Στην Ιταλία αναρρώνει ο Αντόνιο Κόντε, έπειτα από επέμβαση που έκανε, για αφαίρεση κύστης, με τον ίδιο να θέλει να καθίσει στον πάγκο της Τότεναμ, για το παιχνίδι της Κυριακής, απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.
Σύμφωνα με τον βοηθό του, τον Κρίστιαν Στέλινι, την Κυριακή θα γνωρίζει ο Κόντε, εάν οι γιατροί θα τού επιτρέψουν τελικά να ταξιδέψει στο Λονδίνο και να κοουτσάρει την Τότεναμ στη κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στους πρωταθλητές Αγγλίας.
Σε περίπτωση που η ιατρική γνωμάτευση "ανάψει κόκκινο" στην επιστροφή του Κόντε, τότε ο 48χρονος βοηθός του, που βρίσκεται στο πλευρό του από την εποχή που ο Ιταλός προπονητής καθόταν στον πάγκο της Γιουβέντους, θα αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

