Τρεις ημέρες μετά τη σπουδαία νίκη στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό και λίγες μόλις ώρες μετά το συμβόλαιο ζωής που υπέγραψε ο Ματίας Αλμέιδα, η ΑΕΚ υποδέχεται την Κηφισιά στην Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ Arena στη ρεβάνς της φάσης των 16 του Κυπέλλου, ένα ματς διαδικαστικό, που αναμένεται να εξελιχθεί σε… πάρτι αποθέωσης για τον προπονητή. Η Ένωση επί της ουσίας, έχει καθαρίσει από το πρώτο ματς την κατάσταση με τα γκολ των Λιβάι Γκαρσία και Τομ Φαν Βέερτ στο 0-2 της Ριζούπολης, κάτι που σημαίνει πως η ρεβάνς αποκτά έναν εντελώς τυπικό χαρακτήρα και θα αποτελέσει μια καλή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα εν όψει της συνέχειας.
Βεβαίως, είναι ένα ματς που έρχεται μια ημέρα μετά τα σπουδαία νέα της επέκτασης της συνεργασίας του προπονητή με την ομάδα μέχρι το 2028 και θα έχει ενδιαφέρον και η αποθέωση που θα γνωρίσει ο Αργεντινός από τον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες, που σίγουρα δεν θα είναι όσος με τον Παναθηναϊκό αλλά και πάλι η Αγιά Σοφιά θα είναι έδρα (εδώ η διάθεση των εισιτηρίων από την ΠΑΕ) και ο Πελάδο πρόσωπο του αγώνα. Να πούμε εδώ, πριν πάμε στα αγωνιστικά ζητήματα που υπάρχουν, πως η ΑΕΚ στα προημιτελικά του θεσμού θα συναντήσει εκείνον που θα περάσει από το ζευγάρι Πανσερραϊκός – Απ. Πόντου, με τους Σερραίους να έχουν το προβάδισμα, μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα. Για την ιστορία να πούμε πως η Κηφισιά, αποψινός αντίπαλος της ΑΕΚ, είναι η πρωτοπόρος ομάδα στον όμιλο της στη SL2 και προέρχεται από το περίφημο ματς στου Ρέντη όπου αποχώρησε ο Ολυμπιακός Β’ ενώ στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι είχε επικρατήσει του Ηρόδοτου (2-0) και πιο πριν της ΑΕΚ Β’ με 0-1 στο Σεραφείδειο.
Είναι αυτονόητο πως η ΑΕΚ πρέπει να δείξει σοβαρότητα και στο αποψινό ματς, παρ’ ότι είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και σαφώς, εκείνοι που θα αγωνιστούν, θα πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία. Άλλωστε, είναι δεδομένο πως ο Ματίας Αλμέιδα θα προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation. Ο προπονητής άφησε εκτός για να πάρουν ανάσες οι τέσσερις που έπαιξαν στην άμυνα της Κυριακή, δηλαδή οι Βίντα, Μουκουντί, Σιντιμπέ και Χατζισαφί, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Σιμάνσκι για να τον ίδιο λόγο. Βεβαίως, υπάρχουν και οι αναγκαστικές απουσίες, αυτές των Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και Μοχαμάντι που είναι τραυματίες, ενώ ο Φράνσον που από την Κυριακή είχε νιώσει μια αδιαθεσία, στην τελευταία προπόνηση της Τρίτης μπήκε κανονικά αλλά όντας εκτός προπονήσεων όλες τις προηγούμενες ημέρες αποφασίστηκε να μείνει εκτός.
Με τα παραπάνω δεδομένα λοιπόν και με βάση τις επιλογές που υπάρχουν, το δεδομένο είναι πως θα δούμε τον Στάνκοβιτς στο τέρμα, τους Μήτογλου-Τζαβέλλα στα στόπερ, τους Ρότα (δεξιά) – Ραντόνια (αριστερά) στα άκρα και από εκεί και πέρα υπάρχουν σαν επιλογές οι Γιόνσον, Γαλανόπουλος για τα χαφ αλλά και ο Μάνταλος που μπορεί να πάει και στα άκρα, ο Φαν Βέερτ θα ξεκινήσει στην κορυφή και στις πλευρές το πιο πιθανό είναι να δούμε Φερνάντες από την αρχή μαζί με τον Τσούμπερ που φαίνεται ότι χρειάζεται παιχνίδια και ρυθμό, χωρίς όμως να μπορεί να αποκλειστεί και κάποια άλλη επιλογή καθώς ο Αλμέιδα έχει πάρει μαζί του όλα του τα διαθέσιμα (βασικά) επιθετικά όπλα συν τους Μαχαίρα και Κοσίδη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ζω αρκετά χρόνια στο εξωτερικό. Βρίσκομαι αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, για λόγους οικογενειακούς. Μπήκα στην πλατφόρμα άνοιξα λογαριασμό. Βρήκα και διάλεξα θύρα και θέση. Έδωσα αφμ ΑΜΚΑ αριθμό ταυτότητας, επάγγελμα, αποδέχτηκα όρους περιορισμών υγειονομικής φύσεως. Διαθέτω σμαρτφον το οποίο πρέπει να το έχω φορτισμένο διαρκώς, αλλιώς πρέπει να βρω εκτυπωτή. Μετά από όλα αυτά μου ζητάει το συστημα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Την κάρτα φιλάθλου. Ρωτάω, μαθαίνω, δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβω να την έχω εγκαίρως για το αποψινο ματσ. Δεν ξέρω πότε θα ξαναεχω την ευκαιρία να δω την ΑΕΚ. Ίσως μετά από χρόνια.
Αν την αγοράσεις ηλεκτρονικα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα επίσης όλο και κάποιος αδερφός θα μπορούσε να σου δώσει τα στοιχεία της κάρτας φίλους του για να πάρεις ένα εισιτήριο και να βρεθείς σήμερα μέσα στο ΝΑΟ μας
Ευχαριστώ φίλε. Πάντως πραγματικά με εντυπωσιάζει το ποσό περίπλοκο έχει γίνει το να παρακολουθήσει κανείς έναν αγώνα στο γήπεδο. Παλιά πηγαίναμε στο γήπεδο, αγοράζαμε ένα εισιτήριο και βλέπαμε μπάλα. Τώρα είναι μια τρέλα. Το πώς δέχτηκε ο κόσμος αυτήν την μεταχείριση, είναι μια άλλη ιστορία.
Ο αριθμός της κάρτας φίλου είναι διαθέσιμος της απόδειξη αγοράς. Δεν χρειάζεται να περιμένεις να τη λάβεις.
Συμφωνώ ότι η όλη διαδικασία είναι πολύ κακοφτιαγμένη.
Μήπως ξέρει κανείς να μας ενημερώσει το γίνεται με τον Λάτσιο; Γιατί δεν επιστρέφει και να πάρει χρόνο με την Α ομάδα σε τέτοια παιχνίδια; Έχει τον σωματότυπο και το μυαλό για την θέση. Σίγουρα σε μια κακή ομάδα όπως πέρσι ήταν μέτριος αλλά σε μια ομάδα όπως την φετινή του Αλμέιδα μπορεί να εξελιχθεί, και γιατί όχι να πουληθεί όπως τον Σβαρνα. Είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Για να μην χτυπάμε το κεφάλι μας στο μέλλον αλλά Μπακατσετα, Γιακουμάκη, κτλ κτλ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ευχαριστώ πολυ.
Ν
Έχει κανείς ιδέα γιατί δεν πέταξε ο Οδυσσέας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ;
νομιζω μετα το μουντιαλ, που ειχε καιρο να κανει δοκιμαστικες πτησεις ο αετος, ειπε ο εκπαιδευτης του οτι θα χρειαστει παλι καποιο διαστημα για να συνηθησει
Να ρωτησουμε καλυτερα την αστυνομία να μας πει. Με τοσα δακρυγόνα ...
Θελω να δω επιτελους Μαχαιρα!!! Ξερεις καποιος φιλος να μας πει, γιατι δεν παιζει ουτε στην ΑΕΚ β' ??Ενω μπαινει στην αποστολη της α'?? Συνδεονται καπως αυτα τα 2 ???
Όσοι μπορούμε να ήμαστε όλοι γήπεδο σήμερα μάγκες, θα είναι ωραία και θα έχει φάση...