Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού μέσου Χουάνπι. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Καράκας, ενώ έχει παίξει επίσης σε Μάλαγα, Ουέσκα και Αλ Αΐν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι επετεύχθη συμφωνία με τον Juan Pablo Añor Acosta, γνωστό ως Juanpi, για την ένταξή του στην ομάδα.
Γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 1994 στο Καράκας, στη Βενεζουέλα, έχει ύψος 1,76μ και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού μέσου ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο «φτερά» της μεσοεπιθετικής γραμμής.
Ο Juanpi εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Málaga CF το 2009, σε ηλικία 15 ετών. Έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, στη La Liga στις 29 Αυγούστου 2014 ενώ συνολικά έχει 86 παιχνίδια στην Primera Division.
Έχει 27 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα Ανδρών της Βενεζουέλας.
Επίσης, έχει αγωνιστεί στη Segunda Division, στη Huesca και στην Al-Ain FC στην Επαγγελματική Λίγκα της Σαουδικής Αραβίας. Επέστρεψε στην Caracas FC, όπου ξεκίνησε την καριέρα του πριν από τη Málaga CF, στις 27 Ιουνίου 2022.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

