Ιστορική στιγμή για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ στην πρώτη της χρονιά στην Α1. Η Ένωση κατάφερε να βρεθεί στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο διεξάγεται στην Ηγουμενίτσα και έχει μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση. Συγκεκριμένα, η Ένωση στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης αντιμετωπίζει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδας τον ΟΦΝ Ιωνίας και θέλει να τα δώσει όλα για να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Ηγουμενίτσας «Αλεξάνδρα Τσιάβου» και οι «κιτρινόμαυρες» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για έναν δύσκολο αγώνα.
Ο Γιάννης Ανταλής υπολογίζει σε όλες τις διαθέσιμες παίκτριές του και έχει ζητήσει συγκέντρωση και πάθος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!