SUPER LEAGUE 1, 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 0-3
ΓΗΠΕΔΟ: Λ. Αλεξάνδρας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουλμπάκοφ
"Παρέλαση" στη Λεωφόρο έκανε ο ΠΑΟΚ και κέρδισε τον Παναθηναϊκό και στο Πρωτάθλημα, μετά τη νίκη στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα, αυτή τη φορά με 0-3 έχοντας και δύο δοκάρια! Στον έναν βαθμό πλέον η διαφορά με την ΑΕΚ, ενώ τον πλησιάζει και ο ΠΑΟΚ. Τραγικός ο Παναθηναϊκός, τραγικά και τα λάθη της άμυνάς του. Αποβλήθηκε ο Σένκεφελντ στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το ματς πάντως, δεν ξεκίνησε έτσι. Ο Παλάσιος (ο μοναδικός δραστήριος από πλευράς πρασίνων) στο 9' έφτιαξε την φάση για να αστοχήσει ο Τσέριν με προβολή. Εντυπωσιακή προσπάθεια Παλάσιος στο 16', δεν έγινε τελική. Ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 18'. Ο Ζίβκοβιτς έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Μπρινιόλι. Στο 22' ο Κωνσταντέλιας πέρασε σαν σταματημένους τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο. Δύο λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ είχε το πρώτο δοκάρι στο ματς. Ο Ολιβέιρα σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Μπρινιόλι. Απάντηση από τον ΠΑΟ δεν είχαμε. Στο 32' ο Παλάσιος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, αλλά ήταν ολομόναχος και κόπηκε. Ο Ιωαννίδης στο 40' δεν μπόρεσε να κοντρολάρει και να εκτελέσει από θέση βολής. Για να φτάσουμε στο 44' όταν και ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι στο σκορ. Τραγική αντίδραση της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Κωνσταντέλιας σούταρε από πλάγια θέση και είδε τον Μπρινιόλι να τον σταματά, όμως στην επαναφορά της μπάλας εκείνη κόντραρε στο στήθος του Ρούμπεν και κατέληξε στα δίχτυα.
Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έτσι ξεκίνησε το δεύτερο. Με γκολ για τον ΠΑΟΚ. Σκόρερ ο Ζίβκοβιτς με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από συνεργασία Ολιβέιρα και Κωνσταντέλια. Οι "πράσινοι" δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το σοκ και δέχθηκαν και τρίτο γκολ με τον Κωνσταντέλια να εκμεταλλεύεται αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα του Παναθηναϊκού και να σκοράρει με δυνατό σουτ από τα αριστερά! Ούτε οι αλλαγές του Γιοβάνοβιτς(άλλαξε και τα δύο μπακ του, ενώ πέρασε και φρέσκα πόδια στον άξονα) άλλαξαν την εικόνα του ΠΑΟ. Ημιτελείς έμεινε η ατομική ενέργεια του Τσόκαϊ στο 66'. Ενώ ο ίδιος απίκτης στο 70' είχε ένα πολύ άστοχο σουτ από το ύψος της περιοχής. Η ομάδα που άγγιξε το γκολ ήταν ο ΠΑΟΚ με το δεύτερο δοκάρι στο ματς, στο 54' σε κεφαλιά του Ολιβέιρα. Ενώ στο 80ο λεπτό ο Βαγιαννίδης έκοψε σωτήρια τον Ολιβέιρα πριν ο Πορτογάλος μπει και απειλήσει την εστία του Μπρινιόλι ολομόναχος! Ενώ στο 88' ο Μπίσεσβαρ σούταρε ψηλά άουτ από τα αριστερά, μέσα από την περιοχή με το 0-0 να μένει ως το τέλος και τον Παναθηναϊκό να τελείωνει το ματς με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Σένκεφελντ.
Παναθηναϊκός (Ι. Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας(57' Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ(57' Πούχατς), Ρούμπεν(64' Τσόκαϊ), Τσέριν, Μπερνάρ(64' Σπόραρ), Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης(82' Σάντσες)
ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης(73' Κάργας), Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο(72' Ντάντας), Νάρεϊ(73' Τάισον), Κωνσταντέλιας(82' Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα(82' Τόμας)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Κύριοι, δε νομίζω να πιστεύετε ότι αυτός ο ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ του περασμένου γύρου. Το ματς στην Τούμπα θα είναι πολύ δύσκολο. Μην παίρνουν κανενός τα μυαλά αέρα γιατί ο Λουτσέσκου ξέρει μπάλα. Και εντός αλλά και εκτός των γραμμών. Οπότε να προχωρήσει η ομάδα με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά για να πάρει αυτό που θέλει από εκείνο το ματς.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Υ.Γ. Ο Κωνσταντέλιας είναι το The next best thing. Το παλικάρι είναι χάρμα οφθαλμών. Μακάρι να πάει τόσο μακριά όσο δεν πήγε κανένας άλλος.
Μόνος μας αντίπαλος ο κακός μας εαυτός όπως χθες στο πρώτο ημίχρονο.
Η ΑΕΚ αν μπαίνει με το μαχαίρι στα δόντια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό μπορεί να λιώσει τον κάθε παοκ..
Συμφωνώ 207%!
ΠΆΛΙ ΜΕ ΔΙΠΛΌ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ.... ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΆ!!!!!!!! ΑΕΚ Κ ΦΙΛΑΔΈΛΦΕΙΑ ΘΑ ΑΚΟΎΤΕ Κ ΘΑ ΤΡΈΧΕΤΕ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ.... ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ Κ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΠΛΈΟΝ.... ΤΑ ΛΈΜΕ ΠΛΈΙ ΟΦ...
μπραβο ω ρε μπαορκ,ευχαριστουμε!! εμεις να δουμε πως θα κερδίσουμε αυτον τον μπαορκ μεσα στην τουμπα..
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι ομαδαρα εχουμε
εχω καταλαβει αλλα εχω δει και τον μπαορκ ποσο εχει ανεβει αγωνιστικα και παιζουμε και τουμπα! οπως επισης εχω καταλαβει οτι στο γηπεδο παιζουν δυο ομαδες και μπορει να βρεθεις και σε κακη μερα και και και, και αλλα και που βαριέμαι να στα γράφω!!
Ας φέρουμε Χ αν δεν κερδίσουμε. Να μη χάσουμε όμως!
Ο Βλακέσκου ας λέει ό,τι θέλει. Με εμάς ασχολείται γιατί έχει κόμπλεξ. Μια φορά εγώ τα παοκια φέτος δεν τα φοβάμε.
Ο αντίπαλος είναι ο γαύρος και ευτυχώς που έφερε ισοπαλία σήμερα
Εχουμε την καλυτερη ομαδα και θα το παρουμε γιατι το αξιζουμε...ΤΕΛΟΣ
Σιχαμα λουτσεσκου εμείς οι ΑΕΚτζηδες σε γράφουμε εδώ και πολλά χρόνια στα αυτά μας(γιαυτό και κάνεις ετσι αλλωστε). Αλλα ρε σκουπιδι κάτι άτομα σαν και σένα φάγανε τον Αλκη. Οι δηλώσεις σου είναι επικίνδυνες. Φανατιζεις κόσμο χωρίς λογο. Υπερβολικο μπορεί να πει κάποιος, αλλά κανείς τεράστιο κακό.
Δεν έχει το know how ο παο να παίρνει πρωτάθλημα με το 4ο μπάτζετ. Είναι βέβαια και άτυχος που έφτιαξε ομάδα τη χρονιά που είναι (πλέον) δυνατοί και οι άλλοι 3.
Εντάξει κλαψέσκου πρέπει να είσαι πολύ κομπλεξίκος.Διαβαστε δηλώσεις του μετά το ματς πάλι με την ΑΕΚ ασχολείται.Βουλώστε του το στόμα στο κοτέτσι τους να τελειώνουμε και με δαυτον
Έγινε διόρθωση στο κείμενο. Για τον βαζελο λέει. Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα όταν το πρωτοδιαβασα. Αλλά μετά από λίγη ώρα έγινε διόρθωση στο κείμενο και λέει για τον βαζελο
Όχι φίλε Elenkat δεν λέει για τον βαζελο.Μιλάει για 25 χρόνια πρωτάθλημα και καινούριο γήπεδο και όλοι ξέρουμε για ποιους λέει.Γι αυτόν το '18 ήταν πρωταθλητής όπως λέει όπου σταθεί κ όπου βρεθεί.Είναι εριστικός και εμπρηστικός σε κάθε δηλώσεις του.Δημιουργεί κλίμα πάντα και μιλαεί υπεροπτικά κάθε φορά,δες το βίντεο πριν ξεκινήσει να κάνει δηλώσεις,δες το ύφος του.Κάποιος ας τον μαζέψει και εύχομαι να είμαστε εμείς εκεί μέσα.
Μην ασχολείστε με τόσο μικρούς ανθρώπους παιδιά, δεν αξίζει τον κόπο.
ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΣΒΗΝΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ
ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΚΛΈΦΤΟΚΟΤΑ ΡΟΥΜΑΝΕ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΦΕΤΟΣ.
ΡΕ ΝΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΝΕΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗ !!!
Εκλαψα φίλε πετυχημένο σχόλιο χαχαχαχα τουλάχιστον σταμάτησε να μιλάει αυτός ο ασεβαστος νικολογιανμνης.
Πολύ λυπηρό στην ηλικία του, να παίρνει μαθήματα από τον νικολακόπουλο. Πολύ ευχάριστο από την άλλη αυτοί οι 2 να αρχίσουν να καταπίνουν τη γλώσσα τους.
Αν κατάλαβα καλά ο Κλεφτοκοτέσκου νίκησε τον βάζελο και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε σε στην ΑΕΚ πάλι? ή χάθηκα στη μετάφραση? Κάτι σαν να είπε "25 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, καινούργια γήπεδα, σύστημα κλπ"
ΑΕΚ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΠΟΚΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΖΕΛΑ
Πάλι είπε για την ΑΕΚ σοβαρά??????
Ό τύπος αποδεικνύει κάθε μέρα και ώρα δύο πράγματα που πήγε να κανει και έκανε ο Μελ λάθος.
Πρώτον που πήγε να τον προσλάβει φέτος και ευτυχώς δεν το έκανε.
Δεύτερον που δν τους ξαποστειλε μια και καλή με τα ληγμένα δελτία το 2020 εκεί που τους άξιζε και τους.λυπηθηκε. άι στον κόρακα άθλιοι ποακτζηδες θλιβερή ομαδουλα.
τι ακριβώς εννοούσε ο κλεφτοκοτάς με το σχόλιο περί "νέων γηπέδων"; η μπηχτή που πήγαινε; στην Αγιά Σοφιά και τον Βοτανικό; εσύ και όλοι εκεί πέρα πάνω μην φοβόσαστε. ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ, όπως την Πυλαία...ξέρετε εσείς...
Θα ντρεπονται να πουν οτι ειναι πρωτοι στο συν 1 , αυριο
Με την ήττα αυτή του παο, παίρνουν θάρρος οσφπ και παοκ για την δεύτερη θέση. Νομίζω πιο πολύ θα μας κοντράρουν αυτοί οι 2 παρά ο παο στα πλει οφ.
Του πήρε ο βλακεσκου του μαλλιά από ταυτότητες μέχρι και τις κάλτσες του σήμερα. Πραγματικά ανύπαρκτος ο βαζελος, σίγουρα ανεβασμένη η φωτοτυπία, αλλά ακόμα όλα παίζονται. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν μπορούσε να νικήσει καν τον ΟΦΗ
Eχει πολυ δρομο το πρωταθλημα . Μην επαναπαυεστε. Εχουμε δυσκολα ματσακια και εντος και εκτος.
Τάσο μου αλγκοφρέν,ντεπόν και πονστάν.
Λουτσέσου μετά το παιχνίδι: Για μένα έχει κερδίσει ο παναθηναϊκός. Άβυσσος...