Συνολικά έντεκα παίκτες τιμώρησε το NBA, για τη γενικευμένη σύρραξη, στην αναμέτρηση των Ορλάντο Μάτζικ με τους Ντιτρόιτ Πίστονς.
Όπως λοιπόν ανακοίνωσε η λίγκα, ο Κίλιαν Χέιζ των Πίστονς - ο οποίος έριξε γροθιά στον Μο Βάγκνερ των Μάτζικ, τιμωρήθηκε με τρεις αγώνες αποκλεισμό, ενώ ο Βάγκνερ, που τα ξεκίνησε όλα σπρώχνοντας εκτός παρκέ τον Γάλλο, με δύο αγώνες.
Παράλληλα, ο Χαμίντου Ντιαλό των Πίστονς, που έσπρωξε τον Βάγκνερ μετά το φάουλ του Γερμανού στον Χέιζ, τιμωρήθηκε με έναν αγώνα, ποινή που επιβλήθηκε ακόμα σε 8 παίκτες των Μάτζικ επειδή έφυγαν από τον πάγκο της ομάδας και πήγαν προς τον πάγκο του Ντιτρόιτ, κάτι που απαγορεύεται. Ο λόγος για τους Φραντζ Βάγκνερ, Κόουλ Άντονι, Γουέντελ Κάρτερ, Μο Μπάμπα, Αρ Τζέι Χάμπτον, Γκάρι Χάρις, Κέβον Χάρις και Άντμιραλ Σκόφιλντ.
Προκειμένου πάντως να έχουν οι Μάτζικ τον ελάχιστο αριθμό παικτών (οχτώ) για να παραταχθούν κανονικά στους αγώνες τους, η Λίγκα γνωστοποίησε ότι από τους 8 παίκτες των Μάτζικ που τιμωρήθηκαν με έναν αγώνα αποκλεισμό, οι πέντε θα εκτίσουν την ποινή τους κόντρα στους Γουίζαρντς (Άντονι, Μπάμπα, Κάρτερ, Χάμπτον, Γκάρι Χάρις) και οι άλλοι τρεις κόντρα στους Θάντερ (Κέβον Χάρις, Σκόφιλντ και Βάγκνερ).
Suspensions from the Pistons-Magic altercation:
— The Athletic (@TheAthletic) December 30, 2022
Killian Hayes: 3 games
Moe Wagner: 2 games
Hamidou Diallo: 1 game
Eight Magic players received 1-game suspensions for leaving the bench.
@BleacherReport pic.twitter.com/lbVsTB6VMM
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!