Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αντετοκούνμπο μετά την 55άρα: «Πολλοί πιστεύουν ότι το παιχνίδι μου είναι βαρετό»!

Για την συγκλονιστική εμφάνισή του (55 πόντοι, με 20/30 δίποντα και 15/16 βολές) μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τους Γουίζαρντς και τη νίκη των Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Αρχικά, είπε: «Απλώς προσπαθώ να παίρνω καλές αποφάσεις και να είμαι επιθετικός σε όλο το παιχνίδι. Στο τέλος της ημέρας, προσπαθούμε να κερδίζουμε. Χάσαμε 4-5 ματς στη σειρά. Μας έλειψαν δύο από τους καλύτερους παίκτες μας, ο Τζρου (Χόλιντεϊ) και ο Κρις (Μίντλετον), όμως πολλά παιδιά βγήκαν μπροστά. Παίζουμε καλό μπάσκετ, παίζουμε καλή άμυνα και κάνω ό,τι μπορώ για να φέρω στην ομάδα μου τη νίκη».

Και στη συνέχεια, σε ερώτηση για τις επιδόσεις του στη γραμμή των βολών (15/16), απάντησε: «Αυτό κάνω. Απλώς δουλεύω! Πολλοί πιστεύουν ότι το παιχνίδι μου είναι βαρετό, όμως προσπαθώ να τα πάω καλύτερα, να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει, βάζω έξτρα δουλειά στις βολές, παλεύω να βρω ελεύθερους τους συμπαίκτες μου στο τρίποντο και να "χτυπήσω" στη ρακέτα όσο περισσότερο μπορώ».

Στη διάρκεια της συνέντευξης, μάλιστα, οι συμπαίκτες του Γιάννη τον μπουγέλωσαν και εκείνος δήλωσε: «Το νερό ήταν κρύο! Για αυτό χαμογελώ. Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι το μπάσκετ. Έχει να κάνει με τη νίκη. Είμαστε μια σπουδαία ομάδα. Παίζουμε μαζί, κερδίζουμε μαζί, χάνουμε μαζί. Αυτό είναι το Μιλγουόκι και είμαι χαρούμενος που παίζω σε αυτή την ομάδα. Η πόλη του Μιλγουόκι έχει παίξει τεράστιο ρόλο στη διαδρομή μου! Χωρίς αυτήν, δεν θα ήμουν ο παίκτης που είμαι σήμερα. Δεν παίζω για το όνομα στην πλάτη (Αντετοκούνμπο), αλλά για το όνομα μπροστά στη φανέλα (Μιλγουόκι)! Προσπαθώ να εκπροσωπώ την πόλη με τον καλύτερο τρόπο».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ