EREDIVISIE-16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Άγιαξ-Τβέντε: 0-0
Από το κακό στο χειρότερο οδεύει ο Άγιαξ που παρόλα αυτά παραμένει ζωντανός για τον τίτλο. Ο Αίαντας κόλλησε στο 0-0 μέσα στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» με την Τβέντε, έμεινε χωρίς νίκη για 5ο διαδοχικό ματς κι έδωσε την ευκαιρία στη Φέγενορντ να ξεφύγει με 6 πόντος, μια εβδομάδα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο «Ντε Κάιπ».
Στο 4ο μόλις λεπτό η Τβέντε άγγιξε το γκολ καθώς ριε δοκάρι με τον Τσερνί ενώ στο 18’ ο Ούνερσταλ πρόλαβε σωτήρια τον Κλάασεν και στο 29’ ο Φλαπ πλάσαρε άστοχα από ιδανικό σημείο. Στο 34ο λεπτό ο Άγιαξ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρενς για μαρκάρισμα στον Φαν Βολφσβίνκελ που έφυγε μόνος στην κόντρα και στο 56’ ο Ολλανδός φορ της Τβέντε απείλησε τον Ρούλι με σουτ.
Στο 66ο λεπτό το σουτ του Τέιλορ έξυσε τα δοκάρια της Τβέντε ενώ στο 78’ ήταν η σειρά της Τβέντε να απειλήσει με σουτ του Ζερούκι.
Σπάρτα Ρότερνταμ-Εξέλσιορ: 1-0
(Κιτολάνο 90+1’)
Η Σπάρτα Ρότερνταμ κέρδισε με 1-0 την Εξέλσιορ και έφτασε τους 28 βαθμούς, δηλαδή 6 λιγότερους απ’ όσους έχει η πρωτοπόρος Φέγενορντ με ένα ματς λιγότερο.
Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Ρότερνταμ πέτυχε ο Κιτολάνο στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

