Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χιλή: Διασώστες έσωσαν σκύλο παγιδευμένο για μέρες σε ποταμό (VIDEO)

Δείτε τη συγκινητική στιγμή της διάσωσης της Sirena


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν ζωντανό έναν θηλυκό σκύλο, παγιδευμένο για μέρες σε απόκρημνα βράχια στον Μπιομπίο, τον δεύτερο μεγαλύτερο ποταμό της Χιλής.

Δύσκολα θα πίστευε κανείς πως η αβοήθητη σκυλίτσα θα επιβίωνε παγιδευμένη για ατελείωτες παγερές ημέρες στα βράχια.

Ωστόσο άνδρες του λιμενικού, της πυροσβεστικής και του πολεμικού ναυτικού επιχείρησαν το πρωί της Πέμπτης και κατάφεραν να σώσουν το μεσαίου μεγέθους θηλυκό σκυλί στα απόκρημνα βράχια στον Μπιομπίο, 500 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Σαντιάγο.

Μετά την διάσωσή του, αποφάσισαν μάλιστα να το βαφτίσουν, δίνοντας το όνομα Sirena («Γοργόνα»).

Ο πλοίαρχος Νόρμαν Αουμάδα είπε πως η επιχείρηση ήταν δύσκολη, καθώς λόγω της κακοκαιρίας, επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι και θαλασσοταραχή.

Τελικά πυροσβέστες, λιμενικοί και δύτες του ΠΝ μπόρεσαν να την απεγκλωβίσουν, μια μέρα αφού ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της Ουαλπέν πως το σκυλί παρέμενε παγιδευμένο για 24ωρα.

Φιλοζωική οργάνωση ανέλαβε να μεταφέρει τη Sirena σε κτηνιατρική κλινική και αφού περάσει από εξετάσεις να τη διαθέσει για υιοθεσία.

Πηγή: lifo.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ