Στην ανακοίνωση ότι την προσεχή Παρασκευή (στις 15.00) θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της με θέματα, μεταξύ άλλων, το Στοίχημα και τον καθορισμό του προγράμματος προχώρησε η Super League.
Αναλυτικά το κείμενο του συνεταιρισμού:
«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Ενημέρωση περί της οικονομικής ενίσχυσης των ΠΑΕ εκ προσόδων από τη φορολογία των κερδών των παικτών τυχερών παιγνίων.
2/ Ορισμός αγώνων β’ γύρου κανονικής περιόδου πρωταθλήματος ανδρών Super League 1 (21η-26η αγωνιστική).
3/ Θέματα κλήρωσης, προγράμματος και κλειδαρίθμων playoffs και playouts πρωταθλήματος ανδρών Super League 1.
4/ Κεντρική χορηγία του συνεταιρισμού με την εταιρεία “Stoiximan Limited”.
5/ Θέματα σε σχέση με τον κεντρικό χορηγό του συνεταιρισμού προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.
6/ Αίτημα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης (από 18/1/2023).
7/ Διάφορα.»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

