Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Ερντογάν τα έβαλε με την αντιπολίτευση κατηγορώντας την Ελλάδα!

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης «χαιρετίζουν όσους συστηματικά είναι εχθροί της Τουρκίας»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δεν άρεσε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το μανιφέστο της αντιπολίτευσης έτσι βρήκε την ευκαιρία να τα βάλει με την Ελλάδα. 

Κατηγόρησε τα έξι κόμματα της αντιπολίτευσης ότι παραιτούνται από τα κυριαρχικά τους δικαιώματα και «χαιρετίζουν όσους συστηματικά είναι εχθροί της Τουρκίας».

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε την αντιπολίτευση και για το γεγονός ότι διαμήνυσαν πως  χωρίς εκείνον η Τουρκία θα επιστρέψει στο πρόγραμμα συμπαραγωγής των υπερσύγχρονων μαχητικών F-35.

«Δείτε την κατάσταση που έχουν βρεθεί στην αντιπολίτευση. Λένε πως θα επιστρέψουν στο πρόγραμμα των F-35 το οποίο όμως έχει όρους υποχωρήσεων από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα… Ουσιαστικά χαιρετίζουν όσους συστηματικά είναι εχθροί της Τουρκίας. Δηλώνουν πως θα παραιτηθούν από τις προσπάθειες προστασίας των δικαιωμάτων μας στο Αιγαίο και έτσι στέλνουν χαιρετίσματα στην Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης.

Πηγή: newsit.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ