Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ενίσχυση τελευταίας στιγμής για Ατρόμητο από Ολυμπιακό!

Η ομάδα του Πειραιά 6 λεπτά πριν την λήξη της προθεσμίας έδωσε δανεικό τον Αγκιμπού Καμαρά που ντεμπουτάρει με… ΑΕΚ

Στον Ατρόμητο με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό θα συνεχίσει ο Αγκιμπού Καμαρά, καθώς λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία και παράλληλα κατατέθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα.

Ετσι ο 21χρονος χαφ που μετρά φέτος 11 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα των «ερυθρολεύκων» και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (σκόραρε στο καλοκαιρινό 2-2 της Μπρατισλάβας) θα συνεχίσει στο Περιστέρι μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Με αυτόν τον τρόπο ο Ατρόμητος ενισχύεται από τον Ολυμπιακό λίγες μόνο μέρες πριν υποδεχθεί την πρωτοπόρο ΑΕΚ στο Περιστέρι.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ