Οι εξελίξεις στο θέμα της πανεπιστημιακής αστυνομίας, φαίνεται πως δεν άρεσαν καθόλου στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε.
Το σχέδιο της κυβέρνησης για την πανεπιστημιακή αστυνομία, δεν προχώρησε τελικά και αυτή η εξέλιξη, προκάλεσε την έντονη κριτική του Άρη Πορτοσάλτε το πρωί της Παρασκευής.
Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ ο γνωστός δημοσιογράφος ρώτησε: «Δεν θα περιπολούσε η πανεπιστημιακή αστυνομία απ’ έξω;» για να του απαντήσει αρνητικά ο Δημήτρης Οικονόμου.
Τότε, ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε: «Μισό λεπτό. Την πανεπιστημιακή αστυνομία την εξήγγειλε η κυβέρνηση, ας μην το έκανε. Αν φοβόταν, αν είχε γωνίες με τον εαυτό της, η κυβέρνηση δεν χρειαζόταν να πει κουβέντα για τίποτα. Θα συνεχίζαμε να ζούμε, όπως ζούμε εδώ και 50 χρόνια. Με την ηγεμονία διαφόρων μειοψηφιών που κάνουν ότι θέλουν. Ηττάται η κυβέρνηση, να το πούμε ευθέως στο πρόσωπο. Ηττάται. Δεν χρειαζόταν να ανοίξει το θέμα. Αν ήταν να αλλάξει σωβρακάκια, δεν χρειάζεται να το κάνει. Αν νομίζεις οτι δεν μπορείς να σηκώσεις το βάρος, μην το κάνεις».
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!