Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Άρης: Έβγαλε την ομάδα για φαγητό ο Καρυπίδης μετά το Καραϊσκάκη

Ομαδικό γεύμα στους κίτρινους

 Μια ημέρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, ο διοικητικός Θόδωρος Καρυπίδης έβγαλε την ομάδα για φαγητό, στο πλαίσιο ανασύνταξης ενόψει της συνέχειας σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος του Άρη, τόνισε στους παίκτες της ομάδας ότι θα πρέπει να πιστέψουν στον εαυτό τους, σημειώνοντας ότι είναι μέσα στις δυνατότητες τους να προχωρήσουν στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, στην ομιλία του προς τους παίκτες του Άρη, τους κάλεσε να ανασυνταχθούν, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ