PREMIER LEAGUE-19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: 0-1
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ
Τεράστιο διπλό για τη Σίτι στο Λονδίνο, χάρη στις «χρυσές» αλλαγές του Πεπ Γκουαρντιόλα (Μαχρέζ και Γκρίλις). Οι «πολίτες» πέρασαν με 1-0 από την έδρα της Τσέλσι και βρέθηκαν ξανά στο -5 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Στο -10 από την τετράδα η Τσέλσι που είδε δύο ακόμη παίκτες της να αποχωρούν τραυματίες (Στέρλινγκ και Πούλισικ).
Μετά από ένα πρώτο τέταρτο χωρίς καθόλου ρυθμό στο 16’ ο Πούλισικ πάτησε την περιοχή της Σίτι αλλά ο Στόουνς τον έκοψε με υπέροχο τάκλιν και στο 24’ το πλασέ του Ζακάρια κόντραρε στα σώματα και στην εξέλιξη της φάσης ο Ζιγές σούταρε από δεξιά αλλά ο Έντερσον του είπε όχι. Ο Γκρέιαμ Πότερ αναγκάστηκε ήδη από το πρώτο 25λεπτο να προχωρήσει σε δύο αναγκαστικές αλλαγές καθώς τραυματίστηκαν οι Στέρλινγκ και Πούλισικ αλλά και πάλι η Τσέλσι πατούσε καλύτερα στο γήπεδο.
Η πρώτη φάση για τη Σίτι ήρθε στο 38ο λεπτό. Μετά από κάθετη του Γκιντογκάν, ο Χάαλαντ έφυγε στην πλάτη του Κουλιμπαλί, κοντρόλαρε με το δεξί, σούταρε με το αριστερό αλλά αστόχησε . H Τσέλσι άγγιξε το γκολ στο 44ο λεπτό καθώς το συρτό σουτ του Τσουκβουεμέκα λίγο έξω από την περιοχή, σταμάτησε στο δοκάρι του Έντερσον.
Στο 47ο λεπτό μετά από λάθος του Ομπαμεγιάνγκ, ο Χάαλαντ έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω και στο 51’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπρόινε, ο Ακέ πήρε την κεφαλιά και σημάδεψε το δοκάρι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ντε Μπρόινε έκανε το μακρινό σουτ και ο Κέπα έβγαλε με δυσκολία. Στο 56’ ο Τσουκβουεμέκα έβγαλε τη σέντρα, ο Χάβερτς στο δεύτερο δοκάρι δεν κατάφερε να τελείωσε τη φάση και ο Τιάγκο Σίλβα έπιασε το βολέ μέσα από την περιοχή αλλά αστόχησε.
Στο 59’ ο Σίλβα ταλαιπώρησε τον Κουκουρέγια, πάτησε περιοχή, γύρισε την μπάλα στον Ντε Μπρόινε, ο οποίος αστόχησε με δυνατό σουτ και στο 63’ ήρθε το γκολ για τη Σίτι. Ο Γκρίλις έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Κέπα έχασε την μπάλα και ο Μαχρέζ σε κενή εστία πλάσαρε για το 0-1. Τόσο ο Γκρίλις, όσο και ο Μαχρέζ μετρούσαν λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.
Στο 73’ μετά από γύρισμα του Ντε Μπρόινε από δεξιά, ο Χάαλαντ δεν πρόλαβε για εκατοστά την μπάλα προ κενής εστίας ενώ στο 90+1’ ο Τσουκβουεμέκα άνοιξε όμορφα αριστερά στον Χολ που σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά αστόχησε.
ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Κουλιμπαλί, Τιάγκο Σίλβα, Κουκουρέγια (68’ Γκάλαχερ), Ζακάρια, Κόβατσιτς, Ζιγές (68’ Χολ), Στέρλινγκ (6’ Ομπαμεγιάνγκ, 68’ Χάτσινσον), Πούλισικ (22’ Τσουκβουεμέκα), Χάβερτς
ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ (46’ Ρίκο Λιούις), Στόουνς, Ακέ, Κανσέλο (46’ Ακαντζί), Ρόδρι (86’ Φίλιπς), Μπερνάρντο Σίλβα (59’ Μαχρέζ), Ντε Μπρόινε, Γκιντογκάν, Χάαλαντ, Φόντεν (60’ Γκρίλις)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

![hh].jpg](https://www.aek365.org/thumb.php?fn=uploads/articles/images/2/22de42771fd5bcf248a623de3d371d52_903079.jpg&mw=900&mh=0&co=90)