Η Ένωση υπέταξε τους «ερυθρόλευκους» μέσα στην έδρα τους και σημείωσε το «2Χ2» στον όμιλο, συνεχίζοντας την πολύ καλή της πορεία.
Η ομάδα του Δημήτρη Στραβομύτη είχε πλουραλισμό στην επίθεση, ενώ στην άμυνα έβαλε… δύσκολα στους γηπεδούχους.
Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, η ΑΕΚ ξέφυγε στο σκορ με 9-4. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου, με πολλές γρήγορες επιθέσεις, η Ένωση έφτασε στο +8 (5-13). Όμοια ήταν η εικόνα και στο β’ μέρος, με τους «κιτρινόμαυρους» να κυριαρχούν στο γήπεδο και να φτάνουν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα. Η τελική νίκη ήρθε με σκορ 28-17, με όλη την ομάδα να πανηγυρίζει ένα ακόμα δίποντο.
Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΕΚ 17-28
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 1-4, 2-5, 4-6, 4-9, 5-13 (ημ.), 6-14, 8-17, 9-20, 11-22, 15-24, 17-28.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (Ανδρέας Τρουπής): Ανδριώτης, Τσιαμπόκαλος, Καμπόλης, Αλωπούδης 7, Οικονόμου, Φουσέκας, Τσολάκης 1, Στεφανίδης 1, Μαλάτρας 2, Τσελέμπης 3, Τουρλός, Ντέρος 2, Γραμματικός 1.
ΑΕΚ (Δημήτρης Στραβομύτης): Κοτζιάς-Στάμου, Σφακιωτάκης 3, Βούλγαρης 4, Ραράκος 7, Ρούτσιας 3, Βρεττός 5, Πολυμέρης, Παπαευθυμίου 1, Σεβαστάκης, Μπίτζης, Δημητριάδης 2, Σουρμελίδης, Ξυπνητός 3.
Διαιτητές: Χαραλαμπίδης-Θεοδώρου. Δίλεπτα: 2-6. Πέναλτι: 2/3-4/5.
Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
μπραβο στα παιδια και ετσι να συνεχισετε να δειξετε τι ειναι ΑΕΚ.
Μπράβο ρε αετόπουλα, πάντα νίκες όπου τους βρίσκετε.
Εξαιρετικό! Από μικροί μαθημένοι στις νίκες, εκεί στην Ακαδημία του Ολυμπιακού! Νικητές αναδείχθηκαν οι Παίδες του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Β φάσης του Πρωταθλήματος Αγοριών Κ15 της ΕΣΧΑ, όπου επικράτησαν με 24-22 επί της ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου (4/6) στο Κλειστό του Κορυδαλλού....
Έτσι γράφατε και φανατίζατε τα παιδιά σας πέρυσι, φάτε ταμπάνι τώρα να ησυχάσετε. Λογικά έρχονται... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και άλλα σε όλες τις κατηγορίες, δεν τελειώσαμε για φέτος. Μπράβο ΑΕΚΑΡΑ!!!