Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της η Ρέιντζερς

Με τον Μπιλ στον πάγκο, η Ρέιντζερς έχει ξεχάσει τι σημαίνει ήττα, μετά και το 2-1 επί της Ρος Κάουντι

SCOTTISH PREMIERSHIP- 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ρέιντζερς-Ρος Κάουντι 2-1
(45'+2' Τίλμαν, 75' Μπάρισιτς/ 65' Γουάιτ)

Στις 28 Νοεμβρίου, ο Μάικλ Μπιλ ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία της Ρέιντζερς, στη θέση του Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, και, από τότε, η ομάδα μετράει αήττητο 12 αγώνων, σε όλες τις διοργανώσεις. Το απόγευμα, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής, η Ρέιντζερς νίκησε 2-1 τη Ρος Κάουντι και μείωσε στους έξι βαθμούς την απόσταση από τη πρωτοπόρο Σέλτικ.
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Μαλίκ Τίλμαν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τη Ρος Κάουντι να... παγώνει το "Άιμπροξ", στο 65ο λεπτό, όταν ισοφάρισε με τον Τζόρνταν Γουάιτ. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μπόρνα Μπάρισιτς εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1 της Ρέιντζερς. Η Ρος Κάουντι συνεχίζει να ψάχνει τη πρώτη της νίκη, με αντίπαλο τη Ρέιντζερς, και εξακολουθεί να δίνει μάχη για την παραμονή της.

 

Χαρτς-Νταντί Γιουνάιτεντ 3-1
(71' Σάνκλαντ, 77' Κοχρέιν, 90'+8' Χάμφρις/ 9' Φλέτσερ)

Η ουραγός Νταντί Γιουνάιτεντ πήγε στην έδρα της Χαρτς και έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 29' Τελικά, η Χαρτς, με δυο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών, στην επανάληψη, βγήκε από τη δύσκολη θέση, για να επικρατήσει, τελικά, με 3-1 και να παραμείνει στη τρίτη θέση και στο +7 από τη τέταρτη Λίβινγκστον.
Η Νταντί Γιουνάιτεντ ξεκίνησε καλύτερα και, δικαίως, άνοιξε το σκορ, στο 9ο λεπτό, με τον Στίβεν Φλέτσερ. Αλλά, 20 λεπτά αργότερα, έμεινε με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε, με απευθείας κόκκινη, ο Ράιαν Έντουαρντς. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Χαρτς εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και στο 71ο λεπτό ισοφάρισε με τον Λόρενς Σάνκλαντ. Στο 77', ο Άλεξ Κοχρέιν υπέγραψε την ολική ανατροπή των γηπεδούχων, για το 2-1, και στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν, αφού και η Χαρτς έμεινε με δέκα παίκτες, μιας και ο Τζος Γκινέλι είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το φοβερό γκολ του Στίβεν Χάμφρις, στο 98', διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

 

Αμπερντίν-Μάδεργουελ 3-1
(42' Ντουκ, 64', 69' Μιόφσκι/ 75' ΦανΦέεν)

Η Αμπερντίν παραμένει χωρίς προπονητή, αλλά, το απόγευμα, επικράτησε 3-1 της Μάδεργουελ και βρίσκεται ένα βαθμό από τη πρώτη εξάδα και μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. 
Με κεφαλιά του Ντουκ, στο 42ο λεπτό, η Αμπερντίν άνοιξε το σκορ και, στην επανάληψη, μέσα σε πέντε λεπτά, ο Μπόγιαν Μιόφσκι "κλείδωσε" τους τρεις βαθμούς. Στο 64', ο Σκοπιανός επιθετικός έκανε το 2-0 και στο 69ο λεπτό ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Η Μάδεργουελ μείωσε με πέναλτι του Κέβιν ΦανΦέεν.
Η Μάδεργουελ παραμένει ισόβαθμη της ουραγού Νταντί Γιουνάιτεντ.

 

Λίβινγκστον-Κιλμάρνοκ 3-1
(10' Νόουμπλ, 12' Άντερσον, 29' Κέλι/ 47' Ντόιτς)

Με τρία γκολ πριν το πρώτο ημίωρο, η Λίβινγκστον επικράτησε 3-1 της Κιλμάρνοκ και σκαρφάλωσε στη τέταρτη θέση.
Συμμετέχοντας στην βασική ενδεκάδα, για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο, ο Τζόελ Νόουμπλ άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό και, δυο λεπτά αργότερα, ο Μπρους Άντερσον διπλασίασε τα τέρματα της Λίβινγκστον. Το πολύ ωραίο γκολ του Στέφεν Κέλι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, στο 29', με τη Κιλμάρνοκ να μειώνει με τον Κρίστιαν Ντόιτς στο 47', για το τελικό 3-1. Η Κιλμάρνοκ συνεχίζει να ψάχνει την πρώτη νίκη, μακριά από την έδρα της.

 

Σεντ Μίρεν-Χιμπέρνιαν 0-1
(77' Γιουάν)

Το αήττητο σερί 12 αγώνων, εντός έδρας, της Σεντ Μίρεν έλαβε τέλος, με τη Χιμπέρνιαν να παίρνει το διπλό, 1-0, και να ανεβαίνει στην πέμπτη θέση.
Όλα κρίθηκαν στο 77ο λεπτό, από την εξαιρετική, ατομική ενέργεια του Έλιε Γιουάν, με τον Γάλλο στράικερ να σκοράρει, χαρίζοντας τη νίκη στη Χιμπέρνιαν. Οι δυο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά, πλην του γκολ, καμία από αυτές δεν δημιούργησαν σοβαρό κίνδυνο στις δυο εστίες. 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ