Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Βόλος «ξέρανε» τον Ιωνικό στο 90+1’ και καβάλησε τον Άρη

Ο Βόλος κέρδισε μέσα στη Νίκαια με 1-0 χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Οζέγκοβιτς στο 90+1’, άφησε τον Ιωνικό στον πάτο της βαθμολογίας και προσπέρασε τον Άρη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ: 0-1

Γήπεδο: Νεάπολης

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης

Ο Βόλος ξέρανε τον Ιωνικό στο 90+1’ μέσα στη Νίκαια και πήρε την πρώτη του νίκη από το Νοέμβριο. Οι Βολιώτες κέρδισαν με 1-0, προσπέρασαν τον Άρη στη βαθμολογία και άφησαν τους Νικαιώτες τελευταίους και… καταϊδρωμένους.

Στο 9ο λεπτό ο Σάκιτς βρήκε τον Ντέλετιτς με τις τάπες στο πρόσωπο, οι Βολιώτες φώναξαν για κόκκινη κάρτα αλλά  ο Περράκης έβγαλε μόνο την κίτρινη. Κατά τα άλλα το ματς ήταν πάρα πολύ κακό στο πρώτο μισάωρο, με πολύ κακό ρυθμό και χωρίς φάσεις. Η πρώτη αξιόλογη φάση ήρθε στο 31ο λεπτό και ανήκε στον Ιωνικό. Οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα και ο Γούλερι έπιασε συρτό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής αλλά ο Κλέιμαν έβγαλε εντυπωσιακά στη γωνία του.

Ο Βόλος ανέβασε στροφές μετά το 40ο λεπτό κι έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες ως το τέλος του πρώτου μέρους. Αρχικά στο 45’ ο Μεσκίδα γύρισε σχεδόν πάνω στη γραμμή για τον Τσιρίνος, αυτός έπιασε το σουτ και ο Τσιγκρίνσκι έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ενώ στο 45+1’ ο Πίρινεν σούταρε πεσμένος στο έδαφος, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χουτεσιώτη. Στο ίδιο λεπτό ο Άλχο έκανε το επικίνδυνο γύρισμα από δεξιά αλλά ο Χουτεσιωτης ήταν ξανά εκεί για να μαζέψει.

Στο 56’ μετά από κόρνερ ο Κάνιας πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά η μπάλα πέρασε έξω ενώ στο 63’ ήρθε η φάση που σήκωσε αντιδράσεις. Ο Μπαριέντος τσίμπησε την μπάλα  από τον Ρομαό μέσα στην περιοχή κι έπεσε από το μαρκάρισμα του άσου του Ιωνικού. Ο Περράκης έδωσε αρχικά το πέναλτι αλλά ο Σιδηρόπουλος τον κάλεσε στο VAR και ο ρέφερι του αγώνα άλλαξε την απόφασή του και μάλιστα έδωσε και κίτρινη στον Μπαριέντος για θέατρο.

Στο 68’ ο Βόλος έχασε απίθανη ευκαιρία καθώς μετά από κόρνερ του Ντέλετιτς, ο Πίρινεν πήρε ολομόναχος την κεφαλιά αλλά αστόχησε και στο 72’ ο Βαλεριάνος έκανε το γύρισμα από αριστερά αλλά ο Μάντζης δεν βρήκε την μπάλα για εκατοστά μέσα στην περιοχή του Βόλου.

Στο 76’ ο Κλέιμαν έσωσε μετά από διαγώνιο σουτ του Σεμπά από δεξιά ενώ στο 86’ ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε μετά  από σκαστή κεφαλιά του Κούτσια και στο επόμενο λεπτό ο Κλέιμαν έβγαλε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Ελευθεριάδη.

Και στο 89ο λεπτό ο Οζέγκοβιτς έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Τσιγκρίνσκι και ο Περράκης αφού είδε τη φάση στο VAR έδωσε το πέναλτι. Ο Οζέγκοβιτς εκτέλεσε εύστοχα κι έκανε το 0-1.

Στο 90+6’ μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά ο Τσιγκρίνσκι πήρε την κεφαλιά, ο Μάντζης έπιασε απίθανο ψαλιδάκι αλλά ο Κλέιμαν πραγματοποίησε φοβερή επέμβαση.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ρομαό (90+2’ Καμπράλ), Κάνιας, Λοβέρα (58’ Φαντιγκά), Γούλερι (80’ Ελευθεριάδης), Σεμπά, Μάντζης

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Μεταξάς, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Μεσκίδα (81’ Καρτάλης), Τσιρίνος (74’ Κούτσιας), Οζέγκοβιτς (90+3’ Σιέλης)




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ