Μετά από την ΠΑΕ και την Ερασιτεχνική, ήρθε η σειρά και της ΚΑΕ ΑΕΚ, για να εκδώσει συλλυπητήρια ανακοίνωση για τους αδικοχαμένους πιλότους, Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα και Ευστάθιο Τσιτλακίδη. Η σχεδτική ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της Βασίλισσας στο Facebook, αναφέρει τα παρακάτω: «Η σπαραξικάρδια κραυγή του πατέρα στο στερνό αντίο, ο συγκλονιστικός επικήδειος της μάνας μάς κλόνισαν σήμερα και γιγάντωσαν την οδύνη για τον χαμό του πιλότου της Πολεμικής μας Αεροπορίας Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, για τον οποίο ο τραγικός γονιός του δήλωσε, ότι ΕΙΝΑΙ οπαδός της ΑΕΚ.
Η οικογένεια της «Βασίλισσας» και ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος εκφράζουν τη θλίψη τους για τον αδικοχαμένο Μάριο-Μιχαήλ, αλλά και για τον συνάδελφό του Ευστάθιο Τσιτλακίδη, οι οποίοι έπεσαν στην ώρα του καθήκοντος.
Η Πατρίς ευγνωμονούσα…
ΑΘΑΝΑΤΟΙ!».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΑΘΑΝΑΤΟΙ