Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πάτρα: Τι είπε στην Αστυνομία ο 35χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε πως όλα ήταν μια πλάκα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην Ασφάλεια Πατρών οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 35χρονος Ρομά, ο οποίος όπως καταγγέλλεται έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος στην κατάθεσή του αρνήθηκε πως έπεσε θύμα επίθεσης με ρατσιστικά στοιχεία και μάλιστα τόνισε στους αστυνομικούς πως γνωρίζεται με τους καταγγελλόμενους έχοντας μαζί τους και επαγγελματική σχέση.

«Δεν επιθυμώ να ασκηθεί καμία δίωξη» φέρεται να είπε ο 35χρονος και συμπλήρωσε πως «είμαστε φίλοι, με βοηθάνε οικονομικά μου δίνουν παλιοσίδερα για να τα πουλάω και να ζω την οικογένειά μου».

Αναφορικά με το εν λόγω περιστατικό υποστήριξε πως «όλα ήταν μια πλάκα μεταξύ μας. Κανείς δεν με υποχρέωσε και δεν με εξανάγκασε σε αυτό. Μόνος μου γονάτισα και έβαλα φωτιά και όλο αυτό το έκανα για να γελάσουμε».

«Δεν προσβλήθηκε η αξιοπρέπειά μου ούτε θέλω να υπάρχει καμία δίωξη σε βάρος όλων όσοι ήταν παρόντες στο περιστατικό. Ότι έγινε το έκανα μόνος μου» κατέληξε ο 35χρονος.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ