Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Λαβρόφ συνέκρινε τις ΗΠΑ με τον Χίτλερ

Νέες καταγγελίες από τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, σημείωσε πως οι ΗΠΑ έχουν σχηματίσει μία συμμαχία ευρωπαϊκών κρατών ώστε να «λύσει το ρωσικό ζήτημα», με τον ίδιο τρόπο που ο Αδόλφος Χίτλερ είχε επιδιώξει μια «τελική λύση» για την εξάλειψη των Εβραίων της Ευρώπης.

Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, ο οποίος είχε προκαλέσει σάλο περί με δηλώσεις του σχετικά με τον Χίτλερ, κατήγγειλε πως η Ουάσινγκτον χρησιμοποιεί τις ίδιες τακτικές με τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη και τους ναζί, επιχειρώντας να υποτάξει την Ευρώπη για να καταστρέψει τη Ρωσία.

Τον περασμένο Μάιο είπε ότι ο ηγέτης των ναζί είχε «εβραϊκό αίμα», προκαλώντας οργισμένες διαμαρτυρίες από το Ισραήλ.

Χρησιμοποιώντας την Ουκρανία ως παράδειγμα, είπε: «Διεξάγουν πόλεμο εναντίον της χώρας μας με τον ίδιο στόχο: την "τελική λύση" του ρωσικού ζητήματος».

«Ακριβώς όπως ο Χίτλερ ήθελε μια "τελική λύση" στο εβραϊκό ζήτημα, τώρα, αν διαβάσετε δυτικούς πολιτικούς (...) λένε ξεκάθαρα ότι η Ρωσία πρέπει να υποστεί μια στρατηγική ήττα».

Η «Τελική Λύση» ήταν το σχέδιο του Χίτλερ για το Ολοκαύτωμα, το οποίο οδήγησε στη συστηματική δολοφονία 6 εκατομμυρίων Εβραίων, καθώς και μελών άλλων μειονοτήτων.

Πηγή: lifo.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ