Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Διακόπηκε η απολογία της Πισπιρίγκου

Ο Κούγιας μίλησε για μερολητική συμπεριφορά της ανακρίτριας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δεν ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώπιον της 35ης ανακρίτριας για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών, της Μαλένας και Ίριδας.Η κατηγορούμενη βγήκε από το ανακριτικό γραφείο μετά τις 5 το απόγευμα. Παραμένει ωστόσο στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, σε δήλωσή του, έκανε λόγο για μεροληπτική στάση της ανακρίτριας σε βάρος της εντολέα του και τόνισε ότι ενδέχεται να προβεί σε νέα αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κούγιας στη δήλωσή του ανέφερε: «Έχει δημιουργηθεί μια πολύ σοβαρή εμπλοκή. Της ετέθησαν ερωτήματα σε επίπεδο κουτσομπολιού. Γι' αυτά που κατέθεσαν οι ιατροδικαστές, καμία ερώτηση. Ζήτησα κι έκανα μια δήλωση στην ανακρίτρια, της είπα ότι αποδεικνύει τη μεροληπτικότητά της και πως μετά τις καταθέσεις των ιατροδικαστών, αρνήθηκε την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους».

«Η απολογία διεκόπη από την ίδια την κυρία ανακρίτρια, πριν υπογραφεί από την κατηγορουμένη. Αγνόησε το προσωπικό μου πρόβλημα, αποδεικνύοντας τη μεροληπτικότητά της. Είμαι σε παρά πολύ δύσκολη θέση. Η κυρία κατηγορουμένη ήταν άψογη. Ειλικρινής και ανθρώπινη. Υποχρεώνομαι να κάνω αίτηση εξαίρεσης. Αν μπορούσα για ένδειξη διαμαρτυρίας, θα παραιτούμουν της υπεράσπισης. Θα ζητήσω από τον δικηγορικό σύλλογο να διανείμω το υπόμνημα της κατηγορουμένης και την προφορική απολογία της, για να καταλάβει ο κόσμος τι συμβαίνει».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ