Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Μέτριος ο Σάντος που έχει τον καλύτερο παίκτη και τον αφήνει στον πάγκο»

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Κυβέρνησης της Μαδέρας έβαλε στο στόχαστρο τον ομοσπονδιακό τεχνικό


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η απόφαση του Φερνάντο Σάντος να αφήσει στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στο ματς με την Ελβετία, για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στον προημιτελικό με το Μαρόκο, είχε προκαλέσει αφορμή για κριτική στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Πορτογαλίας.

Ένας από τους επικριτές του Σάντος είναι και ο πρόεδρος της Περιφερειακής Κυβέρνησης της Μαδέρας, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, ο Μιγκέλ Αλμπουκέρκη δήλωσε: "Υπήρχαν κάποιοι μέτριοι εκεί, που κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι, που βρήκαν την ευκαιρία να πουν άσχημα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν η μεγαλύτερη διαφήμιση της Πορτογαλίας αυτόν τον αιώνα. Είναι ο πιο γνωστός Πορτογάλος που ανέβασε τα επίπεδα της ποιότητας στην Πορτογαλία.

Πήγε το όνομα της Πορτογαλίας παντού. Ακριβώς επειδή δεν πήγε καλά στο Μουντιάλ του Κατάρ, άρχισαν να λένε φρικαλεότητες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δηλαδή ένα σύνολο μετριοτήτων.

Ακόμα πιο μέτριος είναι ένας προπονητής που έχει τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο και για να τον ταπεινώσει τον βάζει στον πάγκο. Αυτός είναι τυπικός Πορτογάλος. Χαίρομαι που αυτός που επιλέγει έφυγε".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ