Το Αυστραλιανό Όπεν βρίσκεται σε εξέλιξη και ο James Bracey έχει αναλάβει τον σχολιασμό των αγώνων.
Μόνο που δεν άντεξε και αποκοιμήθηκε, μέσα στο στούντιο, την ώρα του αγώνα, με την κάμερα να καταγράφει το περιστατικό και το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Μάλιστα, ένας συνάδελφος του Bracey, δεν έχασε την ευκαιρία να τον εκθέσει δημόσια. Συγκεκριμένα, ο Tory Jones είπε πως "μάλλον ο James δεν γνωρίζει πως οι κάμερες δεν κλείνουν ποτέ και καταγράφουν τα πάντα. Ας παίξει το βίντεο.
Εδώ βλέπουμε τον επαγγελματισμό του James. Το γνωρίζω πως αυτά τα βράδια ήταν δύσκολα. Τώρα τον βλέπουμε να κοιμάται στο πάτωμα. Ξέρετε όμως τι είναι χειρότερο; Ότι αυτό συνέβη μόλις στις 9 το βράδυ".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

