Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τσιτσιπάς: Πιστεύω ότι φέτος μπορώ να πάρω ένα Grand Slam


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την πίστη ότι έχει βελτιώσει το παιχνίδι του πάρα πολύ και την ευχή του φέτος να καταφέρει να κατακτήσει ένα Grand Slam έκανε γνωστή ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο τενίστας μας ο οποίος θα ενισχύσει την Εθνική μας ομάδα με την συμμετοχή του στα παιχνίδια με τον Ισημερινό για το Davis Cup, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την παρουσία του το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ για τα παιχνίδια της Εθνικής, αλλά και τον τελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open.

Ακολουθεί μέρος των δηλώσεών του…

-Για τη συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα…

"Ευχαριστώ πολύ, είναι μεγάλη τιμή και χαρά που θα έχω την ευκαιρία να παίξω με τα χρώματα της Εθνικής το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ. Και επίσης με αφορμή αυτό θέλω να πω ότι θα αφιερώσω αυτή την προσπάθεια με όλη την Εθνική ομάδα στους δύο ηρωϊκούς πιλότους οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους πριν λίγα 24ώρα. Θα βγούμε έξω και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

-Για τους αγώνες που είναι κρίσιμοι για την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία…

"Σωστά έχει περάσει αρκετός χρόνος από κάτι παρόμοιο και για εμάς έχει μεγάλη αξία. Αυτή τη φορά κόντρα στον Ισημερινό και η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση".

-Για το πόσο δυνατή είναι η ομάδα του Ισημερινού…

"Ο Ισημερινός δεν έχει τους δύο καλύτερους παίκτες του στη βαθμολογία της ATP, επιλέξανε να μην έρθουν. Είναι μια ευκαιρία για εμάς να περάσουμε στην πρώτη κατηγορία".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ