα στο γήπεδο αλλά γήπεδο δεν υπήρχε.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Καμία υποχρέωση δεν έχει η ομάδα να αλλάζει τον προγραμματισμό της επειδή κάποιοι είναι ανίκανοι να τηρήσουν απλούς κανονισμούς. Εκεί που μας χρωστούσανε....
Δηλαδή κάθε φορά που κάποιος θα θέλει αναβολή αγώνα τι θα κάνει? Θα επικαλείται τα κορόιδα της ΑΕΚ και για να μην τους λένε οι άλλοι ότι λένε θα τους κάνουμε τη χάρη να παίζουμε όποτε γουστάρουν?
Μαθήματα ηθικότητας στην ομάδα μας δεν μπορεί να κάνει κανένας.
ΌΧΙ κύριοι. Το γήπεδο ήταν ακατάλληλο. Είχαν μία ολόκληρη ώρα μπροστά τους να διορθώσουν το πρόβλημα και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μας κάνουν διεθνώς ρεζίλι.
Αντί να απολογούνται όλοι αυτοί μας βγαίνουν και από πάνω?
Σας πονάει πολύ η ΑΕΚ, σας πονάει πολύ ο Μελισανίδης σας πονάει πολύ η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Θα εύχεστε να μην είχε χτιστεί.
ΥΓ. Την επόμενη φορά κ. Σπανέ όταν τα δοκάρια θα είναι ψηλότερα από το κανονικό να χτίσετε έναν τοίχο πάνω στη γραμμή να το φέρετε στα ίσια.
Επιτέλους διοίκηση επιπέδου ΑΕΚ.
Επιτέλους!!!
Κόσμος -ομαδα -διοικηση μια γροθιά.
Η δυναμική ΑΕΚ της Νέας φιλαδελφειας των 90s επέστρεψε και σκορπάει φόβο σε κάθε αντίπαλο.Τώρα θα μάθει ο καθε τυχάρπαστος νεόπλουτος μπαοκογαυρος και βαζελας ποια είναι πραγματικά η ΑΕΚ !
Κάνουν όλοι οι αρθρογράφοι του πληκτρολογίου την κριτική τους για την ΑΕΚ ότι έκανε την ένσταση όπως είχε το νόμιμο δικαίωμα να την κάνει για να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά, ή ότι δεν ήθελε να παίξει για να είναι ξεκούραστη για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Δεν μας λένε όμως αν ο Ατρόμητος στο εύλογο διάστημα που είχε από τον κανονισμό δεν αποκατάστησε την αντικανονικότητα του γηπέδου ώστε να γίνει ο Αγώνας και μην έχει γίνει τίποτα από όλα αυτά.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Γιατί ο Ατρόμητος δεν αντικατέστησε τα δοκάρια και προτίμησε να σκάψει τον αγωνιστικό χώρο (γιατί και οι γραμμές του γηπέδου είναι αγωνιστικός χώρος) κάνοντάς το γήπεδο πάλι αντικανονικό γιατί απαγορεύτε να χαράσσονται γραμμές στον αγωνιστικό χώρο, το μέγα ψέμα του κ. Σπανού του ισχυρού μεγαλομέτοχου του Ατρομήτου ήταν ότι χρειαζόταν μεγάλος γερανός για να σηκώσει τα δοκάρια, αλήθεια κ. Σπανέ πόσους τόνους είναι τα δοκάρια! που χρειαζόταν γερανός απλώς πείτε την αλήθεια δεν είχαμε εφεδρικά δοκάρια γιατί τα δοκάρια όπως είδα και από την τηλεόραση είναι αλουμινένια σπαστά και συνδέονται με βίδες άλλεν (μεταφέρονται σε βαλιτσάκι) και είναι ανάλαφρα.
Τώρα αν κάποιος περάσει από γήπεδο της ΑΕΚ την Αγιά Σοφιά και στην πύλη που είναι ο πυλώνας των οχημάτων στην δεξιά και την αριστερή πλευρά θα δει ότι κρέμονται 2 ζευγάρια δοκάρια έτοιμα να εγκατασταθούν για κάθε περίπτωση. Οπότε τέρμα τα ψέματα ότι η ΑΕΚ πήγε να μην παίξει το παιχνίδι η ΑΕΚ επισήμανε την αντικανονικότητα του γηπέδου και τίποτε άλλο και ζήτησε να γίνει το γήπεδο κανονικό, επίσης ο κανονισμός λέει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τα κινητά τέρματα που έχουν στις προπονήσεις αρκεί να έχουν τις επιτρεπόμενες διαστάσεις και να είναι καλά στερεωμένα.
Την εποχή που γκολ ακυρώνονται, πρωταθλήματα και Παγκόσμια Κύπελλα χάνονται για χιλιοστά, υπάρχει κόσμος που ισχυρίζεται στα σοβαρά πως μια επαγγελματική ομάδα πρέπει να παίξει με δοκάρια 7 και 4 εκατοστά κοντύτερα.
Εδώ βλέπουμε ένα τύπο που ζητάει από πρόεδρο ομάδας να παίξει με τέτοια δοκάρια.Διαιτητές για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτόν δεν υπάρχουν. Ούτε κανονισμοί. Ότι πουν οι πρόεδροι. Απίστευτα πράγματα αλήθεια. Αθλητικός εισαγγελέας να τον πάει μέσα για διακωμώδηση του αθλήματος δεν υπάρχει;
Τον Ακιμπου ενδιαφέρθηκες κ Σπανε να το αποκτήσεις 5 λεπτά πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος ... Εεεε πάρε κ δυό δοκάρια τώρα από τον Πειραιά κ φώναξε μας
Μακάρι να γίνει το ματς με την Χαλκηδόνα να τελειώνουμε αυτό το ανέκδοτο. Και σειρά παίρνουν οι «μεγάλοι» μετά, όπου θα αναγκαστούν να μας αποδείξουν το μέγεθος τους! Άντε αστείοι, κουράσατε.
Δεν τους πειραξε αγαπητε η καταγγελία να σου πω εγω τι ....Τους πειραξε οτι τους πιασανε κοροιδα και δεν πειρανε χαμπάρι !!! Οσο για το ηθικό μερος ας επιστρέψει ολους τους βαθμους που πηρε ο Ατρομητος στην εδρα του και μετα μιλαμε και για ηθικη !!!
Φίλε μου καλημέρα. Τους πείραξε ότι μας την είχαν στημένη και ο Τίγρης τους πήρε χαμπάρι.
"Τον ρόλο των ιδανικών θυμάτων αποφάσισαν να πετάξουν από πάνω τους."
πάλληλοι της δραχμής.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Επικαλείται ο κάθε αλήτης την ΗΘΙΚΗ της ΑΕΚ μόνο και μόνο για να την ΚΛΕΨΕΙ!
Τίποτα άλλο. Προστατέψτε την ομάδα με κάθε κόστος και δεν θα απωλέσουμε ίχνος από την ηθική μας!
Εγγυάται ο λαός της ΑΕΚ γι' αυτό, σίγουρα όχι οι γευροβαζελομπαοκου
Είχανε "φτιαξει" στο μυαλο τους το τελειο σεναριο. Μανουχο στο χορταρι, Varista δικο τους και με συμμαχο τον καιρο και το σκληρο παιχνιδι τους θα κανανε τα παντα για να σταματησουν την ομαδαρα του Αλμειδα...δεν τους εφταναν ομως μονο αυτα..ειπαν να κοψουν και λιγο απο το τερμα.
Δεν πιστευω να πιστευει κανεις οτι στα προηγουμενα παιχνιδια στο Περιστερι οι εστιες ηταν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πειραγμενες. Και με γυμνο ματι το ειδαν οι παιχτες μας πριν την προθερμανση. Θα το καταλαβαιναν σιγουρα και οι τερματοφυλακες. Ή μηπως μονο οι δικοι μας τερματοφυλακες θα το καταλαβαιναν?
Ειπα ξανα ομως, βαλανε ολα τα μεσα για να μας σταματησουν. Πιαστηκανε με τη γιδα στην πλατη και τωρα τρεχουν. Θελανε να κλεψουν την ομαδα μας ακομη μια φορα, και αν δεν επιανε το κολπο, δεν πειραζει, ΑΕΚ ειμαστε θα λεγαμε φτιαξτε το και παμε παρακατω. Ετσι εχουν συνηθισει τα σκουληκια...
Μαγκες ΝΑΙ, ειναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ. Οσοι ειμαστε ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ το ξερουμε πολυ καλα...
Αλλα ειναι και διαφορετικο να εισαι κορόιδο.
Παρακαλω την άμεση αποφαση για την τυχη του παιχνιδιου και αμεση " διορθωση " της βαθμολογιας με οτι λεει ο νομος. Τα σκουληκια δεν εχουν μπεσα, θελουν πατημα στο κεφαλι.
Φερεφωνα, αντικειμενικοι υπαλληλοι και σχολιαστες ραδιοφωνικων αθλητικων σταθμων, πληρωμενοι δημοσιογραφοι, πανελ οψιμης εξυγιανσης σε Megalous τηλεοπτικους δεκτες, τηλεδιαιτητες υπερανω πασης υποψιας και λοιποι, θα ευχεστε να μην ειχε χτιστει ποτέ.....
Απλα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ανακοινωση. Που βαζει το καθενα στη θεση του και απαντα σε ολους τους οψιμους...ηθικολογους.
δηλαδη κυριε σπανε , ολο τον πρωτο γυρο του πρωταθληματος τον παιξατε με αλλα νταλα τερματα ε?
γελαει ο κοσμος κυριοι!!
Η ΑΕΚ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΕΖΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΦΤΥΑΡΙΑΑ!!!
Επιτέλους αυτό που περίμενε ο κόσμος της ΑΕΚ τόσα χρόνια
Αντίδραση, απάντηση και ΦΑΠΑ σε όποιον τα βάζει με την ΑΕΚΑΡΑ μας
Κι όπως έλεγε κι ο συγχωρεμένος ο Μακαρος....
Εποχές Μίνως Ματσας κι υιός τέλος
Θα σας ταραξουμε στη νομιμότητα και αν δεν σας αρέσει φύγετε....... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Υ.γ1 Κυρίες και κύριοι του Ατρόμητου
Αφου εφταιγε η ΑΕΚ, εσείς γιατί σκαβατε;;;
Υ. γ2 κι ακόμη δν εχει προειδοποίησει ο Τίγρης
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΖΗΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. ΚΑΜΙΑ ΣΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΑΕΚ ΜΟΝΟ...
Μπράβο στην ομάδα για την υπομονή που έδειξε χτες και τη διάθεση να γίνει το παιχνίδι με κάπως πιο κανονικές συνθήκες, γιατί οι γεωτρήσεις προφανώς δεν είναι λύση. Θα ήθελα όμως η ομάδα επισήμως να εκφράσει την επιθυμία να γίνει το παιχνίδι σε άλλη ημερομηνία με ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, ώστε να μην έχει να μας πει κανείς τίποτα.
Επιτέλους βγήκε μια ανακοίνωση της προκοπής, να μπουν στην θέση τους οι καραγκιόζηδες ΟΛΩΝ των αποχρώσεων. Το μόνο λάθος της ΠΑΕ -και μάλιστα τεράστιο- είναι που δέχτηκε να ξαναγίνουν οι μετρήσεις από το όρυγμα που σκάψανε! Δλδ. θα δεχόμασταν να παίζαμε με γραμμή τέρματος 5-7 εκατοστά κάτω από τον υπόλοιπο αγωνιστικό χώρο;;; Απαράδεκτο και μόνο που τους αφήσαμε να το επιχειρήσουν. Τα νούμερα του ατρομήτου και τα νούμερα οι διαιτητές που μετράγανε από το χαντάκι! Αντί να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σηκώσουν τα δοκάρια όσο απαιτείται, σκάβουν τον αγωνιστικό χώρο!!! Δλδ. αν υπήρχε μεγαλύτερη απόκλιση τι θα σκάβανε; Πηγάδι;
Υ.Γ. Μωρή Σπανομαρία είστε τόσο μικροί που και στον πύργο του Άιφελ να ανεβείτε την ΑΕΚ δεν μπορείτε να την δείτε. Γελοίοι. Που 'στε και αντιπρόεδροι της σούπερ λιγκ με πρόεδρο το αφεντικό σας. Απορώ με τον Μελισσανίδη που καταδέχτηκε να μιλήσει μαζί σου μετά τα καραγκιοζιλίκια σας.
Ωραίες οι ανακοινώσεις και καλά κάνει η διοίκηση. Ωστόσο ελπίζω η ομάδα να συνεχίσει να δουλεύει απερίσπαστη και να μην ασχολείται με αυτές τις γελοιότητες του Σπανού, του Νικολογιάννη και όλων των γελοίων
Η εποχη της σφαλιαρας και της ταπεινωσης στο ονομα δηθεν της ιδεας οτι ειμαστε ''υπερανω''και για αυτο δεν αντιδρουμε,εχει περασει ανεπιστρεπτι,οτι συνεβη χθες στο περιστερι που μας εκανε διεθνως ρεζιλι,ειναι αποκλειστικη ευθυνη της γηπεδουχου,οι μετεπειτα δηλωσεις των υπευθυνων και του προεδρου της δεν μας αγγιζουν και μονο γελιο προκαλουν και τιποτε αλλο,δηλ.τι θελατε να παιξουμε με τερματα που ειναι κατα 7 εκατοστα κοντυτερα;; αυτα δεν γινονται ουτε στις αυτοσχεδιες εστιες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μιας γειτονιας,κυριοι σοβαρευτειτε αντι να ζητησετε συγνωμη πατε να βγειτε και απο επανω,αλλωστε η ομαδα μας δεν ζητα να παρει το παιχνιδι στα χαρτια,οπως ηλιθιωδως αναφερουν καποια σαιτ και αυτοαποκαλουμενοι δημοσιογραφισκοι της κακιας ωρας,εκανε ενσταση ακριβως οπως οριζουν οι κανονισμοι της λιγκας,το τι θα αποφασισει ο αθλητικος εισαγγελεας αφορα αυτον και τις ποινες που δικαιολογει αυτη η τραγελαφικη εικονα της διοικησης του περιστεριου.Γι'αυτο φιλοι μου μην τσιμπατε στις προκλησεις,η ΠΑΕ εστω και με καθυστερηση χρονων αντεδρασε σωστα και εστειλε πολλαπλα μηνυματα προς πασα κατευθυνση,αλλωστε στο παρελθον η σταση οτι ειμαστε ''υπερανω'' οχι μονο δεν μας οφελησε,αντιθετως χαθηκαν δικοι μας τιτλοι με οτι αυτο αρνητικο συνεπαγεται,το γεγονος οτι παρατηρω μια αποφασιστικοτητα απο την διοικηση να μην αφηνει να πεφτει τιποτε κατω με γεμιζει με αισιοδοξια οτι στο τελος θα αποδωθει το δικαιο,και η ομαδα θα παιρνει οτι δικαιουται με ισονιμια μεσα στους αγωνιστικους χωρους,επισης να μην ξεχνιωμαστε πολιτελεια να χαριζουμε τιτλους επαψε να υπαρχει,αυτα τα ολιγα για τα γνωστα παπαγαλακια των ''ανεξαρτητων ΜΜΕ,και οχι μονο...''.....................Α Ε Κ Α Ρ Α...ΤΕΛΟΣ...
ο φιλοι μου μην τσιμπατε στις προκλησεις,η ΠΑΕ εστω και με καθυστερηση χρονων αντεδρασε σωστα και εστειλε πολλαπλα μηνυματα προς πασα κατευθυνση,αλλωστε στο παρελθον η σταση οτι ειμαστε ''υπερανω'' οχι μονο δεν μας οφελησε,αντιθετως χαθηκαν δικοι μας τιτλοι με οτι αυτο αρνητικο συνεπαγεται,το γεγονος οτι παρατηρω μια αποφασιστικοτητα απο την διοικηση να μην αφηνει να πεφτει τιποτε κατω με γεμιζει με αισιοδοξια οτι στο τελος θα αποδωθει το δικαιο,και η ομαδα θα παιρνει οτι δικαιουται με ισονιμια μεσα στους αγωνιστικους χωρους,επισης να μην ξεχνιωμαστε πολιτελεια να χαριζουμε τιτλους επαψε να υπαρχει,αυτα τα ολιγα για τα γνωστα παπαγαλακια των ''ανεξαρτητων ΜΜΕ,και οχι μονο...''.....................Α Ε Κ Α Ρ Α...ΤΕΛΟΣ...
ο φιλοι μου μην τσιμπατε στις προκλησεις,η ΠΑΕ εστω και με καθυστερηση χρονων αντεδρασε σωστα και εστειλε πολλαπλα μηνυματα προς πασα κατευθυνση,αλλωστε στο παρελθον η σταση οτι ειμαστε ''υπερανω'' οχι μονο δεν μας οφελησε,αντιθετως χαθηκαν δικοι μας τιτλοι με οτι αυτο αρνητικο συνεπαγεται,το γεγονος οτι παρατηρω μια αποφασιστικοτητα απο την διοικηση να μην αφηνει να πεφτει τιποτε κατω με γεμιζει με αισιοδοξια οτι στο τελος θα αποδωθει το δικαιο,και η ομαδα θα παιρνει οτι δικαιουται με ισονιμια μεσα στους αγωνιστικους χωρους,επισης να μην ξεχνιωμαστε πολιτελεια να χαριζουμε τιτλους επαψε να υπαρχει,αυτα τα ολιγα για τα γνωστα παπαγαλακια των ''ανεξαρτητων ΜΜΕ,και οχι μονο...''.....................Α Ε Κ Α Ρ Α...ΤΕΛΟΣ...
0Η εποχη της σφαλιαρας και της ταπεινωσης στο ονομα δηθεν της ιδεας οτι ειμαστε ''υπερανω''και για αυτο δεν αντιδρουμε,εχει περασει ανεπιστρεπτι,οτι συνεβη χθες στο περιστερι που μας εκανε διεθνως ρεζιλι,ειναι αποκλειστικη ευθυνη της γηπεδουχου,οι μετεπειτα δηλωσεις των υπευθυνων και του προεδρου της δεν μας αγγιζουν και μονο γελιο προκαλουν και τιποτε αλλο,δηλ.τι θελατε να παιξουμε με τερματα που ειναι κατα 7 εκατοστα κοντυτερα;; αυτα δεν γινονται ουτε στις αυτοσχεδιες εστιες μιας γειτονιας,κυριοι σοβαρευτειτε αντι να ζητησετε συγνωμη πατε να βγειτε και απο επανω,αλλωστε η ομαδα μας δεν ζητα να παρει το παιχνιδι στα χαρτια,οπως ηλιθιωδως αναφερουν καποια σαιτ και αυτοαποκαλουμενοι δημοσιογραφισκοι της κακιας ωρας,εκανε ενσταση ακριβως οπως οριζουν οι κανονισμοι της λιγκας,το τι θα αποφασισει ο αθλητικος εισαγγελεας αφορα αυτον και τις ποινες που δικαιολογει αυτη η τραγελαφικη εικονα της διοικησης του περιστεριου.Γι'αυτ
0
Vasilis.A E K. HAIDARI - 6/2/2023 10:36
Η εποχη της σφαλιαρας και της ταπεινωσης στο ονομα δηθεν της ιδεας οτι ειμαστε ''υπερανω''και για αυτο δεν αντιδρουμε,εχει περασει ανεπιστρεπτι,οτι συνεβη χθες στο περιστερι που μας εκανε διεθνως ρεζιλι,ειναι αποκλειστικη ευθυνη της γηπεδουχου,οι μετεπειτα δηλωσεις των υπευθυνων και του προεδρου της δεν μας αγγιζουν και μονο γελιο προκαλουν και τιποτε αλλο,δηλ.τι θελατε να παιξουμε με τερματα που ειναι κατα 7 εκατοστα κοντυτερα;; αυτα δεν γινονται ουτε στις αυτοσχεδιες εστιες μιας γειτονιας,κυριοι σοβαρευτειτε αντι να ζητησετε συγνωμη πατε να βγειτε και απο επανω,αλλωστε η ομαδα μας δεν ζητα να παρει το παιχνιδι στα χαρτια,οπως ηλιθιωδως αναφερουν καποια σαιτ και αυτοαποκαλουμενοι δημοσιογραφισκοι της κακιας ωρας,εκανε ενσταση ακριβως οπως οριζουν οι κανονισμοι της λιγκας,το τι θα αποφασισει ο αθλητικος εισαγγελεας αφορα αυτον και τις ποινες που δικαιολογει αυτη η τραγελαφικη εικονα της διοικησης του περιστεριου.Γι'αυτ
ΣΩΣΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΕ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ....ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ.
ΟΠΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΡΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ...
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ (ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΑΥΡΟΙ) ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ....
ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΑΕ ΟΤΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΜΕ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΑΝΤΑ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΛΝΕΡ , ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ - ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.
ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ.....
Σωστός είσαι. Ομολογώ όμως ότι με αυτά τα απίστευτα (το άσπρο μαύρο) που διαβάζω από τους αντιπάλους και τα φερέφωνά τους, κλίνω στο "άντε γειά". Στο φινάλε ας μην ήταν τόσο προκλητικοί.
Έχουν σκάσει από το κακό τους όλοι ,γιατί βλέπουν κάτι που τους τρομάζει . Βλέπουν μια ΑΕΚ με σούπερ δικό ΤΗΣ γήπεδο (δεν χρωστάει ΠΟΥΘΕΝΑ) , με μια ΟΜΑΔΑΡΑ και κυρίως με μια οργάνωση διοικητική ,μετά από παλινωδίες, ΑΡΙΣΤΗ . Είναι λογικό να έχουν σκάσει από το κακό τους όταν πλέον η ΑΕΚ γίνετε ομάδα ,σε όλα τα επίπεδα ,ευρωπαϊκού επιπέδου και αυτοί (βλ. Βορείους και νοτίους γαύρους και λοιπά αδελφά σωματεία)να λειτουργούν με λογικές ξεπερασμένες . Επειδή δεν έχουν άλλα μέσα προσπαθούν με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα χοντροβοθρορωσσοκαναλά τους να την σπιλώσουν . Στην ΑΕΚ δεν πιάνει τέτοια λάσπη , να κοιτάνε τα διαχρονικά τους αίσχοι και να το βουλώνουν όλοι τους.
για να γελάσουμε, δεν σκέφθηκαν να έπαιζαν οι τερματοφύλακες χωρίς παπούτσια ....για να μειωθεί η υψομετρική διαφορά ....
Απο εχθες παρακολουθουμε το τι τραγελαφικα πραγματα γινονται στον Ελληνικο κοσμο του ποδοσφαιρου.Πραγματικα ειναι για γελια κ για κλαματα το τι συμβαινει απο εχθες.Αντε να εξηγησω εδω στους Σκανδιναβους για πιο λογο δεν εγινε το παιχνιδι.Με κοιτουσαν κ νομιζαν οτι τους κοροιδευα.Οχι φιλοι μου αληθεια λεω ηταν 5 με 7 εκατοστα πιο χαμηλα τα τερματα..Γινονται αυτα τα πραγματα στην Ομορφη Ελλαδα μου λενε?Αχ λεω κ να ηταν μονο αυτα..Καθομαστε κ ακουμε τον καθε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ειδικο)απο εχθες κ ολοι τα ριχνουν στην ΑΕΚ..Βρε λιγο ντροπη ρε!!!Το οτι ενα γηπεδο δεν επρεπε να εχει αδεια λογω οτι τα τερματα δεν ειχαν το κανονικο υψος αυτο γιατι δεν το λετε?Το οτι λειτουργει οπως μας ειπαν ετσι εδω κ μηνες η κ χρονια παει να πει οτι πραγματικα δεν υπαρχουν οχι νομοι αλλα κ επιτροπες ελεγχου τον γηπεδων..Τι σας φταιει ρε η ΑΕΚ?Γιατι τοσο μισος ?Το οτι εσεις δεν το πηρατε χαμπαρι οταν επαιζαν οι ομαδες σας εκει δεν σας φταιμε εμεις....Απο την μια λετε οτι προβλεπει ο νομος κ απο την αλλη οταν δεν εχει να κανει με την ομαδας σας το ριχνετε στην ηθικη!!Να βγει ο Σπανος κ να ζητησει συγγνωμη πρωτα απο τον κοσμο του κ μετα σε ολο τον φιλαθλο κοσμο για το ρεζιλικι διεθνως..Πραγματικα κουραστηκα να διαβαζω περι ηθικης..Το εχουμε αποδειξει εδω κ χρονια αυτο..Δεν μας ενδιαφερει η γνωμη των αλλων....Το μονο σιγουρο ειναι πως πλεον το παιχνιδι της Πεμπτης γινετε ακομη πιο δυσκολο γιατι οι αλλοι με το παραμικρο θα φυγουν..Το ματς πραγματικα ειναι δυσκολο τοσο αγωνιστικα οσο κ εκτος...
Να θυμηθούμε την υπόθεση Βαλνερ? Λογικό να κάνουν υποδείξεις για βαθμούς στα χαρτιά, αυτοί που τα γνωρίζουν καλύτερα!
Αυτος ο Νικολακοπουλος χθες βγηκε και ειπε ¨τελικα ειναι διαφορετικος να εισια παναθηναικος¨. Και απορω πως μπορει και μιλαει ακομα ενω εχει τον Πινεδα μεσα του
Ρε παιδια τα αυτονοητα ειναι αυτα..οποιος εχει ενα στοιχειδωδες iq καταλαβαινει οτι δεν ευθυνεται η ΑΕΚ..απο εκει κ περα να τιμωρηθει ο ατρομητος παραδειγματικα και να οριστει νεα ημερομηνια για το παιχνιδι..αυτο ειναι το σωστο
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΡΑ! Μπράβο στον Τσατάλη και στον Καραλή! Τώρα μέσα στο γήπεδο πρέπει να τους βουλώσουμε τα στόματα μια και καλή. Νταμπλ φέτος! Το έχουμε!
Τέτοιες ανακοινώσεις θέλουμε κύριοι
Μόνο ΑΕΚ,μόνοι μας εναντίον όλων
ΑΕΚΑΡΑ
αργησατε λιγο κυριοι..........αλλα βαλατε τα πραγματα στην σωστη βαση!!!!!!!βεβαια μην περιμενετε να το "βουλωσουν"μερικοι........νομιζουν οτι κανουν το παιχνιδι τους.απλα στο τελος θα βγουν χαμενοι.και απο εδω καιστο εξης θα ελεγα τελος οι χαρες!!!!!!!!!ο κοσμος της ΑΕΚ και οι περισσοτεροι φιλαθλοι πηραν χαμπαρι το ολο σκηνικο!!!!
Εύγε, 1000 εύγε. Ο βαζελάκος παίζει σε 2 αγωνιστικές στο περιστέρι. Αφού είναι "ηθικοί" και δεν τους πειράζουν τα κοντύτερα δοκάρια, ας πούνε του Σπανού να μην τα αλλάξει και να παίξουν έτσι.
Όχι φίλε να παίξουν με διορθώμενες μετρήσεις δηλαδή με το αυλάκι που είχαν φτιάξει όπως έκανε ο παππούς Μ στο περιβόλι για να ποτίζει τα ντομάτες
Φοβερή ανακοίνωση, αυτά που ξέρανε τελειώσανε. Ο Τίγρης είναι εδώ και το δείχνει με κάθε τρόπο.
Επίσης θα ήθελα πολύ να μου απαντήσουνε όλοι αυτοί που σκούζουν τι θα κάνανε εάν έβρισκαν χαμηλότερα δοκάρια μέσα στην Φιλαδέλφεια. Καληνύχτα σας κύριοι η ΑΕΚ σας πονάει και εμείς το απολαμβάνουμε!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΥΓ: Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει στο εξής: Υπάρχει πιθανότητα να επαναληφθεί το ματς και αν όχι γιατί όχι ( Γιατί κάτι διάβασα ότι δεν βγαίνουν οι μέρες για να ορισθεί ξανά το ματς) ? Αν υποθέσουμε ότι χιόνιζε και εν γινόταν το ματς τι θα γινόταν σε αυτή την περίπτωση?
Εύγε !
Να συμπληρωθεί ότι θέλουμε να το παίξουμε το παιχνίδι.
Οσο θα υπάρχουν ζώα που θα γελοιοποιούν την νομιμότητα...αυτά θα ακούμε!
Αυτά τα ζώα με τα λεγομενά τους ,δυστυχώς είναι και οι ηθικοί αυτουργοί, που έχουν αποτελέσματα όπως αυτό που συνέβη στον αδικοχαμενο ΑΛΚΗ!
Μόνο και μόνο για να πουλήσουν...! Το οτι πουλάνε τον εαυτό τους δεν θα το καταλάβουν ΠΟΤΕ!
1 εκατοστο να απεχει η μπαλα απο την ασπρη βουλα του σημειου του πεναλτυ , ο διαιτητης το θεωρει πλεονεκτημα , φαντασου με 7 ποντους χαμηλοτερο το οριζοντιο δοκαρι τι συμβαινει στα σουτ. Γιαυτο μοκο τασουληδες.
Εναρμονίστηκε επιτέλους και η επικοινωνία και η διοίκηση με το αγωνιστικό τμήμα και τους φιλάθλους και σκορπάμε πόνο σε όλα τα μέτωπα φέτος!!
Τα είπε όλα η ανακοίνωση.. τώρα πρέπει να πούμε, φτιάξτε τα δοκάρια σωστά και ερχόμαστε να παίξουμε όποτε θέλετε!
Αυτό είναι ΑΕΚ….Μόνο ΑΕΚ. ΡΕ
Kαι το "κυριοι" πολυ τους ειναι! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ συην ΠΑΕ για την ανακοινωση!!!
Ταραξτε τους στην νομιμότητα
Αυτά που ήξεραν τελείωσαν προ πολλού
Όλοι μαζί δίπλα στην ΑΕΚ
Γνωριζουμε ολοι απο τις προκλησεις που βλεπουμε ιδιαιτερα τις τελευταιες αγωνιστικες πια ομαδα και τα πολλα δυστηχως τσιρακια της, βρισκετε πισω απο τα κοντα δοκαρια και την προπαγανδα εναντιων της Αεκ. Γνωμη μου ειναι να παει δικαστικα η ομαδα κατα της κλεψιας που επηχειρησε ο σπανος ωστε να μην επαναληφθει στο μελλον. Το να μεινουν ατιμωρητοι ειναι σαν να λεμε σε ολους κλεψτε καντε τα καραγκιοζιλικια σας ειμαστε υπερανω. Για μενα ειναι αυτονοητο οτι η αεκ πρεπει να κανει οτι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περναει απο το χερι της ωστε να μη γινει ο αγωνας και να ξεκινησει αμεσα μια συζητηση για τα παραρτηματα που βλεπουμε να βολοδερνουν και να καθοριζουν συστηματικα τα αποτελεσματα. Πρεπει να ξεμπερδευουμε οσο το δυνατον συντομεοτερα με τα γαυροπαραρτηματα αλλιως σε καθε παιχνιδι θα βλεπουμε τα ιδια και χειροτερα. Η καλυτερη απαντηση πρεπει να δωθει μεσα στο γηπεδο απο την πεμπτη και πρεπει ολοι να ειμαστε πολυ υποψιασμενοι γιατι θεωρω δεδομενες τις προκλησεις. Οσο το πρωταθλημα οδευει προς το τελος εχουν πεσει οι μασκες της αντικειμενικοτητας απο το συνολο του τυπου και οι υποτιθεμενες ισες αποστασης μεταξυ των αντιπαλων τον μικροτερων ομαδων. Ολοι τους και μονοι μας. Παμε δυνατα συγκεντρωμενοι μονο για νικες στα επομενα παιχνιδια.
πανε να μας κολλησουν ρετσινια κ να βγουν απο πανω ΠΟΙΟΙ ; αυτοι..... ποσο θελω να παιξουμρ κ να τους ριξουμε μια 5αρα ΠΟΣΟ ΤΟ ΘΕΛΩ. δεν τους αντεχω αλλο κ αυτα που λενε
Ξεβρακωθηκαν όλοι!!!!!!!! Ακούς κ έναν άλλο καραγκιοζακο μετα την ανακοίνωση στην ΕΡΑ πριν λίγο ότι δεν μπορεί μια ομάδα που πρεσβεύει την ηθική να κάνει θέμα για εκατοστά στο ύψος των δοκαριών... Μιλάμε για κανονική παραποίηση κ χλευασμός κανονικός για την ΑΕΚ... Από κάποιο δημοσιογραφισκο της σειράς της προπαγάνδας κ δεν ξέρω εγώ τι άλλο... Σας πονάει κ σας πονάει πολύ, είχατε έναν διορισμένο κ όλα μέλι γάλα, κλειστά μάτια όλα πληρωμενα μια 25ετια μαύρη!!!!!! Ο πόνος τώρα άρχισε κ η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΈΝΩΣΗ ΌΤΑΝ ΕΊΝΑΙ ΈΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΆ ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ, θα διδαχτείτε κανονική κ ορθή ΗΘΙΚΉ κ όχι ΠΛΗΡΩΜΈΝΗ κ προσταγμενη!!!!!!!!!ΑΡΚΕΤΆ.....ΧΊΛΙΑ ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΣΚΊΣΤΕ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΤΟ ΣΆΠΙΟ..
Πω πω πω... Τι πετσοκομα ήταν αυτό!!!
+1924 στην ανακοίνωση!!!
11. αν αυτό το εκανε η ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια και χαμήλωνε τα δοκάρια, τι θα λέγατε όλοι εσείς?
Καλήμερα και καλή εβδομάδα σε όλους. ΜΠΡΑΒΟ σε όποιον την έγραψε. Είναι σαφής, χωρίς χυδαιότητες, αλλά και χωρίς να χαρίζει κάστανα. Έχω πολλά χρόνια να δω την ΑΕΚ να απαντά έτσι εκτός γηπέδου. ΜΠΡΑΒΟ. Θέλω ωστόσο να προσθέσω κάτι. Θα ήθελα να βγει η ΑΕΚ και να δηλώσει απερίφραστα ότι θέση μας στην εκδίκαση θα είναι να παίξουμε ΟΠΟΥ και ΌΠΟΤΕ θέλουν. Μάλλον ο κανονισμός λέει άλλα βέβαια, αλλά εμείς πρέπει να διεκδικήσουμε να παίξουμε. Και θα βουλώσουμε κάθε στόμα και θα ρίξουμε τρία... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γκολ ακόμα και με τα δεύτερα αν παίξουμε. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι αλλά θέλω να βουλώσουμε κάθε υπαλληλίσκο και κάθε εχθρό και αντίπαλο.......Δυστυχώς ξέρουμε όλοι ότι αν δεν το κάνουμε θα το κοπανάνε δεκαετίες και, το κυριότερο, ειδικά οι γαύροι έχοντας 2 ματς στη Φιλαδέλφεια θα κάνουν τέτοια ασύλληπτα καραγκιοζιλίκια που κάτι θα πετύχουν. Ας είμαστε ειλικρινείς: δεν μπορούμε να ελέγξουμε στα ματς αυτά μερικές εκατοντάδες ούγκανα στο γήπεδο......κάθε χρόνο έχουμε τιμωρίες στο ΑΕΚ - ΟΣΦΠ. Συνεπώς πάγια θέση όλα τα ματς στο γήπεδο.....ας το βροντοφωνάξει η ΑΕΚ, όπου και όποτε θέλουν. Το τι θα πει τελικά ο δικαστής είναι άλλο καπέλο.
Εάν πιστεύει κανείς ότι τα δοκάρια ήταν έτσι όλη την χρονιά είναι πολύ ευκολόπιστος.
Αποκλείεται επαγγελματίας τερματοφύλακας να μην καταλάβει ότι το ύψος των δοκαριών είναι λάθος.
Μας την είχαν στημένη.
ΜΌΝΟ ΑΕΚ.
το 1. ειναι ολη η ουσια
και ο ιδιος ο Σπανός δεν προσπάθησε να δικαιολογηθεί για το πρόβλημα , ούτε έκανε η ομάδα του κάποια σοβαρή κίνηση για να το διορθώσει, αλλα τα ρίχνει στην ΑΕΚ
Μπράβο στην ΠΑΕ,σε ένα κόσμο πιθήκων πρέπει να απαντήσουμε γιατί δεν μπορεί να γίνει επαγγελματικό παιχνίδι με μικρότερα τέρματα!
Ο Ολυμπιακός κέρδισε στα χαρτιά το ντέρμπι που δεν ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό και δεν είναι η πρώτη φορά! Το SDNA θυμίζει τις περιπτώσεις που οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν στις δικαστικές αίθουσες...
.com/embed/uPidpnb1cuA
.com/embed/D__KKg0j_rk
.com/embed/Ab1v-yQH5pE
.com/embed/zG-ogh82edo
.com/embed/NcztxE0Y0cI
Το «αιώνιο» ντέρμπι της 21ης Νοεμβρίου 2015 δεν διεξήχθη ποτέ, αλλά είχε νικητή! Τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες πήραν το τρίποντο όχι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στις δικαστικές αίθουσες έπειτα από... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παρέμβαση που έκαναν στην ένσταση του Παναθηναϊκού.
0-3 σε ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League αποφάσισε πως ο Ολυμπιακός είναι ο νικητής με 3-0 στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, έστω και αν δεν παίχτηκε ούτε ένα δευτερόλεπτο ποδοσφαίρου.
Το στιλό – φωτοβολίδα που βρήκε στον Φινμπόγκανσον και τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν μετά την ανακοίνωση της οριστικής διακοπής του αγώνα από τον διαιτητή Ανδρέα Παππά είχε ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να χάσει το ματς στα χαρτιά, να τιμωρηθεί με -3, να παίξει χωρίς κόσμο για τέσσερις αγωνιστικές και να πληρώσει 190.000 ευρώ πρόστιμο.
Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός κερδίζει ένα ματς στα χαρτιά, αφού μέχρι και πρωτάθλημα έχει κατακτήσει με αυτό το τρόπο.
http://www.youtube
Ο τίτλος με την υπόθεση Βάλνερ
Στις 3 Φεβρουαρίου του 2008 ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 στο Καυτατζόγλειο από την Καλαμαριά και βρέθηκε αρκετά πίσω στη βαθμολογία από την ΑΕΚ. Ομως, ο Ολυμπιακός κυνήγησε νομικά το θέμα λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Βάλνερ, με αποτέλεσμα να δικαιωθεί και να πάρει το ματς που έχασε στα χαρτιά με 0-3. Αυτοί οι τρεις βαθμοί έδωσαν το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, καθώς τερμάτισε δύο βαθμούς μπροστά από την Ένωση, η οποία τον είχε νικήσει με 4-0.
Ο Βάλνερ εκείνη τη μέρα είχε κάνει το ντεμπούτο του στον Απόλλωνα ως αλλαγή, αλλά ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής με την υπόθεση να φτάνει στο Ανώτατο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνη (CAS) το οποίο απέρριψε ομόφωνα το αίτημα της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς για ασφαλιστικά μέτρα στην υπόθεση Βάλνερ.
http://www.youtube
Αυτό συνέβη το 2008 επί Σωκράτη Κόκκαλη στην προεδρία του Ολυμπιακού, όμως τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι ερυθρόλευκοι του Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν κερδίσει τέσσερα ματς στις δικαστικές αίθουσες.
Γκολ Αμπντούν, εισβολή και -5
Στις 18 Μαρτίου 2012, ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό με τους ερυθρόλευκους να είναι μπροστά στο σκορ με 0-1 χάρη σε γκολ του Αμπντούν πριν διακοπεί οριστικά ο αγώνας.
Στο 83' της αναμέτρησης οι φίλοι του τριφυλλιού έκαναν ντου στον περιβάλλοντα χώρο και πέταξαν αντικείμενα και φωτοβολίδες προς πάσα κατεύθυνση. Ο διαιτητής Τάσος Κάκος διέκοψε οριστικά το ματς και ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε αρχικά με -3 από το πρωτάθλημα που ήταν σε εξέλιξη, -2 από το επόμενο πρωτάθλημα, έχασε το ματς στα χαρτιά με 3-0, τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 252.000 ευρώ πρόστιμο. Οι πράσινοι έκαναν έφεση και η Επιτροπή Εφέσεων του μείωσε την ποινή της έδρα από τέσσερις σε τρεις αγωνιστικές και το αρχικό πρόστιμο των 252.000 έπεσε σε 212.000 ευρώ.
http://www.youtube
Επεισόδια στην Πάτρα και 0-3 για τον Ολυμπιακό
Την ίδια σεζόν (19 Δεκεμβρίου 2012), ο Ολυμπιακός έπαιξε τη ρεβάνς με την Παναχαϊκή στην Πάτρα για τους «32» του Κυπέλλου Ελλάδος με το ματς να διακόπτεται οριστικά στο 87' και ενώ το σκορ ήταν 1-1.
Η αναμέτρηση είχε πολλές διακοπές μιας και οι Πατρινοί φίλαθλοι ήταν έξαλλοι με την διαιτησία του Δημητρόπουλου
Σύμφωνα με την αρχική έκθεση του παρατηρητή συνεπλάκησαν 15 οπαδοί των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στη συμπληρωματική έκθεση γράφτηκε πως δεν φορούσαν διακριτικά με τον διαιτητή Αλέξανδρο Δημητρόπουλο να γράφει στο φύλλο αγώνα πως τραυματίστηκε από ρίψη αντικειμένων ο βοηθός Σπύρος Γουργιώτης. Αποτέλεσμα; Ο αγώνας κατακυρώθηκε με 0-3 στον Ολυμπιακό και η Παναχαϊκή τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς από το πρωτάθλημα της Football League και πρόστιμο 15.000 πρόστιμο.
http://www.youtube
Αμφισβητούμενο γκολ, «ντου» και ερυθρόλευκη πρόκριση
Πολύ επεισοδιακό ήταν και η ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου πέρσι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Στις 11 Μαρτίου του 2015, η Ενωση είχε πάρει την ισοπαλία (1-1) στο «Καραϊσκάκης» και τον υποδέχθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο για μια θέση στον τελικό του θεσμού.
Ομως, στο 89΄ το γκολ του Χάρα που αμφισβητείται για χέρι έκανε τους οπαδούς της ΑΕΚ να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα. Ο διαιτητής Καλογερόπουλος πήρε αυτή την απόφαση λόγω εισβολής οπαδών, ρίψης φωτοβολίδων και τραυματισμό αστυνομικού.
Η ΑΕΚ έχασε το ματς στα χαρτιά με 3-0 (λόγω ότι διακόπηκε το παιχνίδι με δική της υπαιτιότητα) και της επεβλήθη ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 17.000 ευρώ.
http://www.youtube
Οι επιστήμονες του Ολυμπιακού
Πάντως, υπάρχει και ένας αγώνας, το μακρινό 1991, που ο Ολυμπιακός το έχασε στα χαρτιά. Στις 10 Φεβρουαρίου του 1991, οι Πειραιώτες φιλοξένησαν τον Αθηναϊκό στο «Καραϊσκάκης» και ενώ προηγήθηκαν με 2-0 (53' Προτάσοφ, 71' Αναστόπουλος), τελικά δέχθηκαν δύο γκολ σε διάστημα 5 λεπτών (73', 77' Δημόπουλος Χ.) με τον Χρήστο Δημόπουλο να κάνει άσεμνη χειρονομία προς τους φίλους του Ολυμπιακού.
Τότε οι ερυθρόλευκοι οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο στο 88' κυνηγώντας τον διαιτητή Ναούμ, αλλά και παίκτες του Αθηναϊκού (χτυπήθηκε στα πλευρά ο σκόρερ) με το ματς να διακόπτεται οριστικά. Ο αγώνας κατακυρώθηκε 0-2 στον Αθηναϊκό και στον Ολυμπιακό επιβλήθηκε -2 βαθμοί και 5 αγωνιστικές εξορία.
Τότε, ήταν που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αργύρης Σαλιαρέλης είχε χαρακτηρίσει τους φίλαθλους της ομάδας του «επιστήμονες»!
Κ ΜΙΑΣ Κ ΜΙΛΑΜΕ ΠΕΡΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Κ ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ...
ΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΦΑΓΕ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΠΥΡΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΜΕ ΔΙΧΤΑΚΙ Κ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ???? ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ Κ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ???? ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ...
ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ, ΣΕ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΟΠΑΔΟΙ????
ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ...
Δεν λεμέ οτι είμαστε ίδιοι με τον ακατανομαστο κ ουτε θα γίνουμε...όμως ξεχνάμε εύκολα.Τέλειωσαν αυτά.Ήρθε επιτέλους η ωρα να το καταλάβουμε.Μπράβο armodios.
ΧΊΛΙΑ ΕΎΓΕ ΣΤΗΝ ΠΑΕ!!!!!! Ο ΧΑΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡΦΜ ΣΤΆΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΊΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΟΤΙΔΑ ΣΤΟΝ ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΎΜΕ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΚΑΤΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΈ ΠΟΥ ΓΛΊΤΩΣΑΝ... Η ΑΕΚ ΑΝΤΕ ΝΑ ΈΤΡΩΓΕ ΚΑΜΊΑ ΔΎΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΏ ΑΥΤΟΙ ΔΎΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΑΝΕΙΑ... ΓΕΛΟΙΕ!!!!!!! ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΊΖΕΤΕ ΌΣΑ Κ ΝΑ ΠΕΊΤΕ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ Η ΠΙΟ ΗΘΙΚΉ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΝΤΑ, ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.... ΑΝΤΕ ΦΙΛΆΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΞΤΕ ΠΑΡΈΑ ΜΕ ΈΝΑ ΜΙΣΟΚΙΛΟ ΞΎΔΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΥΤΈΛΕΙΑ..... ΓΕΛΟΙΟΙ!!!!!!!!!
ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΧΘΕΣ. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Η ΑΕΚ της φαπας τελείωσε κύριοι.....όχι έναν όχι δύο αλλά ΔΕΚΑ λόγους εχουμε πλεον για να σας ραβουμε το στόμα.
Τίγρη ξεβρακοσετους όλους, στον αθλητικό δικαστή ζήτα να γίνει το ματς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν, έτσι και αλλιώς στα πλέει οφ θα κριθεί το πρωτάθλημα, δεν κρίνετε τίποτα στη ριζουπολη που και εκεί διπλό θα πάρουμε γιατί έχουμε ομάδα.
Η εποχη της σφαλιαρας και της ταπεινωσης στο ονομα δηθεν της ιδεας οτι ειμαστε ''υπερανω''και για αυτο δεν αντιδρουμε,εχει περασει ανεπιστρεπτι,οτι συνεβη χθες στο περιστερι που μας εκανε διεθνως ρεζιλι,ειναι αποκλειστικη ευθυνη της γηπεδουχου,οι μετεπειτα δηλωσεις των υπευθυνων και του προεδρου της δεν μας αγγιζουν και μονο γελιο προκαλουν και τιποτε αλλο,δηλ.τι θελατε να παιξουμε με τερματα που ειναι κατα 7 εκατοστα κοντυτερα;; αυτα δεν γινονται ουτε στις αυτοσχεδιες εστιες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μιας γειτονιας,κυριοι σοβαρευτειτε αντι να ζητησετε συγνωμη πατε να βγειτε και απο επανω,αλλωστε η ομαδα μας δεν ζητα να παρει το παιχνιδι στα χαρτια,οπως ηλιθιωδως αναφερουν καποια σαιτ και αυτοαποκαλουμενοι δημοσιογραφισκοι της κακιας ωρας,εκανε ενσταση ακριβως οπως οριζουν οι κανονισμοι της λιγκας,το τι θα αποφασισει ο αθλητικος εισαγγελεας αφορα αυτον και τις ποινες που δικαιολογει αυτη η τραγελαφικη εικονα της διοικησης του περιστεριου.Γι'αυτο φιλοι μου μην τσιμπατε στις προκλησεις,η ΠΑΕ εστω και με καθυστερηση χρονων αντεδρασε σωστα και εστειλε πολλαπλα μηνυματα προς πασα κατευθυνση,αλλωστε στο παρελθον η σταση οτι ειμαστε ''υπερανω'' οχι μονο δεν μας οφελησε,αντιθετως χαθηκαν δικοι μας τιτλοι με οτι αυτο αρνητικο συνεπαγεται,το γεγονος οτι παρατηρω μια αποφασιστικοτητα απο την διοικηση να μην αφηνει να πεφτει τιποτε κατω με γεμιζει με αισιοδοξια οτι στο τελος θα αποδωθει το δικαιο,και η ομαδα θα παιρνει οτι δικαιουται με ισονιμια μεσα στους αγωνιστικους χωρους,επισης να μην ξεχνιωμαστε πολιτελεια να χαριζουμε τιτλους επαψε να υπαρχει,αυτα τα ολιγα για τα γνωστα παπαγαλακια των ''ανεξαρτητων ΜΜΕ,και οχι μονο...''.....................Α Ε Κ Α Ρ Α...ΤΕΛΟΣ...
Τέλειωσαν τα κορόιδα,Καταλάβετε το επιτέλους.Αρκετά πιά.Μόνο ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ της φάπας τελείωσε. Πλέον όλοι θα σέβεστε και θα κλείνετε το στόμα μας. Τζούλια σε περιμένουμε την Πέμπτη να σου μοιράσουμε και χαρτί υγείας. Ξέρεις κάποιος αν το ματς με τον Ατρόμητο ξανά γίνει η παίρνουμε 100% τους 3ης βαθμούς;;;
Για όσους λένε δήθεν πως είναι μελανό σημείο να πάρει η ομάδα το παιχνίδι στα χαρτία, δεν κατλαβαίνουν πως είτε η ΠΑΕ θα προστάτευε την ομάδα όπως έπραξε, ή θα παίζαμε με χαμηλότερα δοκάρια. Το να ξαναγίνει το παιχνίδι δεν είναι στο χέρι μας, δεν έχουμε οποιοδήποτε λόγο, και αποφασίζει ο αθλητικός δικαστής.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Επομένως, θέλετε το Μελισσανίδη να προστατεύει την ομάδα, ή να αφήσει να μας σφάζουν ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ κανόνες για να κυκλοφοράτε εσείς με ψηλά το κεφάλι;
Επίσης, εάν γινόταν αυτό στο δικό μας γήπεδο, ο υπέθυνος θα είχε πάρει ήδη πόδι, ενώ φανταστείτε τι θα ακούγαμε για το 'ακατάλληλο' νέο γήπεδο.
ΑΥΤΗΤΗΝ ΑΕΚ ΘΕΛΩ ΑΡΧΙΔΑΤΗ ΑΔΙΑΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗ ΣΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΑΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
Ολοι αυτοι που φωναζουν για ηθικη και οχι για κανονες ποδοσφαιρικου αγωνα θελω σε ευρωπαικο αγωνα να κοντινουν τα δοκαρια και μετα να απαιτουν απο REAL ,BARTSELONA να παραβλεψουν τους κανονες και να τους κανουν μαθημα ηθικης αλλα εκει η OYEFA δεν καταλαβαινει απο λαικισμους τοτε να δω την μαγκια σας
Έτσι.!!! Αυτά ακριβώς.!!! Τίποτε άλλο.!!! ΑΕΚ ΙΔΕΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.!!!
Πληρέστατη και εξαιρετική ανακοίνωση. Ειδικά εκεί που γράφει "Τον ρόλο των ιδανικών θυμάτων αποφάσισαν να πετάξουν από πάνω τους."
Αυτόν τον γκεμπελίσκο τον Τάσο που μας κουνάει το δάχτυλο Κέτσε πρέπει να τον φέρεις στην θέση του μόλις βγεις live σήμερα.
Χίλια εννιακόσια εικοσιτέσσερα μπράβο!