Η Εθνική Ελλάδος επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση στην Βιέννη της Αυστρίας με 2-1 με τον ομοσπονδιακό προπονητή Φερνάντο Σάντος να εκφράζει την σιγουριά του πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει τιος δυνατότητες να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Σάντος τόνισε: «Θέλουμε να εκλείψουν οι κακές περίοδοι στο παιχνίδι μας. Κάναμε κακό ξεκίνημα, στο οποίο είχαμε λανθασμένες τοποθετήσεις στο γήπεδο και δεν είχαμε κυκλοφορία και κατοχή. Η ομάδα μας μπορεί να έχει καλή κυκλοφορία και το έδειξε στο δεύτερο μέρος. Δυστυχώς όμως μετά τα 20-25 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου κάναμε πολλά λάθη, πολλές ημιτελείς ενέργειες και δεν ήμασταν καλοί στο αμυντικό κομμάτι. Σε αυτό πρέπει να βελτιωθούμε. Πιστεύω πως τα χαρακτηριστικά των Ελλήνων παικτών ταιριάζει το ποδόσφαιρο κατοχής. Είχαμε αρκετά καλά σημεία και συνεχίζουμε στο δικό μας δρόμο. Οι νίκες σε βοηθούν στην ψυχολογία και στο να πιστέψεις σε αυτό που κάνεις. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα δείχνει να ωριμάζει και από εκεί και πέρα δεν βλέπω προς τα πίσω και τι έχει προηγηθεί, παρά μόνο το μέλλον».
Για τα κακά διαστήματα που εμφανίζει η ομάδα στο παιχνίδι της ο Σάντος δήλωσε: «Δεν είναι θέμα κάποιου συγκεκριμένου παίκτη, αλλά συλλογικό. Κάνουμε πολλά λάθη, χάνουμε την μπάλα και δεν μπορούμε να την κερδίσουμε... Είναι ομαδικό το ζήτημα και δεν μπορώ να πω ότι φταίει ο α' ή ο β'΄. Όλοι δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό. Κάποιοι τα πήγαν πολύ καλά, άλλοι λιγότερο καλά. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια».
Ο Φερνάντο Σάντος αρνήθηκε να σχολιάσει την φημολογούμενη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Πορτογάλο προπονητή Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Της γερμανικής κατοχής εννοεί;;;;;;;;;;