Μόνο λίγες μέρες άντεξε η ιστοσελίδα του ΟΗΕ χωρίς τον ορισμό της γλώσσας της ΠΓΔΜ ως «μακεδονική». Τελικά, μετά από τις έντονες αντιδράσεις των Σκοπίων, ο ορισμός στην ιστοσελίδα της βάσης δεδομένων ορολογίας των Ηνωμένων Εθνών επανήλθε αργά το βράδυ της Τρίτης.
Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ, «ΜΙΑ», ο προσδιορισμός «μακεδονική» για τη γλώσσα της χώρας, ο οποίος είχε αφαιρεθεί πριν μία εβδομάδα με «αναρμόδια παρέμβαση», αποκαταστάθηκε στην «ταυτότητα» της χώρας μετά την αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών της ΠΓΔΜ και της μόνιμης αντιπροσωπείας της ΠΓΔΜ στον ΟΗΕ.
Οι αντιπρόσωποι των Σκοπίων είχαν προβεί μάλιστα σε διάβημα διαμαρτυρίας προς το Γραφείο του Γ.Γ. Μπαν Κι Μουν, καθώς και προς τη Γραμματεία του ΟΗΕ.
Η χώρα έλαβε διαβεβαιώσεις ότι «ο ΟΗΕ παραμένει πιστός στις αρχές του και σέβεται την καθιερωμένη πρακτική του ΟΗΕ όσον αφορά τον όρο κατονομασμού της μακεδονικής γλώσσας».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ......
ANIPARKTI ELLADA
Με τον Μιλόσεβιτς θα επανερχόταν μια ιστορική αδικία... Δηλαδή αυτό το κατασκευασμα να πηγαινε στις μητερες πατριδες της Σερβιας, της Ελλαδος, της Βουλγαρίας και της Αλβανίας... Αλλά δεν άφησαν να γίνει οι ιμπεριαλιστικές δυτικές δυνάμεις γιατί είχαν άλλα σχέδια για την περιοχή.... Ρε παιδιά, οι αριστεροί γιατί δε θίγονται με τη παραχάραξη ιστορίας και γλώσσας? Ένα σχόλιο ενός αριστερού να δω κατά του σκοπιανού εθνικισμού και ότι βάλλουν κατά της ελλάδος και ας πεθάνω! Τόσο κομπλεξ πια?... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Τοσο σκοταδισμός? υγ. Ο μπουτάρης που εξελεχθη σε αυτη τη στιγμη, ειναι τυχαιο?.... Δε νομιζω...
Εεεεγγώ τώρρρα θθθα αλλξω το όοονομα τσου δρόμου , τοο χχχρωστάω εξσσάλου σε ολλη τν αρρρστερά , χίκ , χίκ
ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ! ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ...ΟΤΑΝ ΞΕΜΕΘΥΣΕΙ!
OUST PALIOSKOPIANOI-OI POLITIKOI MAS TIPOTAAAA-ETSI OLA STO NTOUKOU NA PERNANE
Με τον Μιλόσεβιτς ήταν η μεγάλη ευκαιρία να τελειώνουμε μια για πάντα με τους Σκοπιανούς. Αλλά με ανθρώπους σαν τον Μητσοτάκη και τον Σαμαρά στην εξουσία τότε, τι περιμένεις; Οσο για τα μπαόκια ο καημός τους πως να περάσουν έστω μία από τους τρεις του νότου.
Tι γίνεται ρε παιδιά , εδώ μόνο ένα σχόλιο , αλλά ξέχασα τι μας νοιάζουν τώρα αυτά , εμείς έχουμε τις ανανεώσεις την σουπερ βρώμα , τον χόμο κτηνόδιους τον προεδρό της και τον άλλο τον χομο τεραστιοκεφάλιους να ασχοληθούμε , σιγά μην μας νοιάζει η ανύπαρκτη "μακεδονική γλώσα" των σκοπιανών και του σόρος , σιγά μην μας νοιάζει το μεγάλο μακεδονικό κράτος του βαρδάρη του ονειρεύεται ο σόρος και η παρέα του. Τα δε μπαόκια το μόνο που ξέρανε είναι να έχουν πανώ κατά των... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚτζήδων "ψεύτες σκουλήκια του νότου!!!" άρα βόρειοι και νότιοι , συνεχίστε έτσι και μάλιστα θα πρότεινα να βγάλετε και τα τσεκούρια του πολέμου , να χωρίστε την χώρα στα δύο και μετά να είστε ευτυχιμένοι όρθια ζώα που θα παίζετε με την βαρντάρ!!! Υ.Γ. καλά ξηπνητούρια σε όλους του Ελλαδίτες , που μολύνουν τον ΙΕΡΟ τόπο που κατοικούν !!!
βρε ουστ