Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Απάντηση στον Δούκα: Όποιος τολμά να εμπλέκει την ΑΕΚ, τη μάνα των προσφύγων, στην ίδια πρόταση με τη λέξη «ρατσισμός», να ξεπλένει το στόμα του με ροδόνερο

Με αισχρή ανάρτηση του ο ΑΣΕΔ αναφέρεται σε δήθεν περιστατικό ρατσιστικής συμπεριφοράς του Μπεγκαι – Η αποστομωτική απάντηση της ΑΕΚ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τη δική της αποστομωτική  απάντηση δίνει η ΑΕΚ σχετικά με την αισχρή ανάρτηση του ΑΣΕΔ που αναφέρεται σε δήθεν περιστατικό ρατσιστικής συμπεριφοράς του Μπεγκαι και το οποίο επιχειρείται να στοιχειοθετηθεί με φωτογραφίες απομονωμένων στιγμιότυπων του βίντεο του αγώνα. Οι κιτρινόμαυροι αποκαθιστούν τα πράγματα με επιχειρήματα  και συγκεκριμένες αναφορές και αποδομούν όσα αναφέρει ο Δούκας.  

Προς αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν, επισημαίνονται τα εξής:

1.Ο ΑΣΕΔ σκόπιμα και παραπλανητικά μέσω του αθλητή Κοντογιώργη και λοιπών αθλητών και στελεχών του πάγκου του, ζητάει φάουλ που δεν έχει γίνει στον Κοντογιωργη, ο οποίος απλά χάνει την ισορροπία του και πέφτει πάνω στην μπασκέτα.  Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο αγώνα. Εξάλλου οι διαιτητές δεν έδωσαν τίποτα και η μπάλα ήταν στη συνέχεια της ΑΕΚ.
Ακολούθως ο Σεϊτί του Δουκα πάει να ζητήσει τον λόγο για την παραπάνω φάση του δήθεν φάουλ και σπρώχνει τον Πάνου. Παρεμβαίνει ο Μπεγκαι και απωθεί τον Σεϊτί. Μετά έρχεται ο Φουμάσα του Δούκα και πάει να μπει στη μέση, απωθεί τον Βιτινιο χωρίς κανένα λόγο και στο σημείο εκείνο τον σπρώχνει ο Μπεγκάι. Ρατσιστική φράση δεν εκστομίστηκε ΠΟΤΕ και δεν ακούστηκε ΠΟΤΕ και μάλιστα οι διαιτητές δεν έχουν αναφέρει και τίποτα τέτοιο στο φύλλο αγώνα, πολύ απλά επειδή ΔΕΝ υπήρξε. 

2.
Διαιτητή ο Μπεγκάι δεν έσπρωξε. Έχουν απομονώσει φωτογραφία και προσπαθούν να το δείξουν ως σπρώξιμο. Κατα την αποχώρηση του Μπεγκαι από το γήπεδο, δέχθηκε επίθεση από τον τερματοφύλακα του Δουκα Ζερβα, ο οποιος τον αποκάλεσε «ρε βλάκα». 
Στο σημείο αυτό παρενέβη χωρίς λόγο ο υπεύθυνος ασφαλειας του Δούκα, Τασσόπουλος που επιχείρησε να απομακρύνει εκτός αγωνιστικού χώρου τον Μπεγκαι. Και πάλι έχουν απομονώσει φωτό και καθώς τον πάει καροτσάκι έξω, του κάνει κίνηση ο Μπεγκαι «μην με σπρώχνεις, μην με ακουμπάς, μην με τραβάς» και προσπαθεί να  απεγκλωβιστεί από αυτόν. 

3.
Μιλάνε για διαιτησία όταν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, δεν μας δίνει καθαρό φάουλ υπέρ μας και θα πηγαίναμε σε μακρινό πέναλτυ. Γενικά όμως η διαιτησία είχε ακριβοδικαιη διάθεση.

Όποιος τολμά να εμπλέκει την ΑΕΚ, τη μάνα των προσφύγων, στην ίδια πρόταση με τη λέξη «ρατσισμός», να ξεπλένει το στόμα του με ροδόνερο..




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ