Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ πέρασε ένα άνετο απόγευμα στο Αίγιο, αφού επικράτησε με 3-0 σετ του ΑΟ Αιγιαλέων χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, για την 8η αγωνιστική της Pre League.
Στο πρώτο σετ, η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά από νωρίς παίρνοντας σημαντικό πρόβάδισμα. Το 4-12 μετα τράπηκε σε 4-15 χάρη στα σερβίς του Ράμος, ενώ με τους Μπατατζίμ και Μελλέ να συνεισφέρουν σε άμυνα και επίθεση η ΑΕΚ έφτασε στο 10-24 και ο Παλέντζας με ωραίο καρφί έκανε το 12-25 και το 0-1 στα σετ.
Στο δεύτερο σετ, οι γηπεδούχοι είχαν ένα ισχνό αρχικό προβάδισμα (2-1, 3-2). Μπατατζίμ και Παλέντζας ανέτρεψαν την κατάσταση (5-7), ωστόσο με σερί 5-1 η ομάδα του Αιγίου πέρασε εκ νέου μπροστά με 10-8. Η ΑΕΚ βελτίωσε το μπλοκ της, έχοντας έτσι δεύτερες και τρίτες μπάλες, ανατρέποντας το σκορ (11-12, 12-17). Η ΑΕΚ πέρασε πρώτη το «φράγμα» των 20 πόντων (16-20) και κατέκτησε το σετ με 25-18, με τον Μπατατζίμ να «εκτελεί» τους γηπεδούχους.
Στο τρίτο σετ, ο Μπαρμπούνης και Παλέντζας έκαναν ό,τι ήθελαν με την ΑΕΚ να παίρνει κεφάλι στο σκορ με 5-3 και 7-5. Με τον Ράμος να «σκεπάζει» το φιλέ και τον Αχιλλεόπουλο να βγάζει εξαιρετικές άμυνες, η ΑΕΚ είχε δεύτερη ευκαιρία στις περισσότερες φάσεις ανεβάζοντας τη διαφορά στους 5 (10-15). Ο Μπαρμπούνης με άσσο «έγραψε» το 11-17 και η ΑΕΚ δε δυσκολεύτηκε να φτάσει στο 25-17 και 3-0 στα σετ, εν μέσω αποθέωσης από τους «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους.
Τα σετ: 12-25, 18-25, 17-25.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

